Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizim iki ay sonra iki yasina girecek ins saglikli bi kardesi olurr Aminnnnn

Ayy hadi inşallah git hemen bir kan ver çok güzell o kırmızı çizgiyi görmek..benimde bat 21i kızımın aşısı var cuma günü gitmişken bende kan verecen

ooo erkenden niyetlenmişiniz bebekler sakn bebek mi? bnm oğlan 2015 haziran doğumlu anca niyet ettim daha sütü bırakmadı emiyor uyurken.

ooo erkenden niyetlenmişiniz bebekler sakn bebek mi? bnm oğlan 2015 haziran doğumlu anca niyet ettim daha sütü bırakmadı emiyor uyurken.
Valla sakın filan değil canım ama çocukları çok seviyo oynamayı filan ama emniym yani...çocukları görünce oynuyo güzelce bizde kardeş yapmaya karar verdik

Ama sanciya cok erken daha cnm yumurtlama felan olabilir belki

Valla sakın filan değil canım ama çocukları çok seviyo oynamayı filan ama emniym yani...çocukları görünce oynuyo güzelce bizde kardeş yapmaya karar verdik

inş kardşleriyle de gzlce anlaşırlar. tam babbaya devretme yaşına denk gelse yeni bebek iyi olur. kerem kendinden büyük le oynamak istiyo bide kaba. kardeşi olsa baya çekecek gb ilk çocuk en şanslı sanırım 2. ye aynı imkan zor

Sakib sayilir uyumlu genelde yalniz buyumesin istedim

kardeşsiz bncede olmaz.

Evet benim geçen ki hamilelikte de kupkuru olmuştum ama adet sancıları vuruyordu oldum deyip lavaboya gidiyordum inşallah hamilesindgp...Bende 21ağustos var mı bir belirti filan?

Tatlım bende bir iki gün önce hafif batmalar oldu kasığımda, bir de bir gün bel ağrım oldu, bir de geçen hamileliğimde de fark ediyorum, göbeğimi tamamen içime çekemiyorum hamileyken, normalde içime çektiğimde baya bir içeri girer ama şuan daha değişik nasıl anlatıcağımı da bilemedim :) sende var mı canım belirti

Evet benim geçen ki hamilelikte de kupkuru olmuştum ama adet sancıları vuruyordu oldum deyip lavaboya gidiyordum inşallah hamilesindgp...Bende 21ağustos var mı bir belirti filan?

Tatlım bende bir iki gün önce hafif batmalar oldu kasığımda, bir de bir gün bel ağrım oldu, bir de geçen hamileliğimde de fark ediyorum, göbeğimi tamamen içime çekemiyorum hamileyken, normalde içime çektiğimde baya bir içeri girer ama şuan daha değişik nasıl anlatıcağımı da bilemedim :) sende var mı canım belirti

Erkekler daha zor oluyor evet kızlar daha iyi olabiliyorlar benimki küçük olduğundan yani kıskançlıktan da çok anlamasın istiyorum

Evet oluyor..adet sancısı gibi arada bir sancım oluyo kasık ahirim var ve akıntım artık yok..belim ağırıwm bir garip işte uykuya meyilliyim bir de

Ha bir de acayip gazın var yaa

Evet oluyor..adet sancısı gibi arada bir sancım oluyo kasık ahirim var ve akıntım artık yok..belim ağırıwm bir garip işte uykuya meyilliyim bir de
bnm ilk gebelikte normalden tek farkım gebelik boyu uyku. normalde az uyur hayatta uyuyakalmazdım. hamileyken bayılır gb uyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…