- 22 Kasım 2010
- 11.145
- 19.656
- 498
- Konu Sahibi GAMZEREN0508
-
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.bende agustosta başlayacagım ikinci cocuk düşünüyoruz
bir kızım var allahım bagışlasın esirgesin7 yasında
artık kardes istiyor kızım bende babamızda küçük bebek özledik insalhh ikinci kez anne baba oluruz
bende kan pıhtılasma var igne kullanacagım ikinci gebelikte kızımda yoktu .
bir kaybım oldu 7 haftalıkken test yaptırdım gecen sene kan pıhtılaması cıktı hibor verdi doktorum 3.5 luk
basla dedi gebelik düşünüyorsan aklım takıldı hamile kalınca vurulmaya baslamam gerekmiyormu bayanlar
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz. Hayırlısı olsunTese
teşekkür ederim canım dün gecede değerlendirdikama teste yine devam edicem bakalım inşallah tutar canım ya
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.Hayır rahim filminden sonra üç ay içinde genelde kendiliğinden hamile kalınıyor dedi. Son ayimiz bu aydan sonra da hamile kalamazsam yapılacak. Inşallah gerek kalmaz
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz. Hayırlısı olsun.Insallah canım topikte sırayla mujdeyi verenler var elbet sıra bizede gelir yalnz bunu dedigimiz arkdslar hamile oldugunu acıkliyor sırayla ,bizde bekleyip gorelim gecen oyuncak mağazasına girdim iceri cekti beni resmen okadr guzel seyler vardıki para harcamaya yer ariyordum
Indallah gelır valla veklıyoruz bor oroblemde yok nasıpBeklemelisin erken yapmışsın testi.. ben tam 6 gun sonunda yaptim kesin sonuc alırsın.. kafani baska seylere yor zaman çabuk geciyor.. Rabbim hakkımda hayirlisini versin inşallah bebek geliyordur
ümidinı kesme eabbım huyukyur bol bol zekerıya suresı oku aksamlarıSelam kızlar, bu 5. Denememiz, bu ayı da itina ile degerlendirdik, hamile kalmak ne kadar da zormuş, zaman geçtikçe umutlar azalıyor gibi, bir yandan da zamanı var diyorum olmadığına göre... Karamsarlık başladı bende sanırım
Teşekkürler canımümidinı kesme eabbım huyukyur bol bol zekerıya suresı oku aksamları
İcmelisin canım, en az 3 ay önce baslamak lazımkızlar biz de korunmuyoruz şuan
ben folik asit içmelimiyim bilemedim
İcmelisin canım, en az 3 ay önce baslamak lazım
Biz de neredeyse 7 aydır deniyoruz kızlar,3 gün sonra regl tarihim inşallah olmam
Eczaneden alıp basla bnce onda bır sakınca yok rger hamılelık dusunuyorsankızlar biz de korunmuyoruz şuan
ben folik asit içmelimiyim bilemedim
Eczaneden alıp basla bnce onda bır sakınca yok rger hamılelık dusunuyorsan
Benimde 4 gun sonra ınsallah olmam hamısımdırBiz de neredeyse 7 aydır deniyoruz kızlar,3 gün sonra regl tarihim inşallah olmam
Benimde 4 gun sonra ınsallah olmam hamısımdır
Tokken ıcmen daha dogru bna doktor sabah aksam ıc dedıeşime söyledim canım gelirken alıcak
hemen içeyimmi belli bir zamanı aç tok gibi şartları varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?