• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos'ta hamile kalmayı planlayanlar birbirimize destek olalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadasim hamilelik belirtilerini adet belirtisi sanmis kasıklarda agri gogus agrisi derken adet olurum diye 1 hafta beklemis yani adetle ayni belirtiler olabilir bazende belirtisiz hamileligi öğrendikten sonra da yasayanlar var yada bu belirtiler yasanirken tak diye adet olanlar var isin icinden cikmak zor

Bu siteye üye olmak çok iyi geldi en azından birbirimizi anlayan insanlar var yalniz olmadığımi hissettimm. Alicam Ben de teşekkür ederim temennileriniz için :KK200::KK200:
Evet vaktin cogu burada geciyor bilgiler yorumlar ama hamilelik kismi cok hasas daha cok detayda bogulup kafaya takmaya neden oluyor fazla etkilemeden akisa birakmak lazm

Evet vaktin cogu burada geciyor bilgiler yorumlar ama hamilelik kismi cok hasas daha cok detayda bogulup kafaya takmaya neden oluyor fazla etkilemeden akisa birakmak lazm
Akışa bırakmak konusunda katılıyorum bi iki ay çok taktım üzüntüden başka bir işe yaramıyor. Herşeyin zamanı var zamanı gelince oluyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

Allah nasip ederse daha sora bebeklerimize aldiklarimiza alicaklarimizi gelisimini paylasiriz insallah bu kısmı en guzel kısmı stres atma bolumune gecsek ne guzel olr :KK5:

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA (rabbım senın katından olan bır nesıl nasıp eyle. Sen duaları işitensın) Amin
Kızlar etkılı dualardan bırısı bu her aksam yatmadan abdest alıp okunması gerekir Rabbımın izni ile hayırlı evlatlarımız olsun

Canim ben kan pihtilasmasi icin bi yazi okumustum yarım limonlu ılık su sabah aksam icersen faydasını gore bilirsin deneyebilirsin
TSK ederim bilgi için ben her sabah işe gidince bir bardak ılık limonlu su içiyorum:)) hem kilo veriyorum hem kan civitici özelliği nedeniyle.umarim işe yarar.ben zaten hamile kalınca baslayacagim

Merhaba kızlar bizde korunmayı bıraktık 2 3 gün olduu doktora gittim hoç bir sorun olmadigini soyledi adet düzensizliğim var napmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz kimseye bişey söylemek istemiyoruz sürpriz olsun diye bende sizlere sorayim dedim. Bu arada allah isteyen herkese en doğru zamanda versin insallah

Merhaba kızlar bizde korunmayı bıraktık 2 3 gün olduu doktora gittim hoç bir sorun olmadigini soyledi adet düzensizliğim var napmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz kimseye bişey söylemek istemiyoruz sürpriz olsun diye bende sizlere sorayim dedim. Bu arada allah isteyen herkese en doğru zamanda versin insallah
Canm ben tam 8 ay ugrastim sogan suyu hayit tohumu maydonoz.. bunlari ara ara 1 2 gun ancak icebildim ama umudumu hic kaybetmedim hayit tohumu adet düzensizliği için de iyi geldigini duymuştum.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hayırlı değilse de hayra cevirip öyle nasip eylesin inşallah.. beklemek cok zor..

Canm ben tam 8 ay ugrastim sogan suyu hayit tohumu maydonoz.. bunlari ara ara 1 2 gun ancak icebildim ama umudumu hic kaybetmedim hayit tohumu adet düzensizliği için de iyi geldigini duymuştum.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hayırlı değilse de hayra cevirip öyle nasip eylesin inşallah.. beklemek cok zor..
Sureklı mı vardı adet duzensızlıgı

Kızlar beni de alın aranıza, ben de şubat ayında düşük yaptım, şimdi 4. ayımızı denedik ama maalesef adet oldum :KK43:
Bu arada kür kullanan var mı, yardımlarınızı bekliyorum.

Her şeyin başı dua Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.. seher vakti namaz sonrasi ve hacet+ teheccüt namazlari sonra bil nol dua biraz da sogan maydanoz hayıt tohumu 8 ay sonu insallah mutlu haber Rabbim yardımcınız olsun:anneadayı:

Back