Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.661
Wc gittim gecenlerde sik sik ama arkadasimda cay ictim ondandir dedim halsizlik vardi havalar sicak ona yordum ama iki gece ruyamda gordum bebek vallaHamilesin bencede canım..varmıydı belirtin filan
Cnm test yapip duruorum zaten dayandigimi kim solediAyyy çok heyecanlı nasıl dayanıyorsun kız
Haftaya gudecem buyusun varsaAyy hadi inşallah git hemen bir kan ver çok güzell o kırmızı çizgiyi görmek..benimde bat 21i kızımın aşısı var cuma günü gitmişken bende kan verecen
Benimde adete daha ön gün var yaaWc gittim gecenlerde sik sik ama arkadasimda cay ictim ondandir dedim halsizlik vardi havalar sicak ona yordum ama iki gece ruyamda gordum bebek valla
Cnm test yapip duruorum zaten dayandigimi kim soledi
Kız nasıl dayanacakppmHaftaya gudecem buyusun varsa
Kizim iki ay sonra iki yasina girecek ins saglikli bi kardesi olurr Aminnnnn
Ayy hadi inşallah git hemen bir kan ver çok güzell o kırmızı çizgiyi görmek..benimde bat 21i kızımın aşısı var cuma günü gitmişken bende kan verecen
Senin ne zamqn cnmAynı ben gibisin dayanamıyorum
Senin ne zamqn cnm
Valla sakın filan değil canım ama çocukları çok seviyo oynamayı filan ama emniym yani...çocukları görünce oynuyo güzelce bizde kardeş yapmaya karar verdikooo erkenden niyetlenmişiniz bebekler sakn bebek mi? bnm oğlan 2015 haziran doğumlu anca niyet ettim daha sütü bırakmadı emiyor uyurken.
Sakib sayilir uyumlu genelde yalniz buyumesin istedimooo erkenden niyetlenmişiniz bebekler sakn bebek mi? bnm oğlan 2015 haziran doğumlu anca niyet ettim daha sütü bırakmadı emiyor uyurken.
Ama sanciya cok erken daha cnm yumurtlama felan olabilir belkiÇoook var daha 21ağustos..tabi daha test filan yaptığım yok ama çok meraklıyımdgp yani 3 4gün kala kızımın aşısı var kan tahlili verece gitmişken çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten 2güne adet olurum
ama adet sancıların oluyo benim
Belki de canım daha ön gün varAma sanciya cok erken daha cnm yumurtlama felan olabilir belki
Valla sakın filan değil canım ama çocukları çok seviyo oynamayı filan ama emniym yani...çocukları görünce oynuyo güzelce bizde kardeş yapmaya karar verdik
Sakib sayilir uyumlu genelde yalniz buyumesin istedim
Evet benim geçen ki hamilelikte de kupkuru olmuştum ama adet sancıları vuruyordu oldum deyip lavaboya gidiyordum inşallah hamilesindgp...Bende 21ağustos var mı bir belirti filan?
Evet benim geçen ki hamilelikte de kupkuru olmuştum ama adet sancıları vuruyordu oldum deyip lavaboya gidiyordum inşallah hamilesindgp...Bende 21ağustos var mı bir belirti filan?
Erkekler daha zor oluyor evet kızlar daha iyi olabiliyorlar benimki küçük olduğundan yani kıskançlıktan da çok anlamasın istiyoruminş kardşleriyle de gzlce anlaşırlar. tam babbaya devretme yaşına denk gelse yeni bebek iyi olur. kerem kendinden büyük le oynamak istiyo bide kaba. kardeşi olsa baya çekecek gbilk çocuk en şanslı sanırım 2. ye aynı imkan zor
kardeşsiz bncede olmaz.
Evet oluyor..adet sancısı gibi arada bir sancım oluyo kasık ahirim var ve akıntım artık yok..belim ağırıwm bir garip işte uykuya meyilliyim bir deTatlım bende bir iki gün önce hafif batmalar oldu kasığımda, bir de bir gün bel ağrım oldu, bir de geçen hamileliğimde de fark ediyorum, göbeğimi tamamen içime çekemiyorum hamileyken, normalde içime çektiğimde baya bir içeri girer ama şuan daha değişik nasıl anlatıcağımı da bilemedim :) sende var mı canım belirti
Ha bir de acayip gazın var yaaTatlım bende bir iki gün önce hafif batmalar oldu kasığımda, bir de bir gün bel ağrım oldu, bir de geçen hamileliğimde de fark ediyorum, göbeğimi tamamen içime çekemiyorum hamileyken, normalde içime çektiğimde baya bir içeri girer ama şuan daha değişik nasıl anlatıcağımı da bilemedim :) sende var mı canım belirti
bnm ilk gebelikte normalden tek farkım gebelik boyu uyku. normalde az uyur hayatta uyuyakalmazdım. hamileyken bayılır gb uyuyordumEvet oluyor..adet sancısı gibi arada bir sancım oluyo kasık ahirim var ve akıntım artık yok..belim ağırıwm bir garip işte uykuya meyilliyim bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?