- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.221
Testi dun sabah yaptim ama tek cizgi cikti.ama kanamanin geldigi yok hala.bi nazlanma durumu var ama bebis mi galip gelecek adet mi heyecanla bekliyorum :) yaş 30Canim sen hala test yapmadin mi bugundu bat di mi. Bi de kac yasindasindg_ct
İnşallah bebiş galip gelirTesti dun sabah yaptim ama tek cizgi cikti.ama kanamanin geldigi yok hala.bi nazlanma durumu var ama bebis mi galip gelecek adet mi heyecanla bekliyorum :) yaş 30
Aminn :) Allah tan hep hayirlisini diliyorum..saglikla gelsin gelmiyorsa da vardir bi hayrı..İnşallah bebiş galip gelir
Evet haklısın ama en yakın arkadasımın da basına geldi sen yine de bekle olur muAma normalde once kanda goruluyor gebelik..hayirlisi olsun bekleyelim bakalim
Ayni yastayiz canimAminn :) Allah tan hep hayirlisini diliyorum..saglikla gelsin gelmiyorsa da vardir bi hayrı..
Merhaba kizlar dayanamadim 3 gün kala test yaptim malesef tek çizgi
Daha belki etkendir canım bence çok güvenme bu test sonucuna.. :)
Ben de sabırsızlanıyorum ama 2 gün daha sıkıcam dişi.. Ama adet olcam gibi bi his var içimde
Kasiklarima bicak saplanir gibi oldu dun dedim bir umut olucak galiba dayanamadim test aldim malesef sonuc belli insalah test yanlistir insallah guzel haberler alirsin canim sendekimseyle paylasamiyorum burdan yazmak rahatlatiyor iyiki varsiniz kizlar insallah hepimiz bir gun bebis sahibi oluruz
Tüh canım ya hadi hayırlısı ben daha olmadım bekliyorum bakalımBen regl oldum bu sabah. Önümüzdeki aya inşallah kısmet.
Dongune 32 gun dersek düzenli adet oluyor san eğer bundan da 14 çıkarırsak yumurtlama günü hesaplamadan adetinin birinci günü itibariyle 18 gun say 24 un e denk geliyor gelecek yumurtlama tarihin gebelik riskli günlerin ise yumurtlamadan5 gün önce ve yumurtlama günün le 5 gun sonrasını say buda 19 ile 28 arası na denk geliyor gün aşırı calis ama adetten hemen sonra yada adetten hemen önce yumurtlutorda olabilirsin öyleyse kaçabilir eğer tutturamazsan ovulasyon testi al adet bitimi başla canım yumutlamani bilirsin bende iki aydır hesaplama kısmındayim bu ayda olmazsa ovulasyona gececegim ama tutar diye umut ediyorum cunku bu hesaba gore yumurtlama belirtilerim de var benim allah gonlune göre versin canimBugün regl oldum. Bu ay gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? 24 ağustos yumurtlama tarihim görünüyor başka bir hesaplayıcıya göre ise 20 ağustos.
2 aydır deniyoruz sanırım ben yumurtlama tarihlerimi kestiremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba son 3 adet tarihimin başlangıcını yazıyorum.
6 ağustos
6 temmuz
3 haziran
Ne zaman yumurtlama günü ne zaman ilişki yaşanmalı? Hesaplama motorları farklı değerlerler çıkardığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bu ay geçmeden lütfen
Anladım kuzucum, teşekkürler test olayı olmasa adet gününe kadar deneyecektiniz sanırım. Hayırlı olsun bebiton sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Malesef ben de kırmızı kart gördüm
Artık umutlar bi sonraki yumurtalara
Ama ufak bi üzüntü olmadı değil.. Ne yalan söyleyeyim
Biz de bu ay sperm testi yaptırdık şükür iyi çıktı son uçlar. Neden hamile değilim pkei ya. Bu ay yumurta takibine de başlıycam. Bakalım 4 aydır deniyoruz olmadı.
Canım bizim tayinimiz olmadı o nedenle farklı şehirlerdeyiz ama yumurtalama gününe dikkat ediyorum ama senin dediğin kadar sık ilişki olamıyor maalkesef. AYda 10-12 oluyordur en fazla.Adet bitimi gunu birlik dene benn 3 ay denedim olmadi sonra fark ettimki cok az iliski ye giriyorum yumurtlama gunumu kaciriyorum belkide dedim adete 5gun kala falan biraktim (birakma sebebim esime sperm testi yaptircaktik)adete uc gun kala ogrendim ki hamileyim.
İnsallah bu son kirmizin olur canim benim insallah burdan guzel haberlerinizi aliriz.adet bitimi gunubirlik devam et.dua et.nasipse zamani gelmisse oyle bir gelir ki rabbim.kucagini doldursun insallah
Amin cnm ALLAH razi olsun... İnsallah burdan guzel haberlerini aliriz ... ALLAH gonlunuze gore versin insallahhhİnşallah canım.. Daha bu ilk ayımızdi onda da çok denemedik aslında ama yumurtlama dönemine hep denk gelmesi bi de ufak tefek belirti gibi şeyler yaşayınca kendimi kaptırdım baya.. Şimdi olmayınca bi üzüntü oldu ister istemez.
Hayırlısı böyleymiş demekki. . İnşallah önümüzdeki ay benim de tüm isteyenlerin de yüzü güler  sana da Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?