- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi GAMZEREN0508
-
Bu siteye üye olmak çok iyi geldi en azından birbirimizi anlayan insanlar var yalniz olmadığımi hissettimm. Alicam Ben de teşekkür ederim temennileriniz içinİnşallah canımal en azından takibini yaparsın canım
Evet vaktin cogu burada geciyor bilgiler yorumlar ama hamilelik kismi cok hasas daha cok detayda bogulup kafaya takmaya neden oluyor fazla etkilemeden akisa birakmak lazmBu siteye üye olmak çok iyi geldi en azından birbirimizi anlayan insanlar var yalniz olmadığımi hissettimm. Alicam Ben de teşekkür ederim temennileriniz için
Akışa bırakmak konusunda katılıyorum bi iki ay çok taktım üzüntüden başka bir işe yaramıyor. Herşeyin zamanı var zamanı gelince oluyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımEvet vaktin cogu burada geciyor bilgiler yorumlar ama hamilelik kismi cok hasas daha cok detayda bogulup kafaya takmaya neden oluyor fazla etkilemeden akisa birakmak lazm
Tatlım bu gunden ıtıbaren basla derım bnce cnku yumurtlama ne zmn olacagı bellı olmuyor bazebmerhaba kızlar
biz de agustos için bebiş istiyoruz Allah izin verirse
adetim bugün bitti hadi hayırlısı
Tatlım bu gunden ıtıbaren basla derım bnce cnku yumurtlama ne zmn olacagı bellı olmuyor bazeb
TSK ederim bilgi için ben her sabah işe gidince bir bardak ılık limonlu su içiyorum:)) hem kilo veriyorum hem kan civitici özelliği nedeniyle.umarim işe yarar.ben zaten hamile kalınca baslayacagimCanim ben kan pihtilasmasi icin bi yazi okumustum yarım limonlu ılık su sabah aksam icersen faydasını gore bilirsin deneyebilirsin
Canm ben tam 8 ay ugrastim sogan suyu hayit tohumu maydonoz.. bunlari ara ara 1 2 gun ancak icebildim ama umudumu hic kaybetmedim hayit tohumu adet düzensizliği için de iyi geldigini duymuştum.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hayırlı değilse de hayra cevirip öyle nasip eylesin inşallah.. beklemek cok zor..Merhaba kızlar bizde korunmayı bıraktık 2 3 gün olduu doktora gittim hoç bir sorun olmadigini soyledi adet düzensizliğim var napmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz kimseye bişey söylemek istemiyoruz sürpriz olsun diye bende sizlere sorayim dedim. Bu arada allah isteyen herkese en doğru zamanda versin insallah
Sureklı mı vardı adet duzensızlıgıCanm ben tam 8 ay ugrastim sogan suyu hayit tohumu maydonoz.. bunlari ara ara 1 2 gun ancak icebildim ama umudumu hic kaybetmedim hayit tohumu adet düzensizliği için de iyi geldigini duymuştum.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hayırlı değilse de hayra cevirip öyle nasip eylesin inşallah.. beklemek cok zor..
Benim adet duzensizligim yoktu her ay oluyordum olan lar icin diyorum..Sureklı mı vardı adet duzensızlıgı
amin insalh bizde agustosta baslayacagız calışmalaraselam kızlar, biz temmuzda başladık denemelere ama ilk deneme başarısız oldu bu ay tutar inşallah :) umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz bu ay
malesefValla denemekle gecıyor zaman o kadar heveslenıyoruz yok valla 9 aydır her ay aha tuttu dıye umıt ama bos sonrası husran aglamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?