- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.641
Cnm.bat 12 si yarin yani beklicem bakalimAllah Allâh neden acaba bat ne zamandı
Aynen, her ay bu ay beklemeyim diyorum ,gene test yaptim negatifEvet günler geçmiyor ki..hele ki bekleyince aslında en güzeli birşeylerjd meşgul olur kendini dinlememek ama biz bayanlar bunu yapamıyoruz
Canım mesaj yazdığın kutunun altında kalan dosya ekle yazar ordan dökümanlar çıkar ordan ekleyebilirsinResim nasil ekleniyoo
Cnm.bat 12 si yarin yani beklicem bakalim
Test yaptım mı belli geç döllenmedgpAynen, her ay bu ay beklemeyim diyorum ,gene test yaptim negatif
Canım dosya ekle var ya cevapla nin yanında onunla ekle da1olmiyo yaa url istiyo fotoda url yok nasil ekliyorsunhz
Ben pozitif gözüküyor inş öyledir şimdiden gözün aydın diyim
Bariz ortada kırmızı çizgi bat ne zamanUstteki yaptim dun silik cikti adet olmadum hala car gibi dusunuyorum alti ay ikdu tutmamisti ocakta dusuk olmustu ,
Bende bes gun once yaptim negatifti dun adet gunumdu yaptim pozitif ciktuTest yaptım mı belli geç döllenmedgp
İnşallah canım benimKizim iki ay sonra iki yasina girecek ins saglikli bi kardesi olurr Aminnnnn
Hayirli olsun bencede hamilesin
Silik ikinci cizgi dun bat hatta dusukten sonra adet duzensilzsti bazen 28 bazen 30 gune oluyorum bugun 31 gun olmadumBariz ortada kırmızı çizgi bat ne zaman
Bende bes gun once yaptim negatifti dun adet gunumdu yaptim pozitif ciktu
Hamilesin bencede canım..varmıydı belirtin filanSilik ikinci cizgi dun bat hatta dusukten sonra adet duzensilzsti bazen 28 bazen 30 gune oluyorum bugun 31 gun olmadum
Yas kac kizinn gurbetteyim kizim yalniz olmasin diye istedim aylardir olmadi gecen esime dedim2doktora gidelim sorn vardur belki bu ay giddcektim ovuslasyob testi alacaktim gerek kalmadi insAllahAyy hadi inşallah git hemen bir kan ver çok güzell o kırmızı çizgiyi görmek..benimde bat 21i kızımın aşısı var cuma günü gitmişken bende kan verecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?