Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide benden siz 1oneri.kesinlikle adetiniz 15gun gecikmedikce adet sokturucu falan icmeyin.ilac falan uzak.durun.benim mayisda gec dollenmem olmusdu anlamadigim icin ilac kullanmal zorunda kaldim ve gelisimi durdu malesef

bide benden siz 1oneri.kesinlikle adetiniz 15gun gecikmedikce adet sokturucu falan icmeyin.ilac falan uzak.durun.benim mayisda gec dollenmem olmusdu anlamadigim icin ilac kullanmal zorunda kaldim ve gelisimi durdu malesef
Benim ilk gebeliğimdede aynı durumu yaşadım geç döllenme değildi üstelik evdeki testlerlede kandaki tahlildede çıkmayınca söktürücü vermişti doktorum 2 hafta daha adet olmayınca doktora gittiğimde direk kalp atışını duymuştum bebeğin kalması için iğne vurulmuşum içtiğim ilaçtan dolayı

Kesinlikle bence de ilaç içmeyin kızlar söktürücü olarak. Ben çok endişe etmiştim ama kistten ötürü gecikme olmuş reglle beraber kist de atılıyormuş meğer. Allah korusun geç döllenme olsaydı ...

ay valla analık ne zor.daha işin başından beri hep bi mücadele.kendimi damızlık gibi hissediyorum ya.sipariş gibi yok gün aşırı yok her gün yok yumurtlama günü kurulu saat olduk valla :)

Kızlar merhaba,
Adetime bir hafta var ve her ay düzenli adet görürüm. Son adetimden beri göğüslerim şiş ve dokununca canım acıyordu. Demin lavaboya gittiğimde acık pembe kan geldi ama boyle bir iki damla ve akıntılı değildi, bildiğin pembe ve peçeteye dağılacak kadar vardı. Bu gebelik belirtisi olabilir mi yoksa adetim hiç olmadığı şekilde erken mi geldi? Yaşayan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim. Kanamam devam etmezse akşam evde test yapacağım.

Biz de bu ay sperm testi yaptırdık şükür iyi çıktı son uçlar. Neden hamile değilim pkei ya. Bu ay yumurta takibine de başlıycam. Bakalım 4 aydır deniyoruz olmadı.
Canım biz test yaptırmadık ama ilk hamile kalmaya karar verdiğimde ilk ay hamile kalmıştım çok şaşırmıştım. Malesef erken doğumla kaybettim şimdi 6ay oldu bekliyorum. Demek ki zamanı var. Bol bol dua ile bekliyorum. Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah

Yerleşme kanamasını gören biri olarak tarif edeyim sana canım. Yalnız ben hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu bu kanama. Kanama rengi koyu idi ve dediğin gibi peçeteye gelecek kadar az. Açık renk kanama aktif kanamadır ve yerleşmeden düşüğe geçildiğini gösterir demişti doktorum

Teşekkür ederim canım,
Nette şöyle bir yazı görünce benimde aklım karıştı, yazıda şöyle diyor;

''Yerleşme kanaması ne renk olur der iseniz kanamanın rengi pembemsi veya kahverengi olarak gerçekleşir. Regl kanaması ise daha koyu kırmızıdır ve kan pıhtıları halinde gelmektedir. Bu seçenek ikisini ayırt etmenin en iyi yoludur.''

Hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı zamanda versin severek bekleriz :

Beklemek ne zormuş bat a 2 günün kaldı. Bende hamile kalmayı kolay birşey zannederdim kızlar ben ağrılı adet gördüğüm için muayene olmuştum rahim yapım bikornuat gorunumdeymis yani ortasında bi perde varmış ve kalp şeklindeymis doktor hamile kalma nda sıkıntı olmaz dedi ama sadece ultrason ile bakmıştı tedirginim acaba hamile kalmaya hamilelige bi engeli olur mu var mı böyle problemi olan

1

19 dan önce ilişki sıklığı nasıl olmalı? Ben adet bitimi 1 yap 1 gün dinlen şeklinde uygulama düşünüyorum ama
En iyisi o şekilde doktor da öyle öneriyor zaten adet bitimi de doktorum bana söyle demişti 7 gun sürüyor benim reglim 1 gun dinlen dedi 9. Gunde gün aşırı birlikteligine devam diye önerdi imkanin varsa seninde oyle dene şansın daha artar kaçırma ihtimalini en aza indirirsin ben 24 saat calisiyorum o yuzden uygulayanlarin onu

Merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum adet duzenli ve 3 gun suruyor genelde mesela 5-6-7 sı adet başlama ve bıtıs günleri..Ne zaman onemlı bıtımın uzerıne 14. gun mu onemlı onu öğrenmek ıstıyorum yoksa bıtımın uzerıne 10-14, günler arasımı önemli, nasıl olmalı
Kusura bakmayın sıze sormayı duşundum sorabılcegım kımse yok

Kaç günde bir adet görüyorsun onu yazmam lazım kaç gün sürdüğü önemli degil canım 28 günde birse 28-14=14.gun yumurtlama benim mesela 30gunde bir 30-14=16.gun yumurtlama adetinin birinci gününden itibaren 16 gun sayı yorum yumurtlama gününden beş gün önce ve yumurtlama gününe beş gün sonra gün aşırı olması lazım yani yumurtlama gelecek tahmini adet tarihinden 14 gun önce oluyor

MESELA nu ayın 5 ise yıne gelcek ayın 5 ınde olduğumu dusunelım 30 gunmu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…