- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 43
- 30
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.581
Çok da net belliymis hatırladım şimdi seni rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin teşekkür ederimEki Görüntüle 2032153 bu testten 1 saat sonra gibi kan testi yaptirdim degerim 289 çıktı
Inşallah bir sorunun çıkmaz sadece çift çizgilere bitmiyor stres yaYarin yine kan vericem.progestrona da bakacak
Canm sanmıyorum bnm bat 22 ağustos bgün grdüm ovu testinde çift çizgiyi yumurtlama olanilir mi ? Bnde de şuanda kasık ağrısı var bi yere otururken kasıklarıma ağrı griyo ve srekli bi ağrı varKızlar ya ara ara giren adet sancıların var benim de acaba bebiş olabilir mi hemen girdiği gibi çıkıyor bat 21ağustos
Ayyy ne bilim ya takinti yaptim galiba ben bu ay 3. Ayim ama surekli test yapasim gelio cikmio sinirim bozuluo :/Canım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan ver
Evet cnm zaten senin sayende tekrar icime bi acaba varmi diye hevesleniyorum bakalim zman herseyi gosterecek ama sabretmiyorum :/Ben bat gunu yaptim negatifti 3 gun gectikten sonra yaptim oyle pozitif cikti
Hiç belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti nede başka bişi. Sadece akıntım vardı bugün artık biraz kasık sızlanması oldu o kadar hala belirtim yok bence sen kan verYani iste olsaydi cikar diyorum test yapinca moralim bozuluo hevesimde kaciohic belirti oldumu cnm sende
Benimde 2. Ayım bu ay bende öyleydim 5 gebelik testim vardı erkenden başladım yapmaya kalmadı bugün kan verdim 63 çıktı canımAyyy ne bilim ya takinti yaptim galiba ben bu ay 3. Ayim ama surekli test yapasim gelio cikmio sinirim bozuluo :/
Bakalim cnm hayirlisi olsun benim belim cok agrio ve gogus ucum cok aciyor ama bunlar tabi adet belirtiside olabilir birde yuzum yanio cok fena ....:)kendimimi cok dinliyorum acaba diyorumBenimde 2. Ayım bu ay bende öyleydim 5 gebelik testim vardı erkenden başladım yapmaya kalmadı bugün kan verdim 63 çıktı canım
Benim ayak altlarım çok yanıyodu akşamları. İnşallah hamişsindir canımBakalim cnm hayirlisi olsun benim belim cok agrio ve gogus ucum cok aciyor ama bunlar tabi adet belirtiside olabilir birde yuzum yanio cok fena ....:)kendimimi cok dinliyorum acaba diyorum
Yaa yok mu aranızda öyle adet sancısı girip çıkanBenim ayak altlarım çok yanıyodu akşamları. İnşallah hamişsindir canım
Bendede tam tersi bUz gibi oluo ayagim :/Benim ayak altlarım çok yanıyodu akşamları. İnşallah hamişsindir canım
Benim geçen ay adet ağrım çok olmuştu canım böyle sanki adet olacakmışım gibi adetime 7-8 gün öncesi ama sonra adet olmuştum. Bu ay adet ağrım hiç olmadı ara sıra kasıklarımda sızlanma olmuştu o kadarYaa yok mu aranızda öyle adet sancısı girip çıkan
Bende sanci oluo ama tabi daha adetmi gebelik mi bilmiyorumYaa yok mu aranızda öyle adet sancısı girip çıkan
Kişiden kişiye değişir canım mesela bende de hiç göğüs hassasiyeti yoktu ve hala yok ama çoğu hamile kalanlar göğüslerden anlıyoBendede tam tersi bUz gibi oluo ayagim :/
Evet aslinda bu kadar erken belirti bile olmazda iste biz kadinlar hemen kendimizi avutacaj biseyler ariyoruz galibaKişiden kişiye değişir canım mesela bende de hiç göğüs hassasiyeti yoktu ve hala yok ama çoğu hamile kalanlar göğüslerden anlıyo
Yaaa öyle mi üzüldüm şimdi yaBenim geçen ay adet ağrım çok olmuştu canım böyle sanki adet olacakmışım gibi adetime 7-8 gün öncesi ama sonra adet olmuştum. Bu ay adet ağrım hiç olmadı ara sıra kasıklarımda sızlanma olmuştu o kadar
Ama ben diger gebeligimde hep her an adet olacak gibi sancim olurdu ama olmadim hamileymisim belirtiler kisiden kisiye degsiio benceYaaa öyle mi üzüldüm şimdi ya
Evet cnm haklisin bakalim ya hayirlsii olsun hakkimizdaKişiden kişiye değişir canım mesela bende de hiç göğüs hassasiyeti yoktu ve hala yok ama çoğu hamile kalanlar göğüslerden anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?