- 11 Ağustos 2017
- 190
- 80
- 18
- 34
Ben Cem hoca dan çok rahatlıkla randevu alabiliyorum hatta randevusuz da gidiyorum o yönlendiriyor zaten bi arkadaşım şuan ikiz doğurdu önce Allah sonra Cem hoca vesilesi ile ona da eltisi söylemiş onun da var çocuğu inşallah bende umutluyum bakalımŞimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Cem Çelik'le alakalı çok pozitif yorum okudum forumda. Tek olumsuz eleştiri, fazla hastası olması sebebiyle gerektiği kadar ilgilenememesiymiş.
bahçecinin labaratuvar koşulları gayet iyi.
Yine aynı klinikte;
-Ebru öztürk
-Sabri cavkaytar
isimli doktorlarda var. Bunlar hakkında da olumlu yorumlar okudum.
Amin inşallah ya karşı tarafı bilemiyorum bakmadım bile evime yakın diye umut u tercih ettim inşallah hepimiz iyi sonuçlara ulaşırız doktor dün olucak merak etme galan dedi bende iyi şeyler düşünmeye çalışıyorumİnşallah hakkında hayırlısı olur.
Evet Ebru hanım ile ilgili de çok güzel yorumlar var.
Aslında işin merkezi Bahçeci Fulya. Avrupa yakasında olması dezavantaj. Orada da Güvenç Karlıkayayı ismini çok duydum
Bende öyle düşünüyorum ara ara yazarım amin insallahHangi aşama da olduğunu buraya yazıp, bizi bilgilendirmeyi unutma. İnşallah herşey çok güzel olacak.
Valla 12 13 bulacak gibi ama son olarak işlem bitikten sonra söylerim bizim embriyo dondurma ve rahim dinlendirme işlemi de olacağı icin o kadar normalde 7.750 tüp bebek 2 bin civarı da ilaçlar toplamCem Çelik ne kdr ücret ödüyorsunuz peki
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tül bebek mi yaptırmıştınız Allah razı olsun umut oluyor bize deKızlar merhaba ben bu ay tedaviye başlamıyorum ama bu ay hayatımın en güzel haberini aldım :) dün kan testi yaptırdım ve gebeyim bahçeci umutta sabri bey doktorum sizlerede umut olabilmek adına yazmak istedimAllahım emeklerimizi boş çıkarmasın
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tül bebek mi yaptırmıştınız Allah razı olsun umut oluyor bize de
Bizde bu ay başladık transfer eylül ortası gibi olacak Allah’ın izni ile sizin sorun neydi acaba sakıncası yoksaAmin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Evet tüp bebek yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?