Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

resmen beni anlatmışssın benide hala çocuk istemiyor diye biliyor herkes anneme bile daha geçen söyledim belki düşünürüz falan diye :) sorumluluk kısmı hala tedirgin ediyor. ama hemende olsun istiyorum ama biri hamilesin desen korkudanda oturup ağlarım herhalde ne yapıcam ben diye

gun aşırı nedır anlamadım ıkı günde bır mı olmalı bır gun ara mı vermeli
31 günde bir dongun canım bu ay 31 çekiyor öyleyse 31-14 =17.gun yumurtlama gün aşırı da bir gün ilişki bir gün boş demek 12.gun ile 21. Gün gebelik ihtimali yüksek olan gunlerin ayın 16 Si basliyor 21 ovulasyon günün 25 i son tabi bu tarihlerden önce ve sonrada yumurtlama olabilir erken ya da geç nasip canım öyle hesaplanıyor 16 18 20 22 24 26 de mersin mesela gün aşırı öyle oluyo

son 2 gün kaldı benimde bata. hiç birsey hissetmiyorum walla. millet nasıl bir kerede hamile kalıyor anlamıyorum. bide ben böyle tarihleri eşime soyleyip kesin birlikte olmalıyız falan diyemiyorum o zaman iş gibi zorunlu birşey oluyor. ona çaktırmadan kur falan yapıyorum

yarın yumurtlama testi yapcam bakalım

çizgi görüncekmi acaba

bembeyaz kalırsa yumurta falan yok demek dimi

Ben de 4 yıllık evliyim :) bir tek anneme istiyorum artık dedim. Herkes alışmış o çocuk filan yapmaz gezer anca diye :))) ama cidden 4 yıl hiç lafı bile anılmazken en yakın arkadaşlarım pıtır pıtır gebe kalınca üstelik bir kaç aylık evlilelerr lann dedim :))) haziranda çıktık bu yola rabbim kucağımızı boş bırakmasın tez vakitte bebitolarımız olsun inşallah

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim başka bir sorun için. Gitmişken de yumurtalarıma bakmasını istedim. Bugün ilk adet tarihimin üzerinden sayarsak 10. gün. Sağ taraftan yumurtlayacak gibisin bu ay dedi çünkü oradaki daha büyükmüş. Yani henüz 1 cm kadar. 4 gün sonra gel tekrar bakalım o zamana 2 cm kadar olup çatlaması lazım dedi. Yani 4 günde 2 cm olur mu ? Veya 4 gün sonra çatlamasa bile bir sonraki adetime kadar çatlar elbet değil mi?

Canım onu sen iyi bi doktora gidip hususi bu durumu söyle. Rahimde şekil bozuklukları gebe kalmaya engel olmuyor ama erken doğuma sebep olabiliyor. Bu arada bende sessiz sedasız bekleyenlerdenim inşallah herbirimiz kırmızıları görmeden bu ayı geçiririz

Sağol canım amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah cumlemizin

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Yerleşme kanamasıysa kendine çok dikkat et dinlen

Kızlar bugün adet günüm normalde erken gebelik testi aldım. Daha önce erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi ikinci çizgi var gibi de yok gibi de.foto da koydum bakarsanız sevinirim

Eklentiler

• 20170807_190717.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bugün adet günüm normalde erken gebelik testi aldım. Daha önce erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi ikinci çizgi var gibi de yok gibi de.foto da koydum bakarsanız sevinirim
Ben şuan orda net koyuyla birlikte 3 çizgi görüyorum

canim çok teşekkür ederim netten tele takvimim die bir uygulama indirdim aynı sekilde cikti tarih..Gün asiri simdi öğrendim :)
Doktora gitsem bir yol gösterse diorum 8 aylik evliyim 35 yaşı gectm belki yol gosterir bu zaman zarfinda bebek istemedm alisayim die evlilige..sene dolmadan istyrm bebek, acaba doktora gitsem nasıl olur tahlilleri nasıl yapilio giden varmi muayene nasil olir aklima takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…