• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
Hadi ya, cok sevindim. Okudugum seyler gozumu korkutmuştu :eek: sen de tup bebek tedavisi goruyorsun sanirim, ne asamadasin, hepimize bol sans :)
Herkesin bünyesi farklı tabi canım ama bende hiçbir yan etkisi olmadı.. bende çatlatma iğnesi çok ağrı yapıyor 1 saat önce tane çatlatma iğnesi oldum perşembe günü sabah yumurta toplama ve histereskopi olucam inşallah güzel geçer..

Herkesin bünyesi farklı tabi canım ama bende hiçbir yan etkisi olmadı.. bende çatlatma iğnesi çok ağrı yapıyor 1 saat önce tane çatlatma iğnesi oldum perşembe günü sabah yumurta toplama ve histereskopi olucam inşallah güzel geçer..
Inşallah guzel gecer ve hayirlisiyla olumlu sonuçlanır ben de arkandan geliyorum

Inşallah guzel gecer ve hayirlisiyla olumlu sonuçlanır ben de arkandan geliyorum
2 tane çatlatma iğnesi oldum diyecektim eksik yazmışım:)) hiç stres yapma inşallah çok sağlıklı yumoşlarımız olur bende heyecanlıyım biraz.. bide hergün ballı süt iç çok faydasını göreceksin..

Çok zor hemde bende 16.gün test için hastaneye geldim kan verdim şimdi sonucumu bekliyorum inşallah değerlerim yükselmiştir çok korkuyorum rabbim acısın bize :110: Doktorlarda insanı geriyor onlara göre değerlerim fazla yüksek değil ama değeri benden düşük olanlar şuan sağlıklı bir şekilde hamileler birşey anlamadım.
ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINNN GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUMM BENIM SUAN TRANSFERIN 2.GÜNÜ 2 TANE EMBRİYO KONULDU ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP EDER İNŞALLAH

ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINNN GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUMM BENIM SUAN TRANSFERIN 2.GÜNÜ 2 TANE EMBRİYO KONULDU ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP EDER İNŞALLAH
Merhaba benim de transferim dün değil önceki gün yapıldı testi kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsunuz :anneadayı:

İNANIN HIC BILMIYORUM :) COK SABIRSIZIM BIR OKADARDA KORKUYORUM
Ben önümüzdeki pazartesi yapmayı düşünüyorum hatta pazar kendim evde bile yapabilirim cnkü bekledikçe umutlanıp son dakikada olmadığını öğrenirsem daha kötü olacağını düşünüyorum en azından ne kadar az umutlanırsam o kadar iyi

Ben önümüzdeki pazartesi yapmayı düşünüyorum hatta pazar kendim evde bile yapabilirim cnkü bekledikçe umutlanıp son dakikada olmadığını öğrenirsem daha kötü olacağını düşünüyorum en azından ne kadar az umutlanırsam o kadar iyi
HAKKIMZIDA HERZAMAN HAYIRLISI OLSUN ALLAH KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMASIN CANLAR

Bugun gonal f kullanmaya başlıyorum. Gun gectikce cok heyecanlaniyorum. Bir konuyu merak ediyorum. Transferde anestezi alan oldu mu aranizda?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur canım sen İnan ve dua et yeterki rabbim nasip edecektir
amin inşaallah çok teşekkür ederim, Allah razı olsun Rabbim Ümmeti Muhammede tüm isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin inşaallah.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur canım sen İnan ve dua et yeterki rabbim nasip edecektir
amin inşaallah çok teşekkür ederim, Allah razı olsun Rabbim Ümmeti Muhammede tüm isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin inşaallah.

Mrb
Bende bahçeci umut tüp bebek merkezinde dün itibariyle Cem bey le başladım ilk iğlneleeimi vurdum benimde sebepsiz inferlilite senin sonuç belli oldumu çok merak ettim Cem bey den memnun kaldın mı

Mrb
Bende bahçeci umut tüp bebek merkezinde dün itibariyle Cem bey le başladım ilk iğlneleeimi vurdum benimde sebepsiz inferlilite senin sonuç belli oldumu çok merak ettim Cem bey den memnun kaldın mı
Transferim oldu sonuç bekliyorum pazartesi 7.gün olacak beta hcg yaptırcam insallah suana kadar memnundum çok iyi bir doktoe elinden gelenin en iyisini yapıyor içim o konuda çok rahat insallah sizde gebe kalıp sağlıklı bir şekilde kucağınıza alabilirsiniz

Kızlar benim bugün 6. Günüm çok sabırsızlandım akşam eşimle beta hcg mi yaptırsak diyoruz çıkar mı acaba olsa ufak ta olsa bir rakam

Merhaba:)
Beni erken aldilar transfere
Carsamba gunu embriyolarin 4.gunuydu hizli gelisiyorlar bu iyi bisey dedi embriyolog
Carsamba gunu transferim oldu diger 3 unu dondurduk bakalim bugun 3.gun sabirsizlikla bekliyorum:)
Merhaba cnm. Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin. Siz rahim dinlendirmediniz mi

Back