Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ara ara giren adet sancıların var benim de acaba bebiş olabilir mi hemen girdiği gibi çıkıyor bat 21ağustos
Canm sanmıyorum bnm bat 22 ağustos bgün grdüm ovu testinde çift çizgiyi yumurtlama olanilir mi ? Bnde de şuanda kasık ağrısı var bi yere otururken kasıklarıma ağrı griyo ve srekli bi ağrı var

Canım benimde dün sabah negatif çıktı testim bugün kan verdim adetim 2 gün gecikti 3. Günümdeyim değerim 63 çıktı. Ben netten verdiğim gebelik testleriydi eğerki öyleyse çokta güvenme kan ver
Ayyy ne bilim ya takinti yaptim galiba ben bu ay 3. Ayim ama surekli test yapasim gelio cikmio sinirim bozuluo :/

Yani iste olsaydi cikar diyorum test yapinca moralim bozuluo hevesimde kacio:KK43:hic belirti oldumu cnm sende
Hiç belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti nede başka bişi. Sadece akıntım vardı bugün artık biraz kasık sızlanması oldu o kadar hala belirtim yok bence sen kan ver

Benimde 2. Ayım bu ay bende öyleydim 5 gebelik testim vardı erkenden başladım yapmaya kalmadı bugün kan verdim 63 çıktı canım
Bakalim cnm hayirlisi olsun benim belim cok agrio ve gogus ucum cok aciyor ama bunlar tabi adet belirtiside olabilir birde yuzum yanio cok fena ....:)kendimimi cok dinliyorum acaba diyorum

Back