- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.441
Yaaa canımm şuan lamıcimi yokk hamilesinntahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak.. size göstereyim diye 50 tane foto çektim sabah.yani test böyle çıkıp olmayabilir mi?eşim heveslenmeyelim çok diyo yoksa yıkılırım ben dedi.ben olmasa 2 cızgi cıkmaz diye biliyorum.ay şok içindeyim ne düşüneceğimi bilmiyorum..Eki Görüntüle 2031504
E zamn ckıcak sonuç cnm bncede hamişsin sentahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak.. size göstereyim diye 50 tane foto çektim sabah.yani test böyle çıkıp olmayabilir mi?eşim heveslenmeyelim çok diyo yoksa yıkılırım ben dedi.ben olmasa 2 cızgi cıkmaz diye biliyorum.ay şok içindeyim ne düşüneceğimi bilmiyorum..Eki Görüntüle 2031504
Yaaaa tebrikkk ederimmmmtahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak.. size göstereyim diye 50 tane foto çektim sabah.yani test böyle çıkıp olmayabilir mi?eşim heveslenmeyelim çok diyo yoksa yıkılırım ben dedi.ben olmasa 2 cızgi cıkmaz diye biliyorum.ay şok içindeyim ne düşüneceğimi bilmiyorum..Eki Görüntüle 2031504
arayıp haber vereceklerE zamn ckıcak sonuç cnm bncede hamişsin sen
Cnm gözün aydın hamilesin darısı basimiza
Cnm adet günün kaç gün geçti çünkü çizgi çok belirgin testtede sayın yüksek çıkar ihtimalle adet geçmeden yapılan testlerde silik çizgi cikiyo çünkü gebelik yeni oluştuğu icintahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak.. size göstereyim diye 50 tane foto çektim sabah.yani test böyle çıkıp olmayabilir mi?eşim heveslenmeyelim çok diyo yoksa yıkılırım ben dedi.ben olmasa 2 cızgi cıkmaz diye biliyorum.ay şok içindeyim ne düşüneceğimi bilmiyorum..Eki Görüntüle 2031504
kızlar Allah sizden razı olsun.. şuan içimde fırtınalar kopuyor ama kimseye bişey diyemiyorum.beni yanlız bırakmadığınız ve güzel temennileriniz için minnettarım.umarım hayırlı haberi isteyen dileyen herkes alır.iyi ki varsınız. işyerinde olmasam oturup ağlayacam hüngür hüngür
normalde 28 günde bir oluyorum ona göre hesap edersem 4 gün gecti. ama mayıs ayın 32.gün olmuştum.belki yine 32.gün olurum diye bekledim bu gunu.ilk testi yaptığımda silikti baya. 5-10 dakika durdukça belirginleşti.inanamayıp gidip gelip baktım 40 kere.bakalım kanda ne çıkacakCnm adet günün kaç gün geçti çünkü çizgi çok belirgin testtede sayın yüksek çıkar ihtimalle adet geçmeden yapılan testlerde silik çizgi cikiyo çünkü gebelik yeni oluştuğu icin
Allah razı olsun..Ben de aglicaktim benim yaptigim testten seninki koyu benimki 90 cikmisti sonra yukseldi cok sevindim.adina cnm
Hayırlı olsun canım tebriklerimi allah kucağına almayı da nasip etsin insallahnormalde 28 günde bir oluyorum ona göre hesap edersem 4 gün gecti. ama mayıs ayın 32.gün olmuştum.belki yine 32.gün olurum diye bekledim bu gunu.ilk testi yaptığımda silikti baya. 5-10 dakika durdukça belirginleşti.inanamayıp gidip gelip baktım 40 kere.bakalım kanda ne çıkacak
HAYIRLI OLSUNnormalde 28 günde bir oluyorum ona göre hesap edersem 4 gün gecti. ama mayıs ayın 32.gün olmuştum.belki yine 32.gün olurum diye bekledim bu gunu.ilk testi yaptığımda silikti baya. 5-10 dakika durdukça belirginleşti.inanamayıp gidip gelip baktım 40 kere.bakalım kanda ne çıkacak
ben daha düşünemiyorum o safaları.şuan geçekten var mı yok mu sorusu benim yiyip bitiriyor. %90 dedi kan alan hemşirede ama işte yoksa ihtimali bile olması insanı kuşkuda bırakıyorHAYIRLI OLSUN
çok farklı bir duygu ben şimdi annemi olucam karnımda bir bebekmi var diye nasıl aglamıstım
elim karnımda ilk ögrendiğimde
çok tuhaf oldum ultrasyonda ilk kalp sesini duymak için gittiğimde agladım doktor sasırdı neden aglıyorsun cokmu bastırdm agrıdımı dedi yok dedim duygulandım
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin cnm belirtin varmiydinormalde 28 günde bir oluyorum ona göre hesap edersem 4 gün gecti. ama mayıs ayın 32.gün olmuştum.belki yine 32.gün olurum diye bekledim bu gunu.ilk testi yaptığımda silikti baya. 5-10 dakika durdukça belirginleşti.inanamayıp gidip gelip baktım 40 kere.bakalım kanda ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?