- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.621
Resim göndersene bizde görelim canımdun yaptigim teste sabah bakim dedim ikinci cizginin yeri bariz belli olmus ...acaba gecersizmi oluo
Resim göndersene bizde görelim canım
Cnm resmi gonderemedim ama gozle gorulur bi ikinci cizgi varResim göndersene bizde görelim canım
Neden gelmiyo canım resim kalitesi yüzünden ise kırp öyle geliyoCnm resmi gonderemedim ama gozle gorulur bi ikinci cizgi var
cnm olede yaptim gitmioNeden gelmiyo canım resim kalitesi yüzünden ise kırp öyle geliyo
Canlar ben geç gelmesini beklerken bat 3gun erken geldi ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum düzenli olan adetim 2 aydır erken geliyor sancım desen eskisinden daha kötü geçiyor inşallah sizin güzel haberlerinizi duyarim
Herkese günaydın , size bir sorum var kızlar, en güvenilir gebelik testi hangisi, eczaneden iki tane aldım freely marka, yarın sat'a 8 gün kalmış olacak ama bir tanesini yapsam mı acaba diye düşünüyorum , bir de artık ilişkiye girmenin bir faydası var mıdır sizce
dun yaptigim teste sabah bakim dedim ikinci cizginin yeri bariz belli olmus ...acaba gecersizmi oluo
Allah Allâh neden acaba bat ne zamandıcnm olede yaptim gitmio
Evet normlade gormuodum hic cizgi felan ilk defa bole oldu bakalim hayirlisi olsin cnmçok takıp strs yapıyoruz ya adeti etkiliyor o
adet dönemi geçmeden ble tam gözkmüyor ama nsanjntest yapıp durası geliyor.
bence olmuştur çğnkü yoksa hiç belli olmuyor. ama bizim anlamadığım düşükler oluyor. kesinliği yakında bell olır. inş bebiş tutunmuştur güzelce.
evet canım aynen, şuan bile çatlıyorum yani :)çok takıp strs yapıyoruz ya adeti etkiliyor o
adet dönemi geçmeden ble tam gözkmüyor ama nsanjntest yapıp durası geliyor.
bence olmuştur çğnkü yoksa hiç belli olmuyor. ama bizim anlamadığım düşükler oluyor. kesinliği yakında bell olır. inş bebiş tutunmuştur güzelce.
Senin ne zaman bat canımevet canım aynen, şuan bile çatlıyorum yani :)
benim 21 ağustos tatlım, telefona yüklediğim uygulamada yumurtlama döneminde akıntılarım oluyordu ama bu günlerde kupkuru , ama yine de her ihtimale karşı değerlendirmeye devam edeceğim bakalım :)Senin ne zaman bat canım
benim 21 ağustos tatlım, telefona yüklediğim uygulamada yumurtlama döneminde akıntılarım oluyordu ama bu günlerde kupkuru , ama yine de her ihtimale karşı değerlendirmeye devam edeceğim bakalım :)
Az kalmış gününe var mı belirti flanBeni de eklermisiniz bat 18 ağustos
Evet günler geçmiyor ki..hele ki bekleyince aslında en güzeli birşeylerjd meşgul olur kendini dinlememek ama biz bayanlar bunu yapamıyoruzBen her ay belirti yaşıyorum psikolojik oldu bende, o yüzden pek önemsemiyorum bel ağrım var kasıkta adet olacam gibi ağrılarım, bide sarı gibi akıntılar geliyo ama umutlanmak istemiyorum bakalım hayırlisi gecen ay soğan kürü yaptım, bu ay üç kere maydonoz süt buharı yaptım o yüzden biraz daha umutla bekliyorum allahım kimsryi bekletmesin zor süreçmiş
Resim nasil ekleniyoo[/QUOTcanım mesaj yazdığın kutunun altında dosya ekle yazar ordan dökümanlar veya fotoğraf yazar dökümanlarda albümün çıkar fotoğraf8da resim çeker sim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?