Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testi yaptırmıştım, smear testi de yaptırdım, 2 kez yumurtlaıklarıma bakıldı. Regl dönbgümde aşırı düzenlidir.Ama şimdi burdaki herkese bilgi vereyim. Ben eşimden sperm testi yaptırmasını rica ettim. Tamam deneyli birkaç ay oldu ama yapmasını istedim. Sayı olarak çok iyi çıktı ama morfoloji testi sonucu düşük çıktı; çok kötü değil ama düşük aralıkta. Mesela bunu öğrenmiş olduk, ürologa gidicez. Yani kızlar sadece kendimiz değil eşimizin de taşın altına koyması laızm elini. Mutlaka sperm testini yaptırın. Ha morfoloji benim hamile kalamayacağım kadar düşük değil, ama hamile kalma olasılığımı düşürüyor die tahmin ediyorum. Neyse doktora sorucaz. Hatta ilk ay yaptırsaymışım diyorum şimdi. Siz gecikmeden yaptırın, biz 4. ayımızda yaptırdık.

Cnm yıprandim biraz hem kendimi hemde vücudumu dinlendiriyorum bir kaç ay geçsin olmassa giderim yine

Cnm hiç stres yapma değerin çok iyi sevin artık bebesin geliyor diye

Benim eşimde de böyle bir sorun var doktoru 6 ay deneyin gebelik olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi. Daha ilk denememizdi ama 6 ay beklemek istemiyoruz 2 ay daha deneriz olmazsa doktora gideriz dedik. Sizin doktorunuz nasıl bir tedavi önerdi?

Amin hayırlı olsun

Arkadaşlar bugün ovulasyon testi yaptım ikisi de koyu çıktı bu yumurtlamanın oldugunu mu gosteriyor bilgisi olan var mi

selam kızlar bende anca forum a girdim. baktım başlık var atladım hemen çocuktan şu an okyamadım geçmişi ama gzl haberler gelmiştir inş bol bol. bende bu ay başladım ama adetim doğumdan sonra bi düzenli bir düzensiz. yumurtlama günü dek gelir mi bilmiyorum. günaşırı ilişkiye girmeyi düşünüyorum :*

Sizin morfoloji kaç çıktı? Bizim ki % 4 çıktı. Yarın kadın doğumcuya gidicez, sorucam, buraya da yazarım. Haftayada iyi bir ürolopğa gidicez. Henüz sormadım, sadece bi üroloğa telefonda sordum o da esti farklı bi zamanda tekrarlayın ve bikaç ay daha deneyin dediç Ama yüzyüze görüşerek muayene olması gerekli eşimin ancak öyle bi doktor görüşmesi beni tatmin eder. Birde ben keçiboynuzu pekmezi ve unu alıcam onu araştırdım. İyi geliyormuş. Bir de nohut. Sigara kullanıyorsa da muhakkak bıraksın eşiniz.

Yasa çok sevindim cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah

arkadaşım tebrik ederim ne mutlu sana. allah tamamına erdirsin sağlıkla arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…