• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos'ta hamile kalmayı planlayanlar birbirimize destek olalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de başladı sanki umutsuzluk. Üç dört ay önce hiç böyle düşünmüyordum bebeklere bakışım bile değişti. Inşallah en kısa zamanda alah bize de nasip eder
Insallah canım topikte sırayla mujdeyi verenler var elbet sıra bizede gelir yalnz bunu dedigimiz arkdslar hamile oldugunu acıkliyor sırayla ,bizde bekleyip gorelim gecen oyuncak mağazasına girdim iceri cekti beni resmen okadr guzel seyler vardıki para harcamaya yer ariyordum:KK53:

Cok tesekkur ederim canim benim. Bende ilk ovulasyon takibi ile hamile kalmistim, testim bu renklerdeydi daha da koyulasmamisti. Ama ben hep ertesi gunu dus aldim wc bile gitmek icin kalkmamistim:KK16: Simdi ise 7 . Haftaya dogru ilerliyotuz. Allah kucaklarimizi bos birakmasin. Insallah tutar senin de kusum:KK54:
Amin canım ya Allah hayırlı sağlıklı Bebişler nasip etsin:KK200:Bende öyle yapıyorum :KK16: kalkmıyorum bakalım inşallah mutlu haber veririm :dua: çalışmalara devam:halay:

Ben de yeni geldim araniza, 4 aydir denioruz ama yok. Simdiden cok buyuk baski olustu ustumde, kimseyle de paylasilamayan degisik bir ruh hali
Baskilar moralini bozmasin nezaman saglikli olursa ozman nasip olucak cnm agustosta ins seninsw gonlune gore olur stres elde degil ama belirsizlik strese neden oluyor akisina bırakmak en iyisi

Baskilar moralini bozmasin nezaman saglikli olursa ozman nasip olucak cnm agustosta ins seninsw gonlune gore olur stres elde degil ama belirsizlik strese neden oluyor akisina bırakmak en iyisi
Carsamba doktora gidecegim bakalim neler olacak, neler soyleyecek. Akisina birakmak gerekiyor, hic dusunmemek ama her an bu konuyla yuz yuze geliosun. İnsallah bu ay sonuca ulasir isteyen herkes

Kizlar sizce bugun yumurtlama gunum mu

Eklentiler

• 20170801_001059.jpg
    20170801_001059.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 36
Selam kızlar ben de varım :) klomenim bitti cumartesi iğneye gelicek sıra ama belki iğneye gerek kalmadan çatlarım :halay:
Insallah beklemek kadar kotusu yok bu işler hep belirsizlik üzerine kurulmuş bu ayı nasıl geciricigizz bakalim:KK73:

Insallah canım topikte sırayla mujdeyi verenler var elbet sıra bizede gelir yalnz bunu dedigimiz arkdslar hamile oldugunu acıkliyor sırayla ,bizde bekleyip gorelim gecen oyuncak mağazasına girdim iceri cekti beni resmen okadr guzel seyler vardıki para harcamaya yer ariyordum:KK53:

Dimi ben almamak için zor tutuyorum kendimi. Minik minik kıyafetler çok tatlılar hep bebek mağazalarına giriyorum inşallah bize de nasip olur buradan paylaşırız amin :)

Kızlar gunaydın rahım fılmı nasıl oluyor
Rahim de tıkanıklık var mo onu kontrol ediyorlar. Ilacli tazyikli su veriliyormuş. Tıkanıklık varsa film çekilirken açılıyor. Ben iki ayn önce çektirdim. Filmden sonraki üç ay hamile kalma ihtimalin çok oluyor dedi doktor. Bende hiç bir problem çıkmadı ama bakalım üçüncü ayim da mucize gelir inşallah. Çekilirken hafif narkoz verdiler hiç bişey hissetmedim :)

Acıyor mu kı kac yıllık evlısın canım

Narkoz verdiler 10 dk sonra uyandım hiç bişey hissetmedim. Bir yıl yeni doldu canım. Çocuk düşünmeye baslayali 4 ay oldu. Ama eşim biraz pimpirik bişey varsa önce den çıksın yaptrialim rahat edelim dedi. Çünkü tüpler tikaliysa hamile kalma ihtimali çok düşükmüş. Tedavi bile olsan olmuyormuş. Ilkten görelim dedik. Ben burada yazıları okudum çok korktum ilk yaptırmak istemedim ama sonra bi baktım korkulacak bişey değil. Uyuyorsun zaten 10 dk sürdü. Biraz orda dinlendim sonra evime geldim :) siz kaç yıllık evlisiniz?

• Beğen
Reactions: N27
Narkoz verdiler 10 dk sonra uyandım hiç bişey hissetmedim. Bir yıl yeni doldu canım. Çocuk düşünmeye baslayali 4 ay oldu. Ama eşim biraz pimpirik bişey varsa önce den çıksın yaptrialim rahat edelim dedi. Çünkü tüpler tikaliysa hamile kalma ihtimali çok düşükmüş. Tedavi bile olsan olmuyormuş. Ilkten görelim dedik. Ben burada yazıları okudum çok korktum ilk yaptırmak istemedim ama sonra bi baktım korkulacak bişey değil. Uyuyorsun zaten 10 dk sürdü. Biraz orda dinlendim sonra evime geldim :) siz kaç yıllık evlisiniz?
Bn 9 aylık daha cnm 6 aydır denıyoruz doktr kontrole gttım hersey normal bu ayda göğüslerim cok sıs ve yorgunluk var

slm herkeze bende agustosta gebelik düşünenlerdenim
hepimize hayırlı olsun BAT: BUGUN:)) YADA YARIN
çalısmalara baslayacagız bu ay
bende kan pıhtılaşması cıktı kızlar doktorm gebelik düşünüyorsan basla dedi igneye gebelik öncesi baslattı ama ben igneye baslamadım acaba baslasammı bugun itibariyle nasıl vuracagımı bile bilmiyorm yaaa üzgünüm cok
diger gebeliğimde yoktu bu simdi cıktı

Back