• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederım canım benim, ameliyat işleri, v.s.... bırseylere adapte olalım derken pek düşünmedim, yasım bıraz gec kalmış olmasam açıkçası bıraz ertelerdım , ama oncelıgım bebek artık. Yakın zamanda gıdıcem doktora. Cevre baskısı da var ki en yakınlarım bile doktora gıtmemı söyleyip duruyorlar. Dün hayz bitti önemli gün ve haftalar içindeyim :) 10 - 16 günler arası önemli sanırım, dıer gunlerın önemi yok galiba bebek olması için.
18.günde yumurtlayan var.ihtimal dahilinde olduğu için sürekli değerlendirmek gerek

normalde yıllardır saat gibi hiç şaşmadan 28günde bir adet olan ben 3 aydır bebek düşünüyorum ya 30-31-32 gün gibi aralıklarda adet olmaya başladım :110: şimdi ortalamamı 30 gibi düşünüyorum ve yarın son gün bekliyorum :KK17:

normalde yıllardır saat gibi hiç şaşmadan 28günde bir adet olan ben 3 aydır bebek düşünüyorum ya 30-31-32 gün gibi aralıklarda adet olmaya başladım :110: şimdi ortalamamı 30 gibi düşünüyorum ve yarın son gün bekliyorum :KK17:
Benimde o aralıklarla oliyo

kızlar inanın yorumları okuyunca çok duygulanıyorum
çok içten diliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
her hamile haberinde moralim düzeliyor kendimmişim gibi umutlanıyor mutlu oluyorum
Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Kizlar belki 50.kere olacak ama ben hala hastalanmadim.sabah test yapmak icin icim icime sigmiyor.ama işe gidiyorum testi kac dakika bekletmek lazim sonuc sıkıntılı olmasin diye

Kizlar belki 50.kere olacak ama ben hala hastalanmadim.sabah test yapmak icin icim icime sigmiyor.ama işe gidiyorum testi kac dakika bekletmek lazim sonuc sıkıntılı olmasin diye
Ilk 2 3 dk icinde hemen cikar bekledikten sonra itibar etmemek lazim bazen 10 15.dk.larda ikinci cizgi cikip yaniltiyor

Ilk 2 3 dk icinde hemen cikar bekledikten sonra itibar etmemek lazim bazen 10 15.dk.larda ikinci cizgi cikip yaniltiyor
Sonucu eşime soylemem hemen diyodum ama bi siz varsiniz bu konuyu konustugum bi o.onu heveslendirmeyim diye buraya sariyorum icimi dökmek icin.iyi ki varsiniz :)

Sonucu eşime soylemem hemen diyodum ama bi siz varsiniz bu konuyu konustugum bi o.onu heveslendirmeyim diye buraya sariyorum icimi dökmek icin.iyi ki varsiniz :)
5 dk erken kalkip hemen yapabilirsin.Ama adamlara da yazik ya benimki test alip geliyor hadi yapalim diye sonra daha cok üzülüyorum :(

Kızlar bat 13 agustos, 12 Ağustos'ta ayagımda alçı cıkacak röntgen cektirmicem hicbir sekilde cünkü yumurtlamam battan 9 gün once oldu kana da yansımayabilir dimi 8 günde ?

Güne inşallah senin güzel haberin ile başlarız. Bende bugün hasta olmalıyım ama bakalım hiç bir belirti yok.

1502254994878385281554.jpg
kizlar test bu sizce nee???ben suan pek mantikli dusunemiyorum

Back