Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canımm şuan lamıcimi yokk hamilesinn çokk sşükürr bence değerin de yüksek çıkacakk tebrik ederiimm darısı bizleree inşallahh hadi bakalım

E zamn ckıcak sonuç cnm bncede hamişsin sen

Yaaaa tebrikkk ederimmmm

kızlar Allah sizden razı olsun.. şuan içimde fırtınalar kopuyor ama kimseye bişey diyemiyorum.beni yanlız bırakmadığınız ve güzel temennileriniz için minnettarım.umarım hayırlı haberi isteyen dileyen herkes alır.iyi ki varsınız. işyerinde olmasam oturup ağlayacam hüngür hüngür

Cnm adet günün kaç gün geçti çünkü çizgi çok belirgin testtede sayın yüksek çıkar ihtimalle adet geçmeden yapılan testlerde silik çizgi cikiyo çünkü gebelik yeni oluştuğu icin

Ben de aglicaktim benim yaptigim testten seninki koyu benimki 90 cikmisti sonra yukseldi cok sevindim.adina cnm

Cnm adet günün kaç gün geçti çünkü çizgi çok belirgin testtede sayın yüksek çıkar ihtimalle adet geçmeden yapılan testlerde silik çizgi cikiyo çünkü gebelik yeni oluştuğu icin
normalde 28 günde bir oluyorum ona göre hesap edersem 4 gün gecti. ama mayıs ayın 32.gün olmuştum.belki yine 32.gün olurum diye bekledim bu gunu.ilk testi yaptığımda silikti baya. 5-10 dakika durdukça belirginleşti.inanamayıp gidip gelip baktım 40 kere.bakalım kanda ne çıkacak

Hayırlı olsun canım tebriklerimi allah kucağına almayı da nasip etsin insallah

Kızlar benimde bat bu gün sabah dayanamayıp test yaptım kocaman bir tek çizgi gordum ikinci den eser yok henüz kırmızılari görmedim hiçbir belirti de yok su an ne adet ne gebelik anlayamıyorum test için erken olmuş olabilir mi bir dahakini ne zaman yapayım sizce hepinizden allah razı olsun insan kimseyle konuşamıyor iyi geliyorsunuz

HAYIRLI OLSUN
çok farklı bir duygu ben şimdi annemi olucam karnımda bir bebekmi var diye nasıl aglamıstım
elim karnımda ilk ögrendiğimde
çok tuhaf oldum ultrasyonda ilk kalp sesini duymak için gittiğimde agladım doktor sasırdı neden aglıyorsun cokmu bastırdm agrıdımı dedi yok dedim duygulandım

ben daha düşünemiyorum o safaları.şuan geçekten var mı yok mu sorusu benim yiyip bitiriyor. %90 dedi kan alan hemşirede ama işte yoksa ihtimali bile olması insanı kuşkuda bırakıyor

A
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin cnm belirtin varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…