- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
26yasındaydım ocakta hamile kaldımallah bağışlasınkızınızda hamilelik yaşınız ve hamile kaldığınız ay neydi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26yasındaydım ocakta hamile kaldımallah bağışlasınkızınızda hamilelik yaşınız ve hamile kaldığınız ay neydi acaba
Ben de 32 ve eğer olursa Ağustos da hamile kalırsak artı 8 erkek mi oluyor daha ortada yumurtlama yokgerçek yaş ve hamile kalınan ayı yazınız ve bana bildiriniz?![]()
32+8=40 evet erkekBen de 32 ve eğer olursa Ağustos da hamile kalırsak artı 8 erkek mi oluyor daha ortada yumurtlama yok![]()
![]()
Kızımda Eylül de hamile kaldım yaş 30 du
[/QUOTE
30+9=39 evet tek rakam kızKızımda Eylül de hamile kaldım yaş 30 du
Ayy inşallah o zaman Ağustos da hamile kalmalıyım bir kızım var bi de erkek olsa32+8=40 evet erkek![]()
![]()
hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bugün regl geldi yeni bat 15 Ağustos![]()
Amin teşekkürler isteyen herkesin kucağı dolsunhayırlısı olsun hakkınızda
inş.Ayy inşallah o zaman Ağustos da hamile kalmalıyım bir kızım var bi de erkek olsa
Evet malesef olmadı bu ay Ağustos’a kaldı umutlar
İnşallah RABBİM gönlündekini nasip etsininşallah olur bende kız çocuklarını çok seviyorum
Ah ne güzel hesaplmalar :) sağlıkla ve hayırla olsun bakalım inşallah hepimizin :) , ben daha adet olamadım 4 gündür sancısını çekiyorum nasip olursa cocugu nasıl doğururum bilemedim :)
o günler gelsin o zaman düşünürüz boşverAh ne güzel hesaplmalar :) sağlıkla ve hayırla olsun bakalım inşallah hepimizin :) , ben daha adet olamadım 4 gündür sancısını çekiyorum nasip olursa cocugu nasıl doğururum bilemedim :)
İnşaallah kızın olsun saglıklıca..inşallah olur bende kız çocuklarını çok seviyorum
aminİnşaallah kızın olsun saglıklıca..
Insallah agustosta kalirsin canm ya ❤calisiyorum sohbetlerinize zor yetisiyorum29yas agustosda hamile kaldım desem.. Bu ay ögrendim desemyap Bi güzellik
![]()