Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence sık dişini batı bekle.. Test sonucu negatif çıkar belki de boşa moralini bozarsin..

Cnm benim ablam adetine bir
hafta kala yaptı silik çizgi çıktı sonra öğrendik hamiş

Canımm aradılar mıı? Bende merakla bekleyenlerdeniim hayırlısı olsun insallah :)

Yaa bende bugün adet olmadim. Ama test falan yapmicam. Buaralar bazen 1-2 günlük sapmalar oluyor. Hafta sonuna kadar beklicem. Tabi dayanirsam. dg_ct baya merak ettim senide. Nedir test sonucu. Haber ver mutlaka

Yaa bende bugün adet olmadim. Ama test falan yapmicam. Buaralar bazen 1-2 günlük sapmalar oluyor. Hafta sonuna kadar beklicem. Tabi dayanirsam. dg_ct baya merak ettim senide. Nedir test sonucu. Haber ver mutlaka

ah canım iyi dayanıyosun test yapmadan

inşallah bebeğin seninledir canım

Merhaba kızlar. İlişkiden bikaç gün sonra kan testiyle gebelik belli olur mu? Yoksa adetin gecmesini mi beklemek lazım

Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bel agrısından ölüorm kasıklarımda sürekli sızo var sanki adet olacakmışım gibi halbuki daha 10 gün var... bilemedim psikolojik mi acaba

Bel agrısından ölüorm kasıklarımda sürekli sızo var sanki adet olacakmışım gibi halbuki daha 10 gün var... bilemedim psikolojik mi acaba

canım ne desek boş

psikolojik de olabilir gebe kaldınsa tam yumurtlama zManı gebelik belirtisi de olabilir

en iyisi test yapmak ama daha zaman var canım biraz daha bekle adet olamazsan test yaparsın

canım ne desek boş

psikolojik de olabilir gebe kaldınsa tam yumurtlama zManı gebelik belirtisi de olabilir

en iyisi test yapmak ama daha zaman var canım biraz daha bekle adet olamazsan test yaparsın
Tam yumurtlama zamanıydı evet.. neyse hayırlısı olsun daha ilk denemeler:)) testi yaptırana kadar sabırla bekliyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…