- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.261
Bu şekilde olması gerekiyormuş kıvamın canım
Ya bende işte ilk defa baktım diyebilirim bu ay soğan kürü uyguladığımdan ayrı bir heyecanlıyım dacanım bizde sürekli çalışma yaptığımız için ben de anlayamıyorum hangi sıvı hangisi
Ya bende işte ilk defa baktım diyebilirim bu ay soğan kürü uyguladığımdan ayrı bir heyecanlıyım da
Benimde bat 20 geri sayım başladı yumurtalıklarımda sancı şeklinde batma agrı var sabahtan beri hayırlara vesile olsun inşallah
Kızlar 12 ağustos ta benim beni de ekleyin karın ağrısı ve göğüs ağrısı var su an başka bişey de Yoook valla
Senin bat yakınmış sabırlı bekleyiş diliyorumKızlar 12 ağustos ta benim beni de ekleyin karın ağrısı ve göğüs ağrısı var su an başka bişey de Yoook valla
bu akıntı olunca mı yumurtlama günü
Bu şekilde olması gerekiyormuş kıvamın canım
Gittiğim doktor
bu akıntı olunca mı yumurtlama günü
Bendede pcos var iki hamileliğmde süpriz bir şekilde oldu darısı inşallah sanaAynen canım benim hayırlısı vallaaa pcoslu olup hamile kalmak çok zor
Kaç günde bir adet oluyorsun canım seninle sanırım aynı durumdayız bendede sancı şeklinde agrı var yogun bir şekildeselam kizlar bende varim bat 24agustos.3gundur sag kasikta bitmeyen agri var.bilemiyorum catladimi .ovulasyon gunlerim
Listeye benide yazar mısınız ?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
bende çok istiyorum ama için de ki his olmayacak gibi hep böyle hissediyorum
Hep bir umut olmalı ama çok takılır stres yapınca anca kendimize zulüm ediyoruz birazda akışa bırakmak lazımListeye benide yazar mısınız ?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
bende çok istiyorum ama için de ki his olmayacak gibi hep böyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?