Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bat bu gün sabah dayanamayıp test yaptım kocaman bir tek çizgi gordum ikinci den eser yok :kızgın: henüz kırmızılari görmedim hiçbir belirti de yok su an ne adet ne gebelik anlayamıyorum test için erken olmuş olabilir mi bir dahakini ne zaman yapayım sizce hepinizden allah razı olsun insan kimseyle konuşamıyor iyi geliyorsunuz :dua:
bende ilk testimi bat günü yapmıştım ama 2 çizgi yoktu.ben varmı diye kendimi bi kandırmayı denedim testi öyle çevirip böyle çevirip ama hüsrandı.bugun yaptığımda önce çooook ucuk bi belirdi.sonra durdukça koyulaştı.inanamayıp 40 kere gidip geldim.sende biraz daha bekle bence.adet olmazsan tekrar yaparsın 2 güne

bende ilk testimi bat günü yapmıştım ama 2 çizgi yoktu.ben varmı diye kendimi bi kandırmayı denedim testi öyle çevirip böyle çevirip ama hüsrandı.bugun yaptığımda önce çooook ucuk bi belirdi.sonra durdukça koyulaştı.inanamayıp 40 kere gidip geldim.sende biraz daha bekle bence.adet olmazsan tekrar yaparsın 2 güne
Ya sorma aynen bende oyle evirdim çevirdim ışık tuttum falan yok kendime gülüyorum ne zor işlermiş canım 2 gun sonra bir daha yapayım madembende hayirli olsun canim sevindim senin adina allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin

Kızlar benimde bat bu gün sabah dayanamayıp test yaptım kocaman bir tek çizgi gordum ikinci den eser yok :kızgın: henüz kırmızılari görmedim hiçbir belirti de yok su an ne adet ne gebelik anlayamıyorum test için erken olmuş olabilir mi bir dahakini ne zaman yapayım sizce hepinizden allah razı olsun insan kimseyle konuşamıyor iyi geliyorsunuz :dua:
Adet belirtin varmı yoksa gidip kanda baktir için rahatlar

A

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin cnm belirtin varmiydi
kendimi çok dinledim bat günü ve 1 2 gün öncesi baya kasıkta batma ağrım falan oldu.akıntım çok arttı.gerçi hala fazla.sabah idrarım koyu renkti.yine battan önce bel ağrım oldu 2 sabah resmen tutulmuş gibi kalktım yataktan.bu ara kan değerlerim düşük sanırım ani hareketlerde göz kararmalarım oluyor.son 2 gündür de göğüslerime dokunulmayacak kadar acıyor.ama aynı adet belirtileri oldu öncesi.ama o bat zamanı gibi kasık batmaları kesildi sonra birden.alt karnımda gün içinde ara ara olan hep bi karın ağrım var ama.(bu ara havalar sıcak dıye klimasız duramıyorum üşütüyorum belkide) aklıma gelenler bunlar canım

kendimi çok dinledim bat günü ve 1 2 gün öncesi baya kasıkta batma ağrım falan oldu.akıntım çok arttı.gerçi hala fazla.sabah idrarım koyu renkti.yine battan önce bel ağrım oldu 2 sabah resmen tutulmuş gibi kalktım yataktan.bu ara kan değerlerim düşük sanırım ani hareketlerde göz kararmalarım oluyor.son 2 gündür de göğüslerime dokunulmayacak kadar acıyor.ama aynı adet belirtileri oldu öncesi.ama o bat zamanı gibi kasık batmaları kesildi sonra birden.alt karnımda gün içinde ara ara olan hep bi karın ağrım var ama.(bu ara havalar sıcak dıye klimasız duramıyorum üşütüyorum belkide) aklıma gelenler bunlar canım
Saol cnm o göz kararması bendede var bende sicaktan olduğunu düşünüyorum ama seninki bebistenmis

Saol cnm o göz kararması bendede var bende sicaktan olduğunu düşünüyorum ama seninki bebistenmis
yok canım ya sıcaktandır benimkide.zaten kansızlık sorunum kızkenden beri var.ramazanda kilo verdim baya hala vücüdüm toparlayamadı kendini.asansörden inince yataktan kalkınca falan gözüm kararıyor.gebeliğe dair ne bi miğde bulantım ne ağızda tat değişimi falan bişey olmadı.sadece her an hasta olacakmışım gibi ağrılarım var.bel ağrısı koyu renk idrar falan ben üşütmeden diye düşünüyordum ama belki de bebişten. (ayy yazması bile tuhaf geliyor :KK16:)

Adet belirtin varmı yoksa gidip kanda baktir için rahatlar
Orda hayal kirikligina ugrarim diye korkuyorum gogus hassasiyetim var bir haftadir arada batma arada sanci şeklinde kasik agrim akintim devam ediyor tahmini yumurtlama dönemimden beri adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum yok adet dönemim çok sancılı başlar benim mideme vurur uc gun onceden öyle bi ağrım yok henuz ama

Orda hayal kirikligina ugrarim diye korkuyorum gogus hassasiyetim var bir haftadir arada batma arada sanci şeklinde kasik agrim akintim devam ediyor tahmini yumurtlama dönemimden beri adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum yok adet dönemim çok sancılı başlar benim mideme vurur uc gun onceden öyle bi ağrım yok henuz ama
Benimde sadece goguslerim aciyo başka bişey yok adet olurum kesin günüm gelince hiç umudum yok

ben daha düşünemiyorum o safaları.şuan geçekten var mı yok mu sorusu benim yiyip bitiriyor. %90 dedi kan alan hemşirede ama işte yoksa ihtimali bile olması insanı kuşkuda bırakıyor
kesin ve net hamilesin merak etme
ama lütfen sakin olup su kan degerlerini bekleme sakin ol o iki çizgi orda bosa cıkmadı
bu kusku sana ve bebegine daha zararlı

hamilelikte göz kararması birden basının bosluga düşmesi olur ne olur bana dersin belirtilerden birirdir

kesin ve net hamilesin merak etme
ama lütfen sakin olup su kan degerlerini bekleme sakin ol o iki çizgi orda bosa cıkmadı
bu kusku sana ve bebegine daha zararlı
ayy canım benim ağzın bal yesin.. ben de sabah kendimle konuştum hep.gidiyorum bakıyorum çizgi iyice koyulaşıyor.diyorumki daha ne kadar belirginleşmesini bekliyosun var işte bişey kızım.sonra diyorum dur hemen heveslenme yoksa da yok hayırlısı olsun diye.eşimle beraber gittik test yaptırmaya hep yolda onu dedik Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin diye..

kızlar daha öncede yazmıştım ben heyecan yapınca çeneme vurur saolun desteğiniz için.şişirdim başınızı sabahtan beri.. Rabbim bekleyen isteyen herkese önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip etsin..sonucu alınca yine ilk sizinle paylaşıcam..

C
kızlar daha öncede yazmıştım ben heyecan yapınca çeneme vurur saolun desteğiniz için.şişirdim başınızı sabahtan beri.. Rabbim bekleyen isteyen herkese önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip etsin..sonucu alınca yine ilk sizinle paylaşıcam..
Çok tebrikler canım :super:
Allah kucağına almayı da nasip etsin :KK28:
Darısı tüm bekleyenlere inşallah :KK16:

Valla benimde ikimizden ümidim vardi ilk regl olunca eşime soyleyemedm o da buyuk beklenti icinde bende ..agla agla sonra toparlandim insallah Allahim bizede nasip eder

Dur bakalım canım hemen üzülme.. Hayırlı zamanda elbet gelecektir nasılsa.. Güzel haberlerini alicam ben bi kaç aya.. İnanıyorum :KK68:

Benim bat 5 gün var ama birkaç gün önce kasıklarımda iğne batıyor gibi hafif sancılar vardı. Normalde adet belirtim asla bu şekilde olmazdı. Bu kadar erken de gebelik belirtisi olur mu bilmiyorum. Test aldım ama yapmaya elim gitmiyor bi yandan daha erken batı bekle diyorum bi yandan acabalar dönüp duruyor aklımda. Sizce test yapsam sonuç doğru çıkar mı?

Back