Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetine 9 gün var 2 agustosta yumurtladın, adetime 3 gün var 4 agustosta yumurtladım. Bende sıkıntı var galiba cok tedirgin oldum

Anladim cnm benimde bata 2 gun kaldi ama sabahlari ayni yataktan zor kalkiyorum .hic akintim yoktu bugun bi anda oldu bende gaza geldim test yaptim negatif yine...

Slm bugun test yaptim silik cikti ikinci cizgi ama emin degilim belirtim hic yok bugun adet olmam lazim ama olnadim daha

Ocak ta dusuk olmustu onda sonra adetim bazen 28 gune bi bazen 30 gune blr oluyo bugun 30 oldu hala olmadum havalar sicak halszi oluyorum bazeb ama sicsktan diyorum anlayamadim

Anladim cnm benimde bata 2 gun kaldi ama sabahlari ayni yataktan zor kalkiyorum .hic akintim yoktu bugun bi anda oldu bende gaza geldim test yaptim negatif yine...
Canım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan ver

Canım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan ver

Bebek olabikir benim kizimda oyle olmustu hatta anlamistim burda okuyordum yerlesme kanamasi diye

Foto yuklucem beceremedim silik cikti ins vardir kizim yalniz kardesi olsa iyi olurdu saglikli olsunda
silikse bence vardır ihtimal. hamilemşyim değil mi stresi adeti geciktiriyor ama testi etkilemez sanırım. ben de merak ediyorum ilk ayda tutar mı. bzen ikilemde kalıyorum. hamile kalmazsam gene vazgeçebilirim

silikse bence vardır ihtimal. hamilemşyim değil mi stresi adeti geciktiriyor ama testi etkilemez sanırım. ben de merak ediyorum ilk ayda tutar mı. bzen ikilemde kalıyorum. hamile kalmazsam gene vazgeçebilirim
Iste ocakta dusuk2oldu ondan sonra tuttutanadim bu ay pozitif cikti belirtinde pek yok anlamayadim adet olmadum bide test pozitf gecen gun wcye ciktim sik sik ama oda olabikir sanirim cay dan

Yani iste olsaydi cikar diyorum test yapinca moralim bozuluo hevesimde kaciohic belirti oldumu cnm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…