Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben diger gebeligimde hep her an adet olacak gibi sancim olurdu ama olmadim hamileymisim belirtiler kisiden kisiye degsiio bence
Evet canım aynen öylee değişiyor bende ilk gebeligimde 4gün kala hamile oldugumu öğrenmiştiw 7gün vardı adet sancısı çekmeye başladım oldum diyordum lavaboya gidiyordum birşey yoktu

Canım benim de bat 9 du negatif test sen battan sonra test yaptığında çok net ikinci çizgi çıktı mı ne kadar belirgin olduğunun bir önemi var mi birde belirtilerin nelerdi
Canım ben dün sabah test yaptım battan 1 gün geçmişti negatif çıktı. Bugün adetimin 3.günü kan verdim 63 çıktı belki sabah test yapsaydım çift çizgiyi görebilirdim bilmiyorum. Belirtim yoktu sadece ayak altlarımda yanma vardı, geçen hafta sağ tarafımdan kemik sızlar gibi bi sızlanma oldu belime doğru. Birde akıntım hiç durmadı sürekli akıntım vardı ve hala var

Canım ben dün sabah test yaptım battan 1 gün geçmişti negatif çıktı. Bugün adetimin 3.günü kan verdim 63 çıktı belki sabah test yapsaydım çift çizgiyi görebilirdim bilmiyorum. Belirtim yoktu sadece ayak altlarımda yanma vardı, geçen hafta sağ tarafımdan kemik sızlar gibi bi sızlanma oldu belime doğru. Birde akıntım hiç durmadı sürekli akıntım vardı ve hala var
Ayni belirtiler bende de var canım ama ağrılarım bazen çok şiddetli oluyor adet ol cam sandım dun gece resmen şimdi hiç birseyin yok stres mi yapıyorum anlayamadim

Kızlar ya ara ara giren adet sancıların var benim de acaba bebiş olabilir mi hemen girdiği gibi çıkıyor bat 21ağustos
benimde takvimde 21 agustos gozukuyor bat ama benim tahminim 24 ü gibi kasik ta mi agri gecen ay benimde olmustu sanki bıcK saplanir gibi oturup kalkarken agri giriyordu hatta bende umutlanmistim ama olmadi..

günaydın kızlar ben dün çocuklaa uyuyakalmışım

Bakalim cnm hayirlisi olsun benim belim cok agrio ve gogus ucum cok aciyor ama bunlar tabi adet belirtiside olabilir birde yuzum yanio cok fena ....:)kendimimi cok dinliyorum acaba diyorum
vücut ısısı yükselip 18 gün fln yüksek kalıyormuş bu yanmalar ondan olabilşr mi?

Benim ayak altlarım çok yanıyodu akşamları. İnşallah hamişsindir canım :dua:

Ben bence hirs yaptim diger iki kizimda ilk ayda olmustu bu 3.aya gelince ne oluo dedim :))

çocuk yokken denk gelmesi kolay tabi 2. için yumurtlamamayı kaçırmamak bile zor

Çok düşündüğümüzden oluyo canım inşallah hamilesindir Rabbim tez zamanda nasip etsin :KK200:

Canlar ben geç gelmesini beklerken bat 3gun erken geldi ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum düzenli olan adetim 2 aydır erken geliyor sancım desen eskisinden daha kötü geçiyor inşallah sizin güzel haberlerinizi duyarim

Herkese günaydın , size bir sorum var kızlar, en güvenilir gebelik testi hangisi, eczaneden iki tane aldım freely marka, yarın sat'a 8 gün kalmış olacak ama bir tanesini yapsam mı acaba diye düşünüyorum , bir de artık ilişkiye girmenin bir faydası var mıdır sizce :halay:

Back