- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.521
Hormon testi yaptırmıştım, smear testi de yaptırdım, 2 kez yumurtlaıklarıma bakıldı. Regl dönbgümde aşırı düzenlidir.Ama şimdi burdaki herkese bilgi vereyim. Ben eşimden sperm testi yaptırmasını rica ettim. Tamam deneyli birkaç ay oldu ama yapmasını istedim. Sayı olarak çok iyi çıktı ama morfoloji testi sonucu düşük çıktı; çok kötü değil ama düşük aralıkta. Mesela bunu öğrenmiş olduk, ürologa gidicez. Yani kızlar sadece kendimiz değil eşimizin de taşın altına koyması laızm elini. Mutlaka sperm testini yaptırın. Ha morfoloji benim hamile kalamayacağım kadar düşük değil, ama hamile kalma olasılığımı düşürüyor die tahmin ediyorum. Neyse doktora sorucaz. Hatta ilk ay yaptırsaymışım diyorum şimdi. Siz gecikmeden yaptırın, biz 4. ayımızda yaptırdık.İnsan ister istemez hevesleniyor sanırım.olmayacak gibi geliyordu zaten bu ay.. Bir kaç gündür adet belirtilerim çıkmıştı zaten.. Ama yine de belki diyordum :) bi garip hissettim şimdi kırmızılar karşılaşınca..
Hormon testi falan yaptirmissindir zaten di mi canım? Benim de herşey normal görünüyordu ama hormonlarım düşük çıktı mesela..
İnşallah bu ay içinde senin de hayırlı haberlerini alırız
Cnm yıprandim biraz hem kendimi hemde vücudumu dinlendiriyorum bir kaç ay geçsin olmassa giderim yineStres ten uzak kalmak.. Tedaviyi birakmamak umudunu yitirmemek lazim..lutfen bunu kendine yapma devam et tedavine sonucuna degmez mi sence dilerim rabbim tez vakitte nasip eyler bol dua bol umut olacak biz ol der olur denen yaradanin kuluyuz unutma ...
Cnm hiç stres yapma değerin çok iyi sevin artık bebesin geliyor diyekızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..
Daha 9gün var ama afedersiniz bende bi gaz bi kabızlık oluyo bu sabah ishaldim belli Aralık'lar la wc çıkma oluyo ya bu ay rahim filmi çekildim acaba diyorum
Allahım sana şükürler olsun...Cnm hiç stres yapma değerin çok iyi sevin artık bebesin geliyor diye
İnşallah öyledir eşimde de bende de bi problem yoktu çünki Allah cümlemize nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınRahim.filmi kanallari aciyor diyorlar hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz
ne mutlu sana Rabbim kucağına almayı nasip etsinAllahım sana şükürler olsun...
amin canım Allah hepinize nasip etsin..Ne
ne mutlu sana Rabbim kucağına almayı nasip etsin
İnşallah Rabbim bana ve tüm bekleyen anne adaylarına nasip etsin bizimde bebişimiz olsunamin canım Allah hepinize nasip etsin..
İnşallah öyledir eşimde de bende de bi problem yoktu çünki Allah cümlemize nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim eşimde de böyle bir sorun var doktoru 6 ay deneyin gebelik olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi. Daha ilk denememizdi ama 6 ay beklemek istemiyoruz 2 ay daha deneriz olmazsa doktora gideriz dedik. Sizin doktorunuz nasıl bir tedavi önerdi?Hormon testi yaptırmıştım, smear testi de yaptırdım, 2 kez yumurtlaıklarıma bakıldı. Regl dönbgümde aşırı düzenlidir.Ama şimdi burdaki herkese bilgi vereyim. Ben eşimden sperm testi yaptırmasını rica ettim. Tamam deneyli birkaç ay oldu ama yapmasını istedim. Sayı olarak çok iyi çıktı ama morfoloji testi sonucu düşük çıktı; çok kötü değil ama düşük aralıkta. Mesela bunu öğrenmiş olduk, ürologa gidicez. Yani kızlar sadece kendimiz değil eşimizin de taşın altına koyması laızm elini. Mutlaka sperm testini yaptırın. Ha morfoloji benim hamile kalamayacağım kadar düşük değil, ama hamile kalma olasılığımı düşürüyor die tahmin ediyorum. Neyse doktora sorucaz. Hatta ilk ay yaptırsaymışım diyorum şimdi. Siz gecikmeden yaptırın, biz 4. ayımızda yaptırdık.
Amin hayırlı olsunkızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..
Cnm tebrik ederim hamilesinn..ne kadar gunun gecti nasil bekledinGidiyorum kan testine bakalim sonuc ne cikacak. Rabbim hayirlisini nasip etsin..
Benim eşimde de böyle bir sorun var doktoru 6 ay deneyin gebelik olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi. Daha ilk denememizdi ama 6 ay beklemek istemiyoruz 2 ay daha deneriz olmazsa doktora gideriz dedik. Sizin doktorunuz nasıl bir tedavi önerdi?
Yasa çok sevindim cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla doğmasını nasip eder inşallahkızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..
kızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..
evet canım yumurtlama olmuşArkadaşlar bugün ovulasyon testi yaptım ikisi de koyu çıktı bu yumurtlamanın oldugunu mu gosteriyor bilgisi olan var mi
Rabbim tez zamanda nasip etsin canımKizceler siz iki üç aydan bahsediyosunuz negatif gormekten korkuyosunuz ben 4 senedir her ay negatif goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?