- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.481
Canım bence sık dişini batı bekle.. Test sonucu negatif çıkar belki de boşa moralini bozarsin..Benim bat 5 gün var ama birkaç gün önce kasıklarımda iğne batıyor gibi hafif sancılar vardı. Normalde adet belirtim asla bu şekilde olmazdı. Bu kadar erken de gebelik belirtisi olur mu bilmiyorum. Test aldım ama yapmaya elim gitmiyor bi yandan daha erken batı bekle diyorum bi yandan acabalar dönüp duruyor aklımda. Sizce test yapsam sonuç doğru çıkar mı?
hafta kala yaptı silik çizgi çıktı sonra öğrendik hamişBenim bat 5 gün var ama birkaç gün önce kasıklarımda iğne batıyor gibi hafif sancılar vardı. Normalde adet belirtim asla bu şekilde olmazdı. Bu kadar erken de gebelik belirtisi olur mu bilmiyorum. Test aldım ama yapmaya elim gitmiyor bi yandan daha erken batı bekle diyorum bi yandan acabalar dönüp duruyor aklımda. Sizce test yapsam sonuç doğru çıkar mı?
Canımm aradılar mıı? Bende merakla bekleyenlerdeniim hayırlısı olsun insallah :)kızlar daha öncede yazmıştım ben heyecan yapınca çeneme vurur saolun desteğiniz için.şişirdim başınızı sabahtan beri.. Rabbim bekleyen isteyen herkese önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip etsin..sonucu alınca yine ilk sizinle paylaşıcam..
Yaa bende bugün adet olmadim. Ama test falan yapmicam. Buaralar bazen 1-2 günlük sapmalar oluyor. Hafta sonuna kadar beklicem. Tabi dayanirsam.dg_ct baya merak ettim senide. Nedir test sonucu. Haber ver mutlaka
Merhaba kızlar. İlişkiden bikaç gün sonra kan testiyle gebelik belli olur mu? Yoksa adetin gecmesini mi beklemek lazım
Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahkızlar Allah sizden razı olsun.. şuan içimde fırtınalar kopuyor ama kimseye bişey diyemiyorum.beni yanlız bırakmadığınız ve güzel temennileriniz için minnettarım.umarım hayırlı haberi isteyen dileyen herkes alır.iyi ki varsınız. işyerinde olmasam oturup ağlayacam hüngür hüngür
Merhaba kızlar. İlişkiden bikaç gün sonra kan testiyle gebelik belli olur mu? Yoksa adetin gecmesini mi beklemek lazım
Ben adete 3 gun kala idrarda ogrendim adete 7 gun kala erken test yaptim.negatif cikmisti cnm
Bi hafta sonra bi test yaptıraym ozaman.birkaç gün değilde bi 10 gün beklemek gerek en az
Bel agrısından ölüorm kasıklarımda sürekli sızo var sanki adet olacakmışım gibi halbuki daha 10 gün var... bilemedim psikolojik mi acaba
Bi hafta sonra bi test yaptıraym ozaman.
Tam yumurtlama zamanıydı evet.. neyse hayırlısı olsun daha ilk denemeler:)) testi yaptırana kadar sabırla bekliyim bari..canım ne desek boş
psikolojik de olabilir gebe kaldınsa tam yumurtlama zManı gebelik belirtisi de olabilir
en iyisi test yapmak ama daha zaman var canım biraz daha bekle adet olamazsan test yaparsın
Tam yumurtlama zamanıydı evet.. neyse hayırlısı olsun daha ilk denemeler:)) testi yaptırana kadar sabırla bekliyim bari..
Aaa yazmam mı Hemen burdayım sonuca göreevet sabredicez :) yapınca yaz ama :))
Hepimiz beklemedeyiz heyecan dorukta...BAT'ım taaa Ağustos sonunda ve ben çok çok heyecanlıyım. Ne kadar zor beklemek
BAT'ım taaa Ağustos sonunda ve ben çok çok heyecanlıyım. Ne kadar zor beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?