- 26 Temmuz 2017
- 215
- 152
- 103
- 37
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.421
18.günde yumurtlayan var.ihtimal dahilinde olduğu için sürekli değerlendirmek gerekTesekkur ederım canım benim, ameliyat işleri, v.s.... bırseylere adapte olalım derken pek düşünmedim, yasım bıraz gec kalmış olmasam açıkçası bıraz ertelerdım , ama oncelıgım bebek artık. Yakın zamanda gıdıcem doktora. Cevre baskısı da var ki en yakınlarım bile doktora gıtmemı söyleyip duruyorlar. Dün hayz bitti önemli gün ve haftalar içindeyim :) 10 - 16 günler arası önemli sanırım, dıer gunlerın önemi yok galiba bebek olması için.
Evet bendede takvimim yüklü 3 yıldır falan kullanıyorum güzel bi uygulamaboşluklarda belırgın bır sancı oluyor o gun sanırım yumurtlama günü dıe anlıyorum, play storeden peaple ve takvımım dıe progrm var onu takıp edıorum, Hasumran
Bir sonraki adet tarihin tahmini gelecek adet tarihi yanibat ne demek
Hadi insallahh vardir cnm ...mujdeli haber verirsin bizeyok olmadım.normalde 3 gün geçti.ama bazen 31.günde olduğum için yarını bekliyorum.yarın 32.günüm olmazsam test yapıcam
Benimde o aralıklarla oliyonormalde yıllardır saat gibi hiç şaşmadan 28günde bir adet olan ben 3 aydır bebek düşünüyorum ya 30-31-32 gün gibi aralıklarda adet olmaya başladımşimdi ortalamamı 30 gibi düşünüyorum ve yarın son gün bekliyorum
Ilk 2 3 dk icinde hemen cikar bekledikten sonra itibar etmemek lazim bazen 10 15.dk.larda ikinci cizgi cikip yaniltiyorKizlar belki 50.kere olacak ama ben hala hastalanmadim.sabah test yapmak icin icim icime sigmiyor.ama işe gidiyorum testi kac dakika bekletmek lazim sonuc sıkıntılı olmasin diye
Sonucu eşime soylemem hemen diyodum ama bi siz varsiniz bu konuyu konustugum bi o.onu heveslendirmeyim diye buraya sariyorum icimi dökmek icin.iyi ki varsiniz :)Ilk 2 3 dk icinde hemen cikar bekledikten sonra itibar etmemek lazim bazen 10 15.dk.larda ikinci cizgi cikip yaniltiyor
5 dk erken kalkip hemen yapabilirsin.Ama adamlara da yazik ya benimki test alip geliyor hadi yapalim diye sonra daha cok üzülüyorumSonucu eşime soylemem hemen diyodum ama bi siz varsiniz bu konuyu konustugum bi o.onu heveslendirmeyim diye buraya sariyorum icimi dökmek icin.iyi ki varsiniz :)
Kizlar belki 50.kere olacak ama ben hala hastalanmadim.sabah test yapmak icin icim icime sigmiyor.ama işe gidiyorum testi kac dakika bekletmek lazim sonuc sıkıntılı olmasin diye
bence hamilesin canım tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?