- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.561
ama kusmam da psikolojik olmaz ki ben geçen ay rahim filmi çekildim birazda olsa şansım arttı sonuçta ona ümit bağladımben dah yumurylamadım başım dönüyodu bugün korunmayınca ben pskolojik hamile oluyom
Adetine 9 gün var 2 agustosta yumurtladın, adetime 3 gün var 4 agustosta yumurtladım. Bende sıkıntı var galiba cok tedirgin oldumbenim yumurtlama 2agustos ama bugün midem çok bulandı afedersiniz çıkardım geri yemeği tiksinerek yedim bekin agrıyo birde sadece he bide sabah üstümü giyerken bi başım döndü duvara giriyordum ama adetime 9gün var Ne yapacağım ben kızlar off
olacağı zamanda oluyor. ark 2 çocuk için 2 sene uğraştı olmadı vazgeçtiler sonraki ay 1 kere yapmada hamile kalmış. vakti var demekemek. streste olmamak lazım.dusunmekten cok yoruldum kac yil oldu bu ay olmadi onumuzdeki ay demekten
Nasıl yani anlamadım canımAdetine 9 gün var 2 agustosta yumurtladın, adetime 3 gün var 4 agustosta yumurtladım. Bende sıkıntı var galiba cok tedirgin oldum
Anladim cnm benimde bata 2 gun kaldi ama sabahlari ayni yataktan zor kalkiyorum .hic akintim yoktu bugun bi anda oldu bende gaza geldim test yaptim negatif yine...şimdi geçmişte yazdığım bütün mesajlara bi baktım.sanki yıllar öncesi gibi ama ne büyük bir mucizeki 1 gün sonra yaşayacaklarımızdan bile habersiziz. umutsuzluklarımla yazdıklarım flan yüzümde bi tebessüm oluşturdu.bel ağrısı olmuş battan 2-3 gün önce sabahları.sabah idrarım koyu renkti.ve kasığıma bıçak saplanması gibi yolda yürürken bile zorlayacak şekliyle batma olmuştu.kalanı hep adet belirtisi.hala da kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var.doktor normal olur rahmın büyüdüğü için ağrı yapıyor dedi.bakalım daha neler görücez
Canım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan verAnladim cnm benimde bata 2 gun kaldi ama sabahlari ayni yataktan zor kalkiyorum .hic akintim yoktu bugun bi anda oldu bende gaza geldim test yaptim negatif yine...
Canım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan verAnladim cnm benimde bata 2 gun kaldi ama sabahlari ayni yataktan zor kalkiyorum .hic akintim yoktu bugun bi anda oldu bende gaza geldim test yaptim negatif yine...
Bebek olabikir benim kizimda oyle olmustu hatta anlamistim burda okuyordum yerlesme kanamasi diyeAmin cnm inşallah Ayrıca ne diyeceğim benim bat'a 3 gün var camasirimda ıslaklık hissettim öğle arası is yerinden çıkıp çamaşır aldım namaz kılarken temiz olsun diye lavobada ne göreyim çamaşırım kahverengi leke olmuş kan gibi falan değil benim adet başlangıcım da olur boyle ama erken oldu bu sefer kendimde hastalık belirtileri de hissediyorum su yaşıma kadar hep düzenli gelen regl 2 aydır erken geliyor hayırlısı diyelim artik
silikse bence vardır ihtimal. hamilemşyim değil mi stresi adeti geciktiriyor ama testi etkilemez sanırım. ben de merak ediyorum ilk ayda tutar mı. bzen ikilemde kalıyorum. hamile kalmazsam gene vazgeçebilirimFoto yuklucem beceremedim silik cikti ins vardir kizim yalniz kardesi olsa iyi olurdu saglikli olsunda
Iste ocakta dusuk2oldu ondan sonra tuttutanadim bu ay pozitif cikti belirtinde pek yok anlamayadim adet olmadum bide test pozitf gecen gun wcye ciktim sik sik ama oda olabikir sanirim cay dansilikse bence vardır ihtimal. hamilemşyim değil mi stresi adeti geciktiriyor ama testi etkilemez sanırım. ben de merak ediyorum ilk ayda tutar mı. bzen ikilemde kalıyorum. hamile kalmazsam gene vazgeçebilirim
Yani iste olsaydi cikar diyorum test yapinca moralim bozuluo hevesimde kacioCanım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan ver
Ben bat gunu yaptim negatifti 3 gun gectikten sonra yaptim oyle pozitif ciktiAnladim cnm benimde bata 2 gun kaldi ama sabahlari ayni yataktan zor kalkiyorum .hic akintim yoktu bugun bi anda oldu bende gaza geldim test yaptim negatif yine...
Canım senin bat tan sonra ikinci çizgi net belli mıydı ikincinin ne kadar kırmızı olduğunun bi önemi var miBen bat gunu yaptim negatifti 3 gun gectikten sonra yaptim oyle pozitif cikti
Canım senin bat tan sonra ikinci çizgi net belli mıydı ikincinin ne kadar kırmızı olduğunun bi önemi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?