• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah agustosta kalirsin canm ya ❤calisiyorum sohbetlerinize zor yetisiyorum 😁😁😁
Ahahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazım 😁😁

Ahahaha bu ay kalayım kız orda bir karısılşıl oldu ne iş yapıyorsun canım bende yaz tatilindeyim... Bu 2ayı iyi değerlendirmemiz lazım 😁😁
Muhasebe 😁ohh neguzel kesinlkle kacrmadan degerlendr insallah kalrsn ya valla cok istiyotum surda kim yaziyorsa cidden olmasni cok istiyorum bnde dahil😄

Hosgeldin aramizaaa benmde iki gun flan var kesin benim reglde gelcek yaa her ay psikoljk olrmu acaba dyorm busfer hepden olumsuzumm😔 yenimi basladn cocuk isteyip yapmaya
Benim içine doğmuyordu biliyor musun hiçbir şey Yok diyordum gerçekten de olmadı sen de kötü düşünme hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak inşallah Rabbim nasip etsin sağlıkla🙏 Evet iki aydır denedik olmadı Ağustos’a kaldı bakalım belki nasip o zamandır bu arada hoş buldum canım😍

Muhasebe 😁ohh neguzel kesinlkle kacrmadan degerlendr insallah kalrsn ya valla cok istiyotum surda kim yaziyorsa cidden olmasni cok istiyorum bnde dahil😄
Ay yemin ederim bende birileri paylaşıyor ya hamileyim diye resmen ben hamile gibi seviniyorum 😁 ovu testi ile basladık bakalım çatlama ne zaman olacak agustos da güzel güzel çizgilerle birbirimize haber ederiz inşallah 😍

Benim içine doğmuyordu biliyor musun hiçbir şey Yok diyordum gerçekten de olmadı sen de kötü düşünme hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak inşallah Rabbim nasip etsin sağlıkla🙏 Evet iki aydır denedik olmadı Ağustos’a kaldı bakalım belki nasip o zamandır bu arada hoş buldum canım😍
Aminnn insalllahhh:KK9:agustos hepimize ugur getirse bari.:KK200:

Ay yemin ederim bende birileri paylaşıyor ya hamileyim diye resmen ben hamile gibi seviniyorum 😁 ovu testi ile basladık bakalım çatlama ne zaman olacak agustos da güzel güzel çizgilerle birbirimize haber ederiz inşallah 😍
Aynen ya bende seviniyorum sonra diyorumki i sallah benmde olur 😄insallah Allahmm cildririm bn ole bse olsa yahu 😂

Hani bat tarihleri yazılıyor ya en basa o nasıl yapılıyor tet tek rumuzlarımızı yazsak karsısına bat yazsak bir yerde görmüştüm hamile olanlara da hamile diye yazmıslardı 😊 bat tarihinden sonra filan

Back
X