- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Cnm yumurtlama günün gbi gzüküyo akşama ve ya yarına byük bi ihtimal çatlar yumurtan bgün ve yarını değerlendirmen lazım sanırım ama işin zor bacağım kırıkmış geçmiş olsunKızlar bu benim ovülasyon testim. 28 günde bir adet görüyorum. Bugun 17. Gün bu hale geldi test yani yumurtlama zamanı mı? Bunu görünce hemen ilişki mi olmalı belli zaman aralıgı var mı? Cünkü bacagımı kırdım ayagım alçı da 2 kez gecen hafta rontgen cekildi ve ayaga kalkmamam lazım normalde ödem olmus diye. Bebek icin kalkabilirim sorun yok. Bat 13 agustos.
Ben doktora gittim ve eşimle artık çocuk istiyoruz bunun için tetkik olmaya geldim dedim.alttan muayene etti.smear testi için numune aldı.hastalığımın 3.günü kan tahlili istedi gebelik hormonlarıyla bağlantılı için.aynı zamanda eşimden de sperm testi istedi.3 gün ilişki perhizi dedi.ve bunların sonucunu götürdüm. çok şükür bi sıkıntı görmedi.1 seneye kadar kendi imkanlarınızla gebeliğe çalışın dedi.1 senenin sonunda olmazsa gelin tedaviye başlayalım dedi.ama yaşla bağlantılı bu süreyi kısaltıyorlar.birde kilo fazlalığı varsa bunu düşürmenizi istiyorlarMerhaba arkadaşlar bende yeni gruba üye olanlardanım, yaşım 35 i geçti yeni evlendim, 8 aylık evliyim eşim bebek istiyor öncesinde sağlık sorumlarım oldu, hamile kalmayı düşünmedim şimdi istiyorum artık bende, yakın zamanda ameliyat olucam nasip olursa eylül ekim gibi, önümde 2 ay falan var, ama öncesinde hamilelik durumu olursa da bu durumu ertelemek istemiyorum ameliyat ikinci planda..Sizlere sormak istediğim kadın doğum uzmanına gidip değerlerime baktırmak istiyorum neler yapmam gerekli, nasıl muayene ediliyor kan tahlili yeterlimi dir ? ilişki için de adet bitiminde 14. gün ibaresi var önemli bir zaman dilimi diye okudum, çevremde soracağım kimse yok, burdan bilgi almak istediğim için yazdım, kusura bakmayın tekrar.Aklıma takılan çok geç mi kaldım hamile kalmak için, kadın doğumda muayene nasıl yapılıyor?
Ben doktora gittim ve eşimle artık çocuk istiyoruz bunun için tetkik olmaya geldim dedim.alttan muayene etti.smear testi için numune aldı.hastalığımın 3.günü kan tahlili istedi gebelik hormonlarıyla bağlantılı için.aynı zamanda eşimden de sperm testi istedi.3 gün ilişki perhizi dedi.ve bunların sonucunu götürdüm. çok şükür bi sıkıntı görmedi.1 seneye kadar kendi imkanlarınızla gebeliğe çalışın dedi.1 senenin sonunda olmazsa gelin tedaviye başlayalım dedi.ama yaşla bağlantılı bu süreyi kısaltıyorlar.birde kilo fazlalığı varsa bunu düşürmenizi istiyorlar
Ben doktora gittim ve eşimle artık çocuk istiyoruz bunun için tetkik olmaya geldim dedim.alttan muayene etti.smear testi için numune aldı.hastalığımın 3.günü kan tahlili istedi gebelik hormonlarıyla bağlantılı için.aynı zamanda eşimden de sperm testi istedi.3 gün ilişki perhizi dedi.ve bunların sonucunu götürdüm. çok şükür bi sıkıntı görmedi.1 seneye kadar kendi imkanlarınızla gebeliğe çalışın dedi.1 senenin sonunda olmazsa gelin tedaviye başlayalım dedi.ama yaşla bağlantılı bu süreyi kısaltıyorlar.birde kilo fazlalığı varsa bunu düşürmenizi istiyorlar
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler. Allah isteyen her aileye hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..aynen kadın doğumcudan randevu alacaksın. smear testi aslında biz bayanların düzenli olarak yaptırması gereken hem kanser teşhisi için hemde rahim enfeksiyonlarını saptamak için yapılan bi test. ordan pamuğa bir sıvı alıyor diyeyim kaba tabirle. adette rutin çok önemli.çünkü bu senin yumurtlama günün hesaplamanı kolaylaştırıyor.bu da tabiki gebeliğin oluşmasını sağlıyor. çünkü yumurtlama döneminde girilen ilişkiyle hamilelik oluşuyor.yani kabaca ayda 1 gün.o gün birliktelik olmazsa bi sonraki aya kalıyor.sırf o günü kaçırmamak için eczanede ovulasyon tesleri var evde yapabildiğin.ya da yine doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırabilirsin.doktor yumurtanın çatladığı zamanı görünce ilişkiye yönlendiriyor.hormon testlerin sonucunu ben hemen almamıştım ama bu tabi hastaneyle bağlantılı da olabilir.sen de büyük ihtimal tahlillerden sonra doktora tekrar randevu alman gerekecek.Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine sağlıkla..Canım teşekkür ederim öncelikle. Yakın zamanda adet olucam bu ayın 7 - 8 gibi, şimdiden randevu alayım diyorum, kadın doğum hastanesine gidicem ozaman, smear testi nedir peki, birde benim adet 3 gün sürer ama genelde düzenlidir, düzen önemlimi hamilelikte, yaşım geçtiği için üzülüyorum bebek özlemi de var hemen sonucu veriyorlarmı o gün..Hangi doktordan randevu alayım.Çok teşekkür ederim canım mutlu haberi alırsın inşallah tez zamanda.
Evet canım bacagımı kırdım röntgene girdim iki kez. Bi daha girmem gerek napcam bilmiyorumCnm yumurtlama günün gbi gzüküyo akşama ve ya yarına byük bi ihtimal çatlar yumurtan bgün ve yarını değerlendirmen lazım sanırım ama işin zor bacağım kırıkmış geçmiş olsun
Merhaba doktor mu verdi ismi nedir folik asitOnu kullanıyorum canım nerdeyse iki aydır
lütfen stres yapmayın biliyorum coooookkkk zor bir zaman günler gecmiyor sn ler gecmiyor ama bunu düşündülçe duygu yogunlu oluyor kendinizi yıpratıyorsunz
insan hayatının en önemli dönemi bu anlar keyfine varın hamileliğin yavrunuzu elinizi koyup sevin
oksayın konusun onla dengeli beslenin
yumurta yiyin günde iki tane ceviz yiyin
ve bol su için dinlenin fazla gezmeyin
sabahları ılık limonlu su için
bizde bu ay denemelere abşlayacagz hayırlısı o kadar heyecanlıyım ki
bir evladım var ikinci kez anne olmak duygusu paha biçilemez
Doktorun vermesine gerek yok cnm vitamin ztn bu folbiol bnm kullandığımın ismiMerhaba doktor mu verdi ismi nedir folik asit
Aslında bi doktora dalan sorabilseydin iyi olurdu biz ne söylesek yanlış falan olurEvet canım bacagımı kırdım röntgene girdim iki kez. Bi daha girmem gerek napcam bilmiyorum
hadi inşallah hayırlı haberler alırsın.testin varsa evde bence yap bi tane dahaKızlar benim bat dündü ama dünde bugünde olmadım hiç bir adet belirtim Yok. Ne zaman kan testi yaptiriyim ben 1hafta önce yaptırdığımda negatif çıkmıştı ama progesteron 46 çıktı. Rahmi gebeliğe hazırlayan hormon genel de hamilelerde yüksek çıkarmış böyle yumurtlama hormonu bir nevi: çok heyecanlıyım garip duygular hissediyorum ara ara değişen ufak kasık kramplarım var rahimde de kramplar oluyor birşeyler söyleyin yaaa
Testim YÖK 1 hafta önce bata 6 gün kLa kan yaptırmıştımhadi inşallah hayırlı haberler alırsın.testin varsa evde bence yap bi tane daha
zor ama bence 1 gün daha bekle.belki geç adet olacaksındır.düzenli midir adetin? bugun gebelik testi al yarın sabah yap evde bence.adet geçince test sonuçları daha doğru cıkıyorTestim YÖK 1 hafta önce bata 6 gün kLa kan yaptırmıştım
Normalde düzenlidir öyle gecikmelerim olmaz. Bu karbonat vs testi varya omdan yapsam mı acaba yada eşime test aldıriyim evdeyim eczane çok uzak bana o yüzdenzor ama bence 1 gün daha bekle.belki geç adet olacaksındır.düzenli midir adetin? bugun gebelik testi al yarın sabah yap evde bence.adet geçince test sonuçları daha doğru cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?