- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 32
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.501
Benimde 13 agustos ama hiçbir sey hissetmiyorum. Ne bel agrısı ne bulantı ne regl belirtisi. Biraz sinirliyim ve karnımda sızı oluyor ara ara o kadar. Bide bende test fobisi var siz nasıl yapıyorsunuz ben tek cizgi görmeye dayanamıcak gibiyimBAT'ım taaa Ağustos sonunda ve ben çok çok heyecanlıyım. Ne kadar zor beklemek
Selam kızlar benide alın aranıza. 2 yıllık evliyim ve yılbaşı gecesi eşimle konuşup bebek kararı aldık. İlk ayki denemede negatif 2. Ay ki denemede hamile kalmıştım. Fakat nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalfım. Mayıs ayında yeniden ilişkiye girmeye başladıkve doktoru dinlemeyerek korunmasız ilişki yaşadık bu aya kadar. Zaten doktorumun tvsiyesi 1. 2 adet dönemi geçirmemdi böylelikle geçirsim hamile kalamadım. Geçen ay okadar ama o kadar çok ümitliydim ki.. O kadarbelirgin belirtiler yaşadımki.. Adet olunca çok büyük hüsrana uğradım. Neyseki çıkmafık candan ümit kesilmez vardır rabbimin bir hayrı dedim kendimi avuttum. Ama bu ay sanırım takatim kalmadı. Daha geçen perşembe reglim bitti biter bitmez denemelere başladık bugün reglim bigeli 1 hafta oldu ve kendimi burda araştırırken buldum. Allahım isteyen benim gibi olan herkesin kucağını doldursuninşallah. Binbir umutla buraya yazan tüm kızçelere güzel bebişler diliyorum..
Henüz çok zaman olmamış canımSelam kızlar benide alın aranıza. 2 yıllık evliyim ve yılbaşı gecesi eşimle konuşup bebek kararı aldık. İlk ayki denemede negatif 2. Ay ki denemede hamile kalmıştım. Fakat nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalfım. Mayıs ayında yeniden ilişkiye girmeye başladıkve doktoru dinlemeyerek korunmasız ilişki yaşadık bu aya kadar. Zaten doktorumun tvsiyesi 1. 2 adet dönemi geçirmemdi böylelikle geçirsim hamile kalamadım. Geçen ay okadar ama o kadar çok ümitliydim ki.. O kadarbelirgin belirtiler yaşadımki.. Adet olunca çok büyük hüsrana uğradım. Neyseki çıkmafık candan ümit kesilmez vardır rabbimin bir hayrı dedim kendimi avuttum. Ama bu ay sanırım takatim kalmadı. Daha geçen perşembe reglim bitti biter bitmez denemelere başladık bugün reglim bigeli 1 hafta oldu ve kendimi burda araştırırken buldum. Allahım isteyen benim gibi olan herkesin kucağını doldursuninşallah. Binbir umutla buraya yazan tüm kızçelere güzel bebişler diliyorum..
Hayırlısı olsun tatlım bir sonraki aya inşallah kısmetGüne malesef kıpkırmızı başladım
Gece eşimin de gaza getirmesiyle testi yaptım ve sonuç negatif...Canım bence sık dişini batı bekle.. Test sonucu negatif çıkar belki de boşa moralini bozarsin..
Ben dayanamadım yaptım test, negatif çıktı ama yine de adeti beklicem gecikme olursa tekrarlarım testiCnm benim ablam adetine bir
hafta kala yaptı silik çizgi çıktı sonra öğrendik hamiş
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canımKizceler siz iki üç aydan bahsediyosunuz negatif gormekten korkuyosunuz ben 4 senedir her ay negatif goruyorum
İnş cnm benimRabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canım
Kizceler siz iki üç aydan bahsediyosunuz negatif gormekten korkuyosunuz ben 4 senedir her ay negatif goruyorum
inş cnm artık takmıyorum zaten zamanı gelmemiş daha diyorum rabbim bizede Birgün o mutluluğu tattiricak zamanı gelincekader arkadaşım benim rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürecek
Kizceler siz iki üç aydan bahsediyosunuz negatif gormekten korkuyosunuz ben 4 senedir her ay negatif goruyorum
Yok cnm üç kez klomen kullandım birkere aşılama oldum sonra bıraktım artkRabbim tez vakitte nasip eylesin canim.. Tup bebek denedin mi
Benide yazdinmi 16 agustosYaziyorum canim.hemen :)
kızlar sonuç pozitif... 289,13 çıktı değerim..bugun doktor muayenem var umarım sağlıklıdır..çok korkuyorum dış gebelik yada aksi bişey olmasından.. o yüzden daha tam anlamıyla sevenemedim. böyle bi boşlukta gibiyim..kaygılar ve stres yumağı içinde..umarım herşey yolunda gider.. Rabbime şuan şükrettiğim gebe kalabilmemi nasip etti.hep korkuyordum ya çocuğum hiç olmazsa diye.. İnşallah bundan sonra sağlıklı olmasını da nasip eder bana ve tüüüm isteyenlere..Canımm aradılar mıı? Bende merakla bekleyenlerdeniim hayırlısı olsun insallah :)
Yok cnm üç kez klomen kullandım birkere aşılama oldum sonra bıraktım artk
Daha 9gün var ama afedersiniz bende bi gaz bi kabızlık oluyo bu sabah ishaldim belli Aralık'lar la wc çıkma oluyo ya bu ay rahim filmi çekildim acaba diyorumYaziyorum canim.hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?