- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.301
Ha haa ayni ben.ben de 5 yillik evliyim.cocugun lafini bile andirmazdim.hala bile herkes beni istemiyo bu cocuk diye bilir.o sorumlulugun altindan kalkabilecekmiyim diye esime sorup duruyorum hala.ama denemeye basladigimizdan beri de niye olmuyo ya taktim.hem cocuk icin butun gun oturup burdaki yazilari okuyorum :) hemde planlarimin arasinda hep bayramda adet olacam yok tatile gidicez o ay adet tarihine denk gelmesin diyorum.regl olmak hep hayatimda var yani :) sanki hamililik bi testti yapinca bitecek
31 günde bir dongun canım bu ay 31 çekiyor öyleyse 31-14 =17.gun yumurtlama gün aşırı da bir gün ilişki bir gün boş demek 12.gun ile 21. Gün gebelik ihtimali yüksek olan gunlerin ayın 16 Si basliyor 21 ovulasyon günün 25 i son tabi bu tarihlerden önce ve sonrada yumurtlama olabilir erken ya da geç nasip canım öyle hesaplanıyor 16 18 20 22 24 26 de mersin mesela gün aşırı öyle oluyogun aşırı nedır anlamadım ıkı günde bır mı olmalı bır gun ara mı vermeli
1 gün yap 1 gün yapma bu şekildeymiş tatlım bende yeni öğrendim:)gun aşırı nedır anlamadım ıkı günde bır mı olmalı bır gun ara mı vermeli
Aynen kuzum ya :)))ay valla analık ne zor.daha işin başından beri hep bi mücadele.kendimi damızlık gibi hissediyorum ya.sipariş gibi yok gün aşırı yok her gün yok yumurtlama günü kurulu saat olduk valla :)
Ben de 4 yıllık evliyim :) bir tek anneme istiyorum artık dedim. Herkes alışmış o çocuk filan yapmaz gezer anca diye :))) ama cidden 4 yıl hiç lafı bile anılmazken en yakın arkadaşlarım pıtır pıtır gebe kalınca üstelik bir kaç aylık evlilelerr lann dedim :))) haziranda çıktık bu yola rabbim kucağımızı boş bırakmasın tez vakitte bebitolarımız olsun inşallahresmen beni anlatmışssın benide hala çocuk istemiyor diye biliyor herkes anneme bile daha geçen söyledim belki düşünürüz falan diye :) sorumluluk kısmı hala tedirgin ediyor. ama hemende olsun istiyorum ama biri hamilesin desen korkudanda oturup ağlarım herhalde ne yapıcam ben diye
Canım onu sen iyi bi doktora gidip hususi bu durumu söyle. Rahimde şekil bozuklukları gebe kalmaya engel olmuyor ama erken doğuma sebep olabiliyor. Bu arada bende sessiz sedasız bekleyenlerdenim inşallah herbirimiz kırmızıları görmeden bu ayı geçiririzBeklemek ne zormuş bat a 2 günün kaldı. Bende hamile kalmayı kolay birşey zannederdimkızlar ben ağrılı adet gördüğüm için muayene olmuştum rahim yapım bikornuat gorunumdeymis yani ortasında bi perde varmış ve kalp şeklindeymis doktor hamile kalma nda sıkıntı olmaz dedi ama sadece ultrason ile bakmıştı tedirginim acaba hamile kalmaya hamilelige bi engeli olur mu var mı böyle problemi olan
Sağol canımCanım onu sen iyi bi doktora gidip hususi bu durumu söyle. Rahimde şekil bozuklukları gebe kalmaya engel olmuyor ama erken doğuma sebep olabiliyor. Bu arada bende sessiz sedasız bekleyenlerdenim inşallah herbirimiz kırmızıları görmeden bu ayı geçiririz
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Yerleşme kanamasıysa kendine çok dikkat et dinlenTeşekkür ederim canım,
Nette şöyle bir yazı görünce benimde aklım karıştı, yazıda şöyle diyor;
''Yerleşme kanaması ne renk olur der iseniz kanamanın rengi pembemsi veya kahverengi olarak gerçekleşir. Regl kanaması ise daha koyu kırmızıdır ve kan pıhtıları halinde gelmektedir. Bu seçenek ikisini ayırt etmenin en iyi yoludur.''
Hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı zamanda versin severek bekleriz :
Ben şuan orda net koyuyla birlikte 3 çizgi görüyorumKızlar bugün adet günüm normalde erken gebelik testi aldım. Daha önce erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi ikinci çizgi var gibi de yok gibi de.foto da koydum bakarsanız sevinirim
Aynen neden öyleBen şuan orda net koyuyla birlikte 3 çizgi görüyorum
İlk beş dakika içinde çektimBen şuan orda net koyuyla birlikte 3 çizgi görüyorum
Ama yaaa belkii varsaa :))İlk kez erkenden test yaptım gerçekten moral bozucu sanırım test geçersiz. Nasip hayırlısı inşallah...
Meleke annesi ben de bir melek annesiyim. İnşallah Rabbim tez zamanda nasip ederAma yaaa belkii varsaa :))
Test geçersiz ne yazıkki tekrarlamanız gerekiyorKızlar bugün adet günüm normalde erken gebelik testi aldım. Daha önce erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi ikinci çizgi var gibi de yok gibi de.foto da koydum bakarsanız sevinirim
canim çok teşekkür ederim netten tele takvimim die bir uygulama indirdim aynı sekilde cikti tarih..Gün asiri simdi öğrendim :)31 günde bir dongun canım bu ay 31 çekiyor öyleyse 31-14 =17.gun yumurtlama gün aşırı da bir gün ilişki bir gün boş demek 12.gun ile 21. Gün gebelik ihtimali yüksek olan gunlerin ayın 16 Si basliyor 21 ovulasyon günün 25 i son tabi bu tarihlerden önce ve sonrada yumurtlama olabilir erken ya da geç nasip canım öyle hesaplanıyor 16 18 20 22 24 26 de mersin mesela gün aşırı öyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?