Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm yumurtlama günün gbi gzüküyo akşama ve ya yarına byük bi ihtimal çatlar yumurtan bgün ve yarını değerlendirmen lazım sanırım ama işin zor bacağım kırıkmış geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar bende yeni gruba üye olanlardanım, yaşım 35 i geçti yeni evlendim, 8 aylık evliyim eşim bebek istiyor öncesinde sağlık sorumlarım oldu, hamile kalmayı düşünmedim şimdi istiyorum artık bende, yakın zamanda ameliyat olucam nasip olursa eylül ekim gibi, önümde 2 ay falan var, ama öncesinde hamilelik durumu olursa da bu durumu ertelemek istemiyorum ameliyat ikinci planda..Sizlere sormak istediğim kadın doğum uzmanına gidip değerlerime baktırmak istiyorum neler yapmam gerekli, nasıl muayene ediliyor kan tahlili yeterlimi dir ? ilişki için de adet bitiminde 14. gün ibaresi var önemli bir zaman dilimi diye okudum, çevremde soracağım kimse yok, burdan bilgi almak istediğim için yazdım, kusura bakmayın tekrar.Aklıma takılan çok geç mi kaldım hamile kalmak için, kadın doğumda muayene nasıl yapılıyor?

Ben doktora gittim ve eşimle artık çocuk istiyoruz bunun için tetkik olmaya geldim dedim.alttan muayene etti.smear testi için numune aldı.hastalığımın 3.günü kan tahlili istedi gebelik hormonlarıyla bağlantılı için.aynı zamanda eşimden de sperm testi istedi.3 gün ilişki perhizi dedi.ve bunların sonucunu götürdüm. çok şükür bi sıkıntı görmedi.1 seneye kadar kendi imkanlarınızla gebeliğe çalışın dedi.1 senenin sonunda olmazsa gelin tedaviye başlayalım dedi.ama yaşla bağlantılı bu süreyi kısaltıyorlar.birde kilo fazlalığı varsa bunu düşürmenizi istiyorlar

bat son 3 gün..merakla bekleyişim sürüyor.. inatla test yapmıyorum. var gibi gelmiyor çünkü bana..

Canım teşekkür ederim öncelikle. Yakın zamanda adet olucam bu ayın 7 - 8 gibi, şimdiden randevu alayım diyorum, kadın doğum hastanesine gidicem ozaman, smear testi nedir peki, birde benim adet 3 gün sürer ama genelde düzenlidir, düzen önemlimi hamilelikte, yaşım geçtiği için üzülüyorum bebek özlemi de var hemen sonucu veriyorlarmı o gün..Hangi doktordan randevu alayım.Çok teşekkür ederim canım mutlu haberi alırsın inşallah tez zamanda.

Canım teşekkür ederim öncelikle. Yakın zamanda adet olucam bu ayın 7 - 8 gibi, şimdiden randevu alayım diyorum, kadın doğum hastanesine gidicem ozaman, smear testi nedir peki, birde benim adet 3 gün sürer ama genelde düzenlidir, düzen önemlimi hamilelikte, yaşım geçtiği için üzülüyorum bebek özlemi de var hemen sonucu veriyorlarmı o gün..Hangi doktordan randevu alayım.Çok teşekkür ederim canım mutlu haberi alırsın inşallah tez zamanda.

Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler. Allah isteyen her aileye hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..aynen kadın doğumcudan randevu alacaksın. smear testi aslında biz bayanların düzenli olarak yaptırması gereken hem kanser teşhisi için hemde rahim enfeksiyonlarını saptamak için yapılan bi test. ordan pamuğa bir sıvı alıyor diyeyim kaba tabirle. adette rutin çok önemli.çünkü bu senin yumurtlama günün hesaplamanı kolaylaştırıyor.bu da tabiki gebeliğin oluşmasını sağlıyor. çünkü yumurtlama döneminde girilen ilişkiyle hamilelik oluşuyor.yani kabaca ayda 1 gün.o gün birliktelik olmazsa bi sonraki aya kalıyor.sırf o günü kaçırmamak için eczanede ovulasyon tesleri var evde yapabildiğin.ya da yine doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırabilirsin.doktor yumurtanın çatladığı zamanı görünce ilişkiye yönlendiriyor.hormon testlerin sonucunu ben hemen almamıştım ama bu tabi hastaneyle bağlantılı da olabilir.sen de büyük ihtimal tahlillerden sonra doktora tekrar randevu alman gerekecek.Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine sağlıkla..

cuma gününe kadın doğum doktorundan randevu aldım hemen, burayı da takipte olucam bundan sonra. Hayırlısı inşallah bakalım neler bekliyor bizi.

ben de 4.5 senedir doğum kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım, ayy diyorumki bırakmasaydım acaba bütün hormonlarım vucudum değişti ağrıdan ağlamaktan şeker tansiyon düşüklüğünden kafayı yicem 3 gündür.
beklenen adet geldi, zaten bu kadar çabuk olacağımı düşünmedim ama bir karın ağrısıki anlatamam, ilacın bıraktıktan sonraki yan etkilerini yaşıyorum şu an,iştahım kapandı baş dönmesi mide bulantısı ani tansiyon düşüklüğü derler ya ayakta durcak halim yok diye aynısını yaşıyorum,ilk gebeliğimdede hapı bıraktıktan 10 ay sonra klomenle hamile kalabilmiştim bakalım bu ne kadar sürecek umarım her ay bu ağrıları,bu dengesizliği yaşamam
rabbim isteyen herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin, beklemek nedir çok iyi bilirim o çaresizlik o hayal kırıklığı nedir çok yaşadım, sonra bakıyosunuz umutsuz bir anınızda çift çizgi
yaa yalnış herhalde daha dün yapmıştım tek di diyorsunuz :) ama mutluluk içimizde çünkü onu biz taşıyoruz sonrada pamuklara sarıp yere göğe sığdıramaıyoruz

ben de 4.5 senedir doğum kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım, ayy diyorumki bırakmasaydım acaba bütün hormonlarım vucudum değişti ağrıdan ağlamaktan şeker tansiyon düşüklüğünden kafayı yicem 3 gündür.
beklenen adet geldi, zaten bu kadar çabuk olacağımı düşünmedim ama bir karın ağrısıki anlatamam, ilacın bıraktıktan sonraki yan etkilerini yaşıyorum şu an,iştahım kapandı baş dönmesi mide bulantısı ani tansiyon düşüklüğü derler ya ayakta durcak halim yok diye aynısını yaşıyorum,ilk gebeliğimdede hapı bıraktıktan 10 ay sonra klomenle hamile kalabilmiştim bakalım bu ne kadar sürecek umarım her ay bu ağrıları,bu dengesizliği yaşamam
rabbim isteyen herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin, beklemek nedir çok iyi bilirim o çaresizlik o hayal kırıklığı nedir çok yaşadım, sonra bakıyosunuz umutsuz bir anınızda çift çizgi
yaa yalnış herhalde daha dün yapmıştım tek di diyorsunuz :) ama mutluluk içimizde çünkü onu biz taşıyoruz sonrada pamuklara sarıp yere göğe sığdıramaıyoruz

İnsallah canim insallah ALLAH RAZİ OLSUN

Kızlar benim bat dündü ama dünde bugünde olmadım hiç bir adet belirtim Yok. Ne zaman kan testi yaptiriyim ben 1hafta önce yaptırdığımda negatif çıkmıştı ama progesteron 46 çıktı. Rahmi gebeliğe hazırlayan hormon genel de hamilelerde yüksek çıkarmış böyle yumurtlama hormonu bir nevi: çok heyecanlıyım garip duygular hissediyorum ara ara değişen ufak kasık kramplarım var rahimde de kramplar oluyor birşeyler söyleyin yaaa

hadi inşallah hayırlı haberler alırsın.testin varsa evde bence yap bi tane daha

Testim YÖK 1 hafta önce bata 6 gün kLa kan yaptırmıştım
zor ama bence 1 gün daha bekle.belki geç adet olacaksındır.düzenli midir adetin? bugun gebelik testi al yarın sabah yap evde bence.adet geçince test sonuçları daha doğru cıkıyor

zor ama bence 1 gün daha bekle.belki geç adet olacaksındır.düzenli midir adetin? bugun gebelik testi al yarın sabah yap evde bence.adet geçince test sonuçları daha doğru cıkıyor
Normalde düzenlidir öyle gecikmelerim olmaz. Bu karbonat vs testi varya omdan yapsam mı acaba yada eşime test aldıriyim evdeyim eczane çok uzak bana o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…