Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAT'ım taaa Ağustos sonunda ve ben çok çok heyecanlıyım. Ne kadar zor beklemek
Benimde 13 agustos ama hiçbir sey hissetmiyorum. Ne bel agrısı ne bulantı ne regl belirtisi. Biraz sinirliyim ve karnımda sızı oluyor ara ara o kadar. Bide bende test fobisi var siz nasıl yapıyorsunuz ben tek cizgi görmeye dayanamıcak gibiyim

Selam kızlar benide alın aranıza. 2 yıllık evliyim ve yılbaşı gecesi eşimle konuşup bebek kararı aldık. İlk ayki denemede negatif 2. Ay ki denemede hamile kalmıştım. Fakat nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalfım. Mayıs ayında yeniden ilişkiye girmeye başladıkve doktoru dinlemeyerek korunmasız ilişki yaşadık bu aya kadar. Zaten doktorumun tvsiyesi 1. 2 adet dönemi geçirmemdi böylelikle geçirsim hamile kalamadım. Geçen ay okadar ama o kadar çok ümitliydim ki.. O kadarbelirgin belirtiler yaşadımki.. Adet olunca çok büyük hüsrana uğradım. Neyseki çıkmafık candan ümit kesilmez vardır rabbimin bir hayrı dedim kendimi avuttum. Ama bu ay sanırım takatim kalmadı. Daha geçen perşembe reglim bitti biter bitmez denemelere başladık bugün reglim bigeli 1 hafta oldu ve kendimi burda araştırırken buldum. Allahım isteyen benim gibi olan herkesin kucağını doldursuninşallah. Binbir umutla buraya yazan tüm kızçelere güzel bebişler diliyorum..

Henüz çok zaman olmamış canım
Güne malesef kıpkırmızı başladım
Hayırlısı olsun tatlım bir sonraki aya inşallah kısmet

Canım bence sık dişini batı bekle.. Test sonucu negatif çıkar belki de boşa moralini bozarsin..
Gece eşimin de gaza getirmesiyle testi yaptım ve sonuç negatif... ama ilk denemeydi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ve belli de olmaz birçok kişide sonradan kan testinde pozitif çıktığını duydum. Adeti beklicez bakalım...

Canımm aradılar mıı? Bende merakla bekleyenlerdeniim hayırlısı olsun insallah :)
kızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..

Yok cnm üç kez klomen kullandım birkere aşılama oldum sonra bıraktım artk

Stres ten uzak kalmak.. Tedaviyi birakmamak umudunu yitirmemek lazim..lutfen bunu kendine yapma devam et tedavine sonucuna degmez mi sence dilerim rabbim tez vakitte nasip eyler bol dua bol umut olacak biz ol der olur denen yaradanin kuluyuz unutma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…