• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim çok teşekkür ederim netten tele takvimim die bir uygulama indirdim aynı sekilde cikti tarih..Gün asiri simdi öğrendim :)
Doktora gitsem bir yol gösterse diorum 8 aylik evliyim 35 yaşı gectm belki yol gosterir bu zaman zarfinda bebek istemedm alisayim die evlilige..sene dolmadan istyrm bebek, acaba doktora gitsem nasıl olur tahlilleri nasıl yapilio giden varmi muayene nasil olir aklima takildi
Temizken gidiyosun sna alttan muayne ediyo.eger 1 sene icinde yaptirmasiysan smear testi yapiyor.yada yapmazsa sen iste mutlaka.adetin 3.gunu kan tahlili yapiyor hormon testi.esinden sperm testi isteyecektir.istemezse onu da teklif et.vakit kaybetmek istemiyorsan hamile kalmak icin.bunlarda bi sıkıntı gormezse ya kendi halineze birakir ya da yumurta takibi isteyebilirsin.yada klomen denilen bi ilac var yumurtalari büyütüp daha cabuk hamile kalmaya yariyor.doktor bunlari anlatir zaten.kilo problemin varsa kilo vermeni isteyecektir.birde sigara kullanmayin diyor.folik asite baslatiyor

Bugün sondu malesef isten izin alamadim bide geç haberim oldu, evet beklemek istemiyorum , sigara yok kilom da yok, bikac ay ben istemedim ozaman, 3gün sürüyor 3. Günümü gideyim yani son günü oluyor, test hic yaptırmadm doktorada gitmedim, kizlar cok teşekkür ederim inşallah tez zamanda güzel haberler alirsiniz

Ozaman kadın doguma gitmem gerekecek, kadın doktor dahami iyi, altan muayenede bilmiorum cekinirmiyim ki, araştırmalara devam....

Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler

Buhayatbenim Buhayatbenim --->hamile yani ben ama kese ve kalbi duymadan hala inanmayan sokta acemi anne adayi

@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
@Hiraberil
@Hanzade000
@Karamsar55
@Mina_1414
@nazeninnazmiyesu
@Defnem08
@Benimkigeliyor
@llayburak2
25 ağustos-22 bat beni de eklermisiniz

Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler

Buhayatbenim Buhayatbenim --->hamile yani ben ama kese ve kalbi duymadan hala inanmayan sokta acemi anne adayi

@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
@Hiraberil
@Hanzade000
@Karamsar55
@Mina_1414
@nazeninnazmiyesu
@Defnem08
@Benimkigeliyor
@llayburak2
25 agustos bat of şimdi yazabildim :) beni de eklerseniz sevinirm

canim çok teşekkür ederim netten tele takvimim die bir uygulama indirdim aynı sekilde cikti tarih..Gün asiri simdi öğrendim :)
Doktora gitsem bir yol gösterse diorum 8 aylik evliyim 35 yaşı gectm belki yol gosterir bu zaman zarfinda bebek istemedm alisayim die evlilige..sene dolmadan istyrm bebek, acaba doktora gitsem nasıl olur tahlilleri nasıl yapilio giden varmi muayene nasil olir aklima takildi
35 di sanırım yaş sınırı 6 ay korunmasız ilişkiden sonra araştırıyorlar ama sen de 6 ayı geçti korunmuyorum çocuk istiyoruz diye tahlillerine yumurtaliklarina falan iyice baksinlar adetin ikinci gunu gidiliyor diye biliyorum canim hormon icin ama yumurta takibi icin falan doktor gun veriyor galiba oyle okudum burda

Meleke annesi ben de bir melek annesiyim. İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder
Canımm gördüm konularına bakmıştım.. allahım sabır versin bize de bizim gibi annelerede. Ne kadar oldu canım kaybedeli meleğini? Benim 1 yıl oldu. Eşim istemedi 1 yıldır. Bu süre zarfında tahliller araştırmalar şunlar bunlar baya uğraştım 3 ay bekleyemem derken 1 sene oldu. Geçen sene bu zamanlar kuzuma gidip geliyordum hastaneye yoğunbakıma

Canımm gördüm konularına bakmıştım.. allahım sabır versin bize de bizim gibi annelerede. Ne kadar oldu canım kaybedeli meleğini? Benim 1 yıl oldu. Eşim istemedi 1 yıldır. Bu süre zarfında tahliller araştırmalar şunlar bunlar baya uğraştım 3 ay bekleyemem derken 1 sene oldu. Geçen sene bu zamanlar kuzuma gidip geliyordum hastaneye yoğunbakıma
Benim de tam bir yıl oldu

Back