- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
bende telefondan baktım hesaplayıcıyaTemmuz, a, e, e, k, a, o, s, m, Nisan oluyor işte canım10ay say son adetinle
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende telefondan baktım hesaplayıcıyaTemmuz, a, e, e, k, a, o, s, m, Nisan oluyor işte canım10ay say son adetinle
![]()
Ahahaha siz çift çizgileri görün bana yollayın ben hesaplayımgebelik hesaplayıcısı geldi hanımmm koş koş![]()
![]()
Aminnn canim benim Allahim kimseyi cocuksuzlukla sinamasinRabbim bizlere de 2020 Mayıs anneleri başlığında toplanmayı nasip eder umarım sağlıkla rahatlıkla inşallah Kızlar ☺![]()
Tamam kız çift çizgiyi göreyim sende cinsiyeti söle bana ahahahhabak bende cinsiyette yeni bi hesaplama öğrendim söylemem ama![]()
tek rakam çift rakam hesabı
hamile kalınızda hesaplarım topla işlemi yapacam zaten fazlasına gerek yok çarpma bölme gibiTamam kız çift çizgiyi göreyim sende cinsiyeti söle bana ahahahha
Ahahhahaha tamamhamile kalınızda hesaplarım topla işlemi yapacam zaten fazlasına gerek yok çarpma bölme gibi![]()
![]()
gerçek yaş ve hamile kalınan ayı yazınız ve bana bildiriniz?Ahahhahaha tamam![]()
29yas agustosda hamile kaldım desem.. Bu ay ögrendim desemgerçek yaş ve hamile kalınan ayı yazınız ve bana bildiriniz?![]()
çocuğunuz var mı şuan29yas agustosda hamile kaldım desem.. Bu ay ögrendim desemyap Bi güzellik
![]()
29+8=37 37 tek rakam sonuç kız29yas agustosda hamile kaldım desem.. Bu ay ögrendim desemyap Bi güzellik
![]()
Bu ay erkek mi vay ahahahabu ay hamile kalırsanız 29+7=36 erkek
Amin cümlemizeallah hayırlısını versin
Var Bi kızım varçocuğunuz var mı şuan
nedense 2. cocukda zor oluyor arada yaş farkı açıldıkça sanırımBat 28 temmuz ama yine olmadı-olmamıştr kesin sanmıyorum 30 temmuza randevu aldım gecikmezde gelirse adetin 2-3. Gunu olucak bi sene yi geçti nasıl bi yol izlemek gerekiyor bileniniz var mi kızlar aşılama mı der direk acaba klomen-çatlatma iğnesi vs mi kafamda deli sorular
1 kızım var yakında 5 yaşını doldurcak tedavisiz 3 denememizde olmuştu
allah bağışlasınkızınızda hamilelik yaşınız ve hamile kaldığınız ay neydi acabaVar Bi kızım var