- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.341
Benimde oğlum 4 yasinda benimde sanki ilk gibi bugün doktora gidcem çok heycanliyimamin canım inşallah hepimiz için
benim ikinci olucak araya cok zaman koydum kızım 7 yasında
ondanmıdır bilmem şuan ilkmiş gibi heyecanlıyım
Benimde oğlum 4 yasinda benimde sanki ilk gibi bugün doktora gidcem çok heycanliyim
Benimde bat 17 ağustos aynı durumdayız inşallah güzel haberler veririz bizde :)ovimi yapıyorsun canım. benim 17 ağustosda zaman geçmiyor banada
inşallah arkadaşım doğal süreçlemi bekliyorsun adeti ben bu ay aşılama oldumBenimde bat 17 ağustos aynı durumdayız inşallah güzel haberler veririz bizde :)
İnşallah cnmsağlıkla kucagına al inşallah canım belki bu defa kız olur
İnşallah cnm
allah bağışlasın evladını tam zamanında ikinci kardeş için karar vermişsinizBenimde oğlum 4 yasinda benimde sanki ilk gibi bugün doktora gidcem çok heycanliyim
allah bağışlasın evladını tam zamanında ikinci kardeş için karar vermişsiniz
bende oğlum 4,5 yaşında iken bıraktım korunmayı hala nasip olmadı ikinci evladım
dilerim güzel haberlerini alırız arkadaşım banada dua edersen sevinirim aşılama oldu bu ay benim inşallah meleğim geliyordur
Doğal bekliyorum canım henüz tedavi olmadık. Ama birkaç ay daha gelmezse bizimde aşılama falan olacak galiba. İnşallah gerekmez. Hiç belirti var mı sende?inşallah arkadaşım doğal süreçlemi bekliyorsun adeti ben bu ay aşılama oldum
sadece arada batma oluyor canım. bilemiyorum tutmadı sanırımDoğal bekliyorum canım henüz tedavi olmadık. Ama birkaç ay daha gelmezse bizimde aşılama falan olacak galiba. İnşallah gerekmez. Hiç belirti var mı sende?
Bende dün ev temizlemiştim akşam kasıklarım çok ağrıdı gece de uykudan ağrıyla uyandım tuvaletim gelmiş hissiyle ben gece hiç tuvalete uyanmam oysaki. Şimdi de ağrıyor yine kasıklarım. Benim yumurtlama zamanı geçtikten sonra da arada kasıklarım ağrır batma olur sizlerinde her ay olur mu? Gebe kalmayı düşündükten sonra kendimi daha çok dinler oldum önceki aylar acaba hamilelik mi dedim ama kırmızılar geldi. Gebeliği düşünmeden önce ağrıyormuydu bilmiyorum hiç o yönden bakmıyordum yumurtlama akıntısını bile iltihap zannediyordum :)sadece arada batma oluyor canım. bilemiyorum tutmadı sanırım
katılıyorum bebek istemeye başladıktan sonra ister istemez dinliyor insan kendini ben ama artık 5 yıllık bekleyişisin getirdiği kırgınlıkla pek dinlemiyorum nasıl olsa yoktur gebelik diyeBende dün ev temizlemiştim akşam kasıklarım çok ağrıdı gece de uykudan ağrıyla uyandım tuvaletim gelmiş hissiyle ben gece hiç tuvalete uyanmam oysaki. Şimdi de ağrıyor yine kasıklarım. Benim yumurtlama zamanı geçtikten sonra da arada kasıklarım ağrır batma olur sizlerinde her ay olur mu? Gebe kalmayı düşündükten sonra kendimi daha çok dinler oldum önceki aylar acaba hamilelik mi dedim ama kırmızılar geldi. Gebeliği düşünmeden önce ağrıyormuydu bilmiyorum hiç o yönden bakmıyordum yumurtlama akıntısını bile iltihap zannediyordum :)
5 yıldır mı bekliyorsun? İnşallah hamilesindir tutmuştur aşılaman hayal kırıklıkları çok zor. Galiba 1 oğlun var yine şükür Allah ona sağlık uzun ömürler versinkatılıyorum bebek istemeye başladıktan sonra ister istemez dinliyor insan kendini ben ama artık 5 yıllık bekleyişisin getirdiği kırgınlıkla pek dinlemiyorum nasıl olsa yoktur gebelik diye
evet canım bu süreçte iki miyon operasyonu oldum şubatta gebe kaldım mucize gibiydi ama oda dış gebelikle sonuçlandı kürtaj ve iğne ile sonlandırıldı. evet bir oğlum var 10 yaşında canım. amin allah razı olsun5 yıldır mı bekliyorsun? İnşallah hamilesindir tutmuştur aşılaman hayal kırıklıkları çok zor. Galiba 1 oğlun var yine şükür Allah ona sağlık uzun ömürler versin
Amin canım inşallah Rabbim isteyen Herkese nasip etsin.evet canım bu süreçte iki miyon operasyonu oldum şubatta gebe kaldım mucize gibiydi ama oda dış gebelikle sonuçlandı kürtaj ve iğne ile sonlandırıldı. evet bir oğlum var 10 yaşında canım. amin allah razı olsun
rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
Canim yaa uzun ara verince de gecikiyor diyolar. İnş bu ay meleğin seninledir cnm belirti hissediyomusunnallah bağışlasın evladını tam zamanında ikinci kardeş için karar vermişsiniz
bende oğlum 4,5 yaşında iken bıraktım korunmayı hala nasip olmadı ikinci evladım
dilerim güzel haberlerini alırız arkadaşım banada dua edersen sevinirim aşılama oldu bu ay benim inşallah meleğim geliyordur
Rabbim ikisindende geri koymasın cnm eli ayağı düzgün olsunda cinsiyet hiç önemli degilbizimde gönlümüzden oğlan geçiyor bakalım hayırlısı:)
slm sizle aynı zaman diliminde ara vermişiz benimde 7 yasında bir kızım var bu ay korunmayı bıraktık28 agustos benimde zaman geçmiyor sanki
testlerle bozdum kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?