• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos'ta hamile kalmayı planlayanlar birbirimize destek olalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm herkeze bende agustosta gebelik düşünenlerdenim
hepimize hayırlı olsun BAT: BUGUN:)) YADA YARIN
çalısmalara baslayacagız bu ay
bende kan pıhtılaşması cıktı kızlar doktorm gebelik düşünüyorsan basla dedi igneye gebelik öncesi baslattı ama ben igneye baslamadım acaba baslasammı bugun itibariyle nasıl vuracagımı bile bilmiyorm yaaa üzgünüm cok
diger gebeliğimde yoktu bu simdi cıktı
Ins hamıs kalırız bu ay nasıp

Sen yine 3 ay canim ben bir yıl dedim sonra dedim ki mayıs da baslayalim hamile kalırsam doğum iznim cok güzel oluyor. Ben öğretmenim ikinci dönemi kapatıp Eylül e kadar izinli oluyorum dedimm. Eşimde sen istedin diye pat diye olacak sanıyorsun herhalde dedi. Ben de saf saf öyle olmuyor mu diyip kalakaldım. Bunun üzerine nisanda başladık olmadı:D eşimde ben de tüm tahlilleri yaptırdık sorun varsa bilelim diye. Ikimizde de bi sorun çıkmadı çok şükür. Bu ay hamile kalamazsam tekrar doktora gideceğiz 6 ay dolmadan tedavi sürecine almıyoruz demişti. Hsg den sonra üç ay geçince gelin dediler. Bakalım inşallah kendiliğinden hamile kalırız. Amin Allahım isteyen herkese versin.
Çok takıntı yapmamaya çalışıyorum üstüne gidince iyice olmuyor gibi geliyor. Psikoloji gerçekten önemli ona inanıyorum.
Bizim bi akrabamızın çocuğu olmuyordu hiç bir tedavi yanıt vermemis. Evlat edindiler. 5 sene sonra üstüne iki çocuğu daha oldu. Şimdi ucu de kocaman kız oldular. O yüzden bu konuyu çok sitres yapmayalım inşallah. Alallhim aratmasin

• Beğen
Reactions: N27
image.jpg
Kızlar bugün tekrar test yaptım yumurtam çatlamış sanırım dün çift çizgiydi öğlen yaptığımda bugün yine yaptım aynı saatte silik çıktı :işsiz:
bu arada iki gün çift çizgi çıktı dün ve önceki gün
:110:
Dün olmadı :110:önceki gün oldu ilişki bugün mutlaka olması gerek dimi:KK200:

Eki Görüntüle 2028257
Kızlar bugün tekrar test yaptım yumurtam çatlamış sanırım dün çift çizgiydi öğlen yaptığımda bugün yine yaptım aynı saatte silik çıktı :işsiz:
bu arada iki gün çift çizgi çıktı dün ve önceki gün
:110:
Dün olmadı :110:önceki gün oldu ilişki bugün mutlaka olması gerek dimi:KK200:

Bir gün ara ile öneriyorlar spermler 48 saat canlı kalabiliyormuş. Ya bu testlerden ben de alsam mi ise yarıyor mu acaba ? Arkadaşım bunlardan kullanıyordu yumurtlama gününden iki gün önce hamile kalmış yeni öğrendi çok şaşırdık. Gerçketen kader kısmet mi acaba :/

Herkesin günü farklı sonuçta kimi 30 günde kimi 28 günde bir adet oluyor kımınınde düzensiz muhtemelen ondan kaynaklı ama ovulasyon testi ile hamile kalan çok
Bir yandanda tabi Allah ol derse olur canım bi tedbir alıyoruz takdirde Allah'tan :dua:

benim adete 4 gün kaldı..ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiç bişeyim yok. eğer bebiş yoksa ben de aranıza geliyorum kızlar :)

benim adete 4 gün kaldı..ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiç bişeyim yok. eğer bebiş yoksa ben de aranıza geliyorum kızlar :)
Bnımde adetıme 6 gun var goguslerım cok sıs ve bel agrı akıntım var ınsallah bu ay tutar afet belırtısı dıyorum ama bnım 9 gun onceden hıc goguslerım şişmezdi bakalım ve kızlar sıze bısey dıcem bnde bazı dualar var cpk guclu etkılı bn her aksam okuyorum zekerrıya süresi fln ısteyen olursa atıyım huradan rabbım goruyor hersey ondan

Bnımde adetıme 6 gun var goguslerım cok sıs ve bel agrı akıntım var ınsallah bu ay tutar afet belırtısı dıyorum ama bnım 9 gun onceden hıc goguslerım şişmezdi bakalım ve kızlar sıze bısey dıcem bnde bazı dualar var cpk guclu etkılı bn her aksam okuyorum zekerrıya süresi fln ısteyen olursa atıyım huradan rabbım goruyor hersey ondan

Canım duaları bana atabilir misin
Ben 100 kere allahümme ya evvelü
336 kere ya müsavvir
731 kere ya Halik okuyorum, bu esmaların bebek sahibi olmak için okunması gerektiğini söyledi bir büyügümüz

• Beğen
Canım duaları bana atabilir misin
Ben 100 kere allahümme ya evvelü
336 kere ya müsavvir
731 kere ya Halik okuyorum, bu esmaların bebek sahibi olmak için okunması gerektiğini söyledi bir büyügümüz
Evet canım bu dualar da sıfa rabbımden gelen tabıkı ama bndekı dualarla tabı allahın ıznıyle olan hır arkadssım var bnde okuyorum atarım tabıkı

Evet canım bu dualar da sıfa rabbımden gelen tabıkı ama bndekı dualarla tabı allahın ıznıyle olan hır arkadssım var bnde okuyorum atarım tabıkı
Canm dualari bana da atabilir misin.. bende doktora gittim ornisid diye bi ilac verdi ondan mıdır bilmem adetim 6 gun gecikti hasta olacakmışım gibi ama olmazsam artik yarin sabah test yapmayi düşünüyorum.. dua edin lütfen..

• Beğen
Herkesin günü farklı sonuçta kimi 30 günde kimi 28 günde bir adet oluyor kımınınde düzensiz muhtemelen ondan kaynaklı ama ovulasyon testi ile hamile kalan çok
Bir yandanda tabi Allah ol derse olur canım bi tedbir alıyoruz takdirde Allah'tan :dua:
Umarım çok uğraşmadan hamile kalabiliriz. Olmazsa bu ay ben de alayım bari o testlerden :eek:

slm herkeze bende agustosta gebelik düşünenlerdenim
hepimize hayırlı olsun BAT: BUGUN:)) YADA YARIN
çalısmalara baslayacagız bu ay
bende kan pıhtılaşması cıktı kızlar doktorm gebelik düşünüyorsan basla dedi igneye gebelik öncesi baslattı ama ben igneye baslamadım acaba baslasammı bugun itibariyle nasıl vuracagımı bile bilmiyorm yaaa üzgünüm cok
diger gebeliğimde yoktu bu simdi cıktı
Canim ben kan pihtilasmasi icin bi yazi okumustum yarım limonlu ılık su sabah aksam icersen faydasını gore bilirsin deneyebilirsin

Back