- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.321
Ben erken test yaptim cikmamisti sonra uc gun kala nor.al testte cikti cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizken gidiyosun sna alttan muayne ediyo.eger 1 sene icinde yaptirmasiysan smear testi yapiyor.yada yapmazsa sen iste mutlaka.adetin 3.gunu kan tahlili yapiyor hormon testi.esinden sperm testi isteyecektir.istemezse onu da teklif et.vakit kaybetmek istemiyorsan hamile kalmak icin.bunlarda bi sıkıntı gormezse ya kendi halineze birakir ya da yumurta takibi isteyebilirsin.yada klomen denilen bi ilac var yumurtalari büyütüp daha cabuk hamile kalmaya yariyor.doktor bunlari anlatir zaten.kilo problemin varsa kilo vermeni isteyecektir.birde sigara kullanmayin diyor.folik asite baslatiyorcanim çok teşekkür ederim netten tele takvimim die bir uygulama indirdim aynı sekilde cikti tarih..Gün asiri simdi öğrendim :)
Doktora gitsem bir yol gösterse diorum 8 aylik evliyim 35 yaşı gectm belki yol gosterir bu zaman zarfinda bebek istemedm alisayim die evlilige..sene dolmadan istyrm bebek, acaba doktora gitsem nasıl olur tahlilleri nasıl yapilio giden varmi muayene nasil olir aklima takildi
25 ağustos-22 bat beni de eklermisinizTemmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
Buhayatbenim --->hamile yani ben ama kese ve kalbi duymadan hala inanmayan sokta acemi anne adayi
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
@Hiraberil
@Hanzade000
@Karamsar55
@Mina_1414
@nazeninnazmiyesu
@Defnem08
@Benimkigeliyor
@llayburak2
25 ağustos bat25 ağustos-22 bat beni de eklermisiniz
25 agustos bat of şimdi yazabildim :) beni de eklerseniz sevinirmTemmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
Buhayatbenim --->hamile yani ben ama kese ve kalbi duymadan hala inanmayan sokta acemi anne adayi
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
@Hiraberil
@Hanzade000
@Karamsar55
@Mina_1414
@nazeninnazmiyesu
@Defnem08
@Benimkigeliyor
@llayburak2
35 di sanırım yaş sınırı 6 ay korunmasız ilişkiden sonra araştırıyorlar ama sen de 6 ayı geçti korunmuyorum çocuk istiyoruz diye tahlillerine yumurtaliklarina falan iyice baksinlar adetin ikinci gunu gidiliyor diye biliyorum canim hormon icin ama yumurta takibi icin falan doktor gun veriyor galiba oyle okudum burdacanim çok teşekkür ederim netten tele takvimim die bir uygulama indirdim aynı sekilde cikti tarih..Gün asiri simdi öğrendim :)
Doktora gitsem bir yol gösterse diorum 8 aylik evliyim 35 yaşı gectm belki yol gosterir bu zaman zarfinda bebek istemedm alisayim die evlilige..sene dolmadan istyrm bebek, acaba doktora gitsem nasıl olur tahlilleri nasıl yapilio giden varmi muayene nasil olir aklima takildi
Canımm gördüm konularına bakmıştım.. allahım sabır versin bize de bizim gibi annelerede. Ne kadar oldu canım kaybedeli meleğini? Benim 1 yıl oldu. Eşim istemedi 1 yıldır. Bu süre zarfında tahliller araştırmalar şunlar bunlar baya uğraştım 3 ay bekleyemem derken 1 sene oldu. Geçen sene bu zamanlar kuzuma gidip geliyordum hastaneye yoğunbakımaMeleke annesi ben de bir melek annesiyim. İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder
Benim de tam bir yıl olduCanımm gördüm konularına bakmıştım.. allahım sabır versin bize de bizim gibi annelerede. Ne kadar oldu canım kaybedeli meleğini? Benim 1 yıl oldu. Eşim istemedi 1 yıldır. Bu süre zarfında tahliller araştırmalar şunlar bunlar baya uğraştım 3 ay bekleyemem derken 1 sene oldu. Geçen sene bu zamanlar kuzuma gidip geliyordum hastaneye yoğunbakıma
konu sahibesi tebrik ederim konu uğurlu gelmiş size maşallah allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızıBen erken test yaptim cikmamisti sonra uc gun kala nor.al testte cikti cnm
konu sahibesi tebrik ederim konu uğurlu gelmiş size maşallah allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızı
eylül topiğini biz devralırız artık :) sen annelik topiklerineAllah razi olsun canim benim aminn umutsuzluktan eylul topigi bile acmistin darisi isteyenlerin basina insallahh
dimi amma biz ordan devam ederiz :)) şaka bir yana inşallah gelir bizimde kuzular bu ayeylül topiğini biz devralırız artık :) sen annelik topiklerine![]()
ovimi yapıyorsun canım. benim 17 ağustosda zaman geçmiyor banada28 agustos benimde zaman geçmiyor sanki
testlerle bozdum kafayı
ovimi yapıyorsun canım. benim 17 ağustosda zaman geçmiyor banada
uğurlu gelir inşallah canım ilk aydan bebişin gelmesine vesile olur inşallahevet canım dün ilk kez yaptım bugün ikinciyi yapıcam
uğurlu gelir inşallah canım ilk aydan bebişin gelmesine vesile olur inşallah