- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Ahahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazımInsallah agustosta kalirsin canm ya ❤calisiyorum sohbetlerinize zor yetisiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazımInsallah agustosta kalirsin canm ya ❤calisiyorum sohbetlerinize zor yetisiyorum![]()
Hosgeldin aramizaaa benmde iki gun flan var kesin benim reglde gelcek yaa her ay psikoljk olrmu acaba dyorm busfer hepden olumsuzummKızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bugün regl geldi yeni bat 15 Ağustos![]()
MuhasebeAhahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazım![]()
Ay ben ne bilim ki öyle gibi saydımBat agustos olmaz ise yani hamile olur isek mayıs mı oluyor doğum![]()
Sen ne is yapiyorsnAhahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazım![]()
Benim içine doğmuyordu biliyor musun hiçbir şey Yok diyordum gerçekten de olmadı sen de kötü düşünme hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak inşallah Rabbim nasip etsin sağlıklaHosgeldin aramizaaa benmde iki gun flan var kesin benim reglde gelcek yaa her ay psikoljk olrmu acaba dyorm busfer hepden olumsuzummyenimi basladn cocuk isteyip yapmaya
Ay yemin ederim bende birileri paylaşıyor ya hamileyim diye resmen ben hamile gibi seviniyorumMuhasebeohh neguzel kesinlkle kacrmadan degerlendr insallah kalrsn ya valla cok istiyotum surda kim yaziyorsa cidden olmasni cok istiyorum bnde dahil
![]()
ÖğretmenimSen ne is yapiyorsn![]()
Aminnn insalllahhhBenim içine doğmuyordu biliyor musun hiçbir şey Yok diyordum gerçekten de olmadı sen de kötü düşünme hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak inşallah Rabbim nasip etsin sağlıklaEvet iki aydır denedik olmadı Ağustos’a kaldı bakalım belki nasip o zamandır bu arada hoş buldum canım
![]()
Ya benim de 14 Ağustos bat Allahım hepimize bi bebek hayırla ve sağlıkla inşallaaahKızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bugün regl geldi yeni bat 15 Ağustos![]()
Aynen ya bende seviniyorum sonra diyorumki i sallah benmde olurAy yemin ederim bende birileri paylaşıyor ya hamileyim diye resmen ben hamile gibi seviniyorumovu testi ile basladık bakalım çatlama ne zaman olacak agustos da güzel güzel çizgilerle birbirimize haber ederiz inşallah
![]()
Ay inşallah olur kız bende senin çıldrmana ahahah şahit olurum ne sevinirim inşaallah.. Allah hayırlısıyla nasip etsinAynen ya bende seviniyorum sonra diyorumki i sallah benmde olurinsallah Allahmm cildririm bn ole bse olsa yahu
![]()
Hepimizin tek dilegi suanda bu canm insallahYa benim de 14 Ağustos bat Allahım hepimize bi bebek hayırla ve sağlıkla inşallaaah![]()
Teşekkür derim her ne kadar günümüzde itibari yerle bir olsa da ben seviyorum Allah utandırmasınNekadar guzel bir meslek![]()
Amin insallah hepimizee ❤Ay inşallah olur kız bende senin çıldrmana ahahah şahit olurum ne sevinirim inşaallah.. Allah hayırlısıyla nasip etsin![]()
AMinnnnnnnnnnnYa benim de 14 Ağustos bat Allahım hepimize bi bebek hayırla ve sağlıkla inşallaaah![]()
EvetTeşekkür derim her ne kadar günümüzde itibari yerle bir olsa da ben seviyorum Allah utandırmasın