Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..
Ayy çok sevindim canım bizlere de dua et inşaAllah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin amin:)

arkadaşlar bu topikten kopamıyorum..sizlerle bi bağ kurdum sanırım..doktora gittim.daha çok küçük olduğu için göremeyiz dedi.ilk ultrason cıktımı aldım.bebeğim orada bi yerde ama göremiyorum tabi..çok tuhaf bi duyguydu .belki görüntüde keseyi görsem bunun rüya olmadıgına inanıcam.hala saskınlığı duruyor üzerimde.. Allah isteyen herkese nasip etsin..

arkadaşlar bu topikten kopamıyorum..sizlerle bi bağ kurdum sanırım..doktora gittim.daha çok küçük olduğu için göremeyiz dedi.ilk ultrason cıktımı aldım.bebeğim orada bi yerde ama göremiyorum tabi..çok tuhaf bi duyguydu .belki görüntüde keseyi görsem bunun rüya olmadıgına inanıcam.hala saskınlığı duruyor üzerimde.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Amin cnm Rabbim tez zamanda sevincine sevinç katsın valla senin adına mutluyuz daha bir hafta önce eylül sayfasına dahil olmayı düşünüyordun Rabbim o kadar da bekletmedi seni :KK200:

Amin cnm Rabbim tez zamanda sevincine sevinç katsın valla senin adına mutluyuz daha bir hafta önce eylül sayfasına dahil olmayı düşünüyordun Rabbim o kadar da bekletmedi seni :KK200:
desenki bu bekliyormuydun hamileliği hala bile inanamıyorum..gün aşırı ilişki yaptığımız ilk ay hamile kaldım.şimdi geçmişte bu konunun üstüne hiç düşmediğimiz için kızıyorum kendime.eşime bi türlü ikna edemiyordum şu yumurtlama gününün varlığına.o günü kaçırmayalım falan deyince kızıyordu.siparişle mi olcak bu iş diye.yumurtlama öncesi ve sonrası gün birliktelik oldu ve şimdi içimde miniğim.ben o kadar beklemiyorumki bu ay internetten ovulasyon testi alacaktım.hatta doktora gitmeyi düşünüyordum klomen almak için.haftaya tatile gidicez tatilde hasta olacağımı düşünüp tanpon bile almayı düşündüm. çok şükür Allahım arattırmadı bize.inşallah sağlıkla gelir.daha riskli kısmı atlatmadık gerçi dış gebelik olmasından korkum hala var.kalp atışını duyabilecekmiyiz onu düşünüyorum.olması bi stresti ama olduktan sonrası daha bi stresli şuan bana.belkide şuan cok acemiliğimden..ama çok şükür ki nasip oldu. hepinize dua ediyorum..tez zmanda sizde bu mutluluğu yaşayın..

desenki bu bekliyormuydun hamileliği hala bile inanamıyorum..gün aşırı ilişki yaptığımız ilk ay hamile kaldım.şimdi geçmişte bu konunun üstüne hiç düşmediğimiz için kızıyorum kendime.eşime bi türlü ikna edemiyordum şu yumurtlama gününün varlığına.o günü kaçırmayalım falan deyince kızıyordu.siparişle mi olcak bu iş diye.yumurtlama öncesi ve sonrası gün birliktelik oldu ve şimdi içimde miniğim.ben o kadar beklemiyorumki bu ay internetten ovulasyon testi alacaktım.hatta doktora gitmeyi düşünüyordum klomen almak için.haftaya tatile gidicez tatilde hasta olacağımı düşünüp tanpon bile almayı düşündüm. çok şükür Allahım arattırmadı bize.inşallah sağlıkla gelir.daha riskli kısmı atlatmadık gerçi dış gebelik olmasından korkum hala var.kalp atışını duyabilecekmiyiz onu düşünüyorum.olması bi stresti ama olduktan sonrası daha bi stresli şuan bana.belkide şuan cok acemiliğimden..ama çok şükür ki nasip oldu. hepinize dua ediyorum..tez zmanda sizde bu mutluluğu yaşayın..
Amin cnm inşallah Ayrıca ne diyeceğim benim bat'a 3 gün var camasirimda ıslaklık hissettim öğle arası is yerinden çıkıp çamaşır aldım namaz kılarken temiz olsun diye lavobada ne göreyim çamaşırım kahverengi leke olmuş kan gibi falan değil benim adet başlangıcım da olur boyle ama erken oldu bu sefer kendimde hastalık belirtileri de hissediyorum su yaşıma kadar hep düzenli gelen regl 2 aydır erken geliyor hayırlısı diyelim artik

artık inan ve kendine gel diyesim geldi :)))
artık sen bir anne adayısın
kendine stres bosuna yapma önceden kan tahlilimi vardı
bos gebelik kimyasal dıs gebelik mi vardı birini atlatıyoruz ondan sonra yine süphe kendini rahat bırak artık lütfen

Cnm ne gibi belirtiler oldu adet donemi oncesinden farkli olarak ...

Amin cnm inşallah Ayrıca ne diyeceğim benim bat'a 3 gün var camasirimda ıslaklık hissettim öğle arası is yerinden çıkıp çamaşır aldım namaz kılarken temiz olsun diye lavobada ne göreyim çamaşırım kahverengi leke olmuş kan gibi falan değil benim adet başlangıcım da olur boyle ama erken oldu bu sefer kendimde hastalık belirtileri de hissediyorum su yaşıma kadar hep düzenli gelen regl 2 aydır erken geliyor hayırlısı diyelim artik
Benimde bat a son 3 karnımda hafif sızıdan baska birsey yok sanırım kırmızıları görcem. Seninki yerleşme lekesi olabilir belki de.

Ne guzel Rabbim mutluluğunu daim etsin stres yapma sakin keyfine bak

Gece eşimin de gaza getirmesiyle testi yaptım ve sonuç negatif... :KK61: ama ilk denemeydi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ve belli de olmaz birçok kişide sonradan kan testinde pozitif çıktığını duydum. Adeti beklicez bakalım...

Moralini bozma diye erken demiştim.. Sen yine batı bekle gecikme olursa tekrar yaparsın test canım. İnşallah güzel haber alırız :)

şimdi geçmişte yazdığım bütün mesajlara bi baktım.sanki yıllar öncesi gibi ama ne büyük bir mucizeki 1 gün sonra yaşayacaklarımızdan bile habersiziz. umutsuzluklarımla yazdıklarım flan yüzümde bi tebessüm oluşturdu.bel ağrısı olmuş battan 2-3 gün önce sabahları.sabah idrarım koyu renkti.ve kasığıma bıçak saplanması gibi yolda yürürken bile zorlayacak şekliyle batma olmuştu.kalanı hep adet belirtisi.hala da kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var.doktor normal olur rahmın büyüdüğü için ağrı yapıyor dedi.bakalım daha neler görücez

gözün aydın rahat bir hamilelik geçirirsin inş tek avazda doğurursun.

yumurtlamadan kaç gün geçtiki bi hafta içinde oluyor sanırkm yerleşme. inş gzl haberler alırsın.

Hormon testi yaptırmıştım, smear testi de yaptırdım, 2 kez yumurtlaıklarıma bakıldı. Regl dönbgümde aşırı düzenlidir.Ama şimdi burdaki herkese bilgi vereyim. Ben eşimden sperm testi yaptırmasını rica ettim. Tamam deneyli birkaç ay oldu ama yapmasını istedim. Sayı olarak çok iyi çıktı ama morfoloji testi sonucu düşük çıktı; çok kötü değil ama düşük aralıkta. Mesela bunu öğrenmiş olduk, ürologa gidicez. Yani kızlar sadece kendimiz değil eşimizin de taşın altına koyması laızm elini. Mutlaka sperm testini yaptırın. Ha morfoloji benim hamile kalamayacağım kadar düşük değil, ama hamile kalma olasılığımı düşürüyor die tahmin ediyorum. Neyse doktora sorucaz. Hatta ilk ay yaptırsaymışım diyorum şimdi. Siz gecikmeden yaptırın, biz 4. ayımızda yaptırdık.

Doğru diyorsun canım. Bir problem varsa ortada iki taraftan da kaynaklı olabilir. Bize de doktorun dediği bir kaç ay normal deneyin olmazsa eşin de test yaptırsın dedi. Bizim daha bu ay ilk deneme gibi bişeydi. Çok deneyemedik bile :KK48:
Eğer bi gelişme olmazsa Eylül ayında baktiricaz biz de.. Ama inşallah gerek kalmaz:KK43:

şimdi geçmişte yazdığım bütün mesajlara bi baktım.sanki yıllar öncesi gibi ama ne büyük bir mucizeki 1 gün sonra yaşayacaklarımızdan bile habersiziz. umutsuzluklarımla yazdıklarım flan yüzümde bi tebessüm oluşturdu.bel ağrısı olmuş battan 2-3 gün önce sabahları.sabah idrarım koyu renkti.ve kasığıma bıçak saplanması gibi yolda yürürken bile zorlayacak şekliyle batma olmuştu.kalanı hep adet belirtisi.hala da kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var.doktor normal olur rahmın büyüdüğü için ağrı yapıyor dedi.bakalım daha neler görücez
benim yumurtlama 2agustos ama bugün midem çok bulandı afedersiniz çıkardım geri yemeği tiksinerek yedim bekin agrıyo birde sadece he bide sabah üstümü giyerken bi başım döndü duvara giriyordum ama adetime 9gün var Ne yapacağım ben kızlar off

benim yumurtlama 2agustos ama bugün midem çok bulandı afedersiniz çıkardım geri yemeği tiksinerek yedim bekin agrıyo birde sadece he bide sabah üstümü giyerken bi başım döndü duvara giriyordum ama adetime 9gün var Ne yapacağım ben kızlar off

ben dah yumurylamadım başım dönüyodu bugün korunmayınca ben pskolojik hamile oluyom

Back