Hatta hangi şehirdesin İzmir'di dimi? Devlet hastanesi ya da şehir Hastanesinde de gidebilirsin, şehir hastanesinde randevu alırken yanında yazıyor ya sadece gebe hastalara bakılmaktadır fln diye gebelik istemi olup gebe olamayan yazandan randevu al, devlette yaptır dışarıda boşa para vermeAnladım, ben özele de gittim sayısızca ama yine bakılmadı mı diyene rastlayamadım. Peki amh hangi zamanlarda bakılıyor, adetli olmak gerekiyor mu
Anladım canım çok teşekkür ederimYok herhangi birgün baktır demişti bana doktorum. Adetli değildim
Aynen aynen bebişim
Öyle direk azalma olmuyo adetlerde, ama baktırmakta fayda var, hayret bişey nasıl bakmazlar amh'a ama belki de ultrasonda yumurta sayını normal gördüyse amh testine gerek duymamıştırValla marttan beri özele gidiyorum sağ baştan say yaptık yine başta yumırtlama takibi bir ay. Sonra hsg, hsgden sonra ki ay da olmayınca iki kez klomen+ovitrelle. Hafta başı gitcektim dr a vazgectim klomen ovitrelle balon balığı gibi şişiriyo. Eylülde giderim sanırım ama şu amh ı cok kafama taktım. 4 aydır da adetlerimde azalma var
Şubatta şehir hastanesine gittim ben hsg için cihaz olmayınca devam etmedim işte martta poliçemi yeniledim özele devam ettim. Evet aşkım izmirdeyim kör olasıca izmir de amh ıma bakan olmamışHatta hangi şehirdesin İzmir'di dimi? Devlet hastanesi ya da şehir Hastanesinde de gidebilirsin, şehir hastanesinde randevu alırken yanında yazıyor ya sadece gebe hastalara bakılmaktadır fln diye gebelik istemi olup gebe olamayan yazandan randevu al, devlette yaptır dışarıda boşa para verme
İşte alttan muayene de yaşına göre yumırtaların çok ve güzel diyolar. Önce ki hastanemde de dr a söylemiştim bizim ailede erken menapoz var diye bu marttan beri gittiğime de söyledim. Alttan muayenelerde yaşına göre cok ve sağlıklı diyolar. Ama kader ortağımız hanımefendinin yazdığına baksana alttan muayenelerde hiç şöyle böyle diyip amh istememişlerÖyle direk azalma olmuyo adetlerde, ama baktırmakta fayda var, hayret bişey nasıl bakmazlar amh'a ama belki de ultrasonda yumurta sayını normal gördüyse amh testine gerek duymamıştır
Dogurduysa dogurmus Allah'ım kara cahiller cok afedersinAyyy bide onlar var benim kaynanam 6 tane doğurmuş benim gibi olamadınız der durur
Hormon testi olduğu için belki ödemeyebilir sigorta, ben devletten gidiyorum işi ne baksın testlerimeŞubatta şehir hastanesine gittim ben hsg için cihaz olmayınca devam etmedim işte martta poliçemi yeniledim özele devam ettim. Evet aşkım izmirdeyim kör olasıca izmir de amh ıma bakan olmamış
Olacak olacak ben inanıyorumOff o beklemek çok daha zor canım, artık yani ok yaydan çıktı hedefe varacak mı belli değil... Ne gün geçer ne saat... Ben şuan düşünüyorum da 10 günü nasıl geçirmişim ve bir daha nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
Tamam o zaman ultrasonda yeterli sayıda gördüğü için istememişler demek ki, sen direk şehir hastanesine fln git orada baktırİşte alttan muayene de yaşına göre yumırtaların çok ve güzel diyolar. Önce ki hastanemde de dr a söylemiştim bizim ailede erken menapoz var diye bu marttan beri gittiğime de söyledim. Alttan muayenelerde yaşına göre cok ve sağlıklı diyolar. Ama kader ortağımız hanımefendinin yazdığına baksana alttan muayenelerde hiç şöyle böyle diyip amh istememişler
Yaşına göre fazla olunca da kötü mü oluyo bilmiyorum benim fixtir. Adet bitti mi ikinci akıntılarım başlar, bir hafta. Sonra bi kesilir, adet önü misal 3-4 gün önce bidaha başlar adete kadar.Öyle direk azalma olmuyo adetlerde, ama baktırmakta fayda var, hayret bişey nasıl bakmazlar amh'a ama belki de ultrasonda yumurta sayını normal gördüyse amh testine gerek duymamıştır
Ay amh sız da ödenmeyen var anacım istesinler veririrz ya da gideriz yani devlete ama bakalım desin yani biri devlet özel çözümü varHormon testi olduğu için belki ödemeyebilir sigorta, ben devletten gidiyorum işi ne baksın testlerime
Normal devlet hastanesi istemiyo mu bayraklı da ta çok uzak bana şehir haatanesi.Tamam o zaman ultrasonda yeterli sayıda gördüğü için istememişler demek ki, sen direk şehir hastanesine fln git orada baktır
Amh ı karşılamıyor sigorta ama diğerlerini karşıladı canımAy amh sız da ödenmeyen var anacım istesinler veririrz ya da gideriz yani devlete ama bakalım desin yani biri devlet özel çözümü var
Ben de bugün kan verdim her şeylere bakılmış Amh a bakılmamışMeehabalar bende sayısızca doktora gidip tahlil vermişliğim hatta her defasında alttan muayene olmuş biriyim, ama 3 sene olacak gebelik elde edemedim. Amh ı siz mi istediniz benden hiç bi allahın kulu istememiş de. Ben de artık amh vermeyi düşünüyorum. Ama dr a da işini öğretmek istemiyorum
Ben hep amh azlığını yaşadığım için ve öyle insanlarla konuştuğum için onu biliyorum, fazlalığında ne oluyor bilmiyorumYaşına göre fazla olunca da kötü mü oluyo bilmiyorum benim fixtir. Adet bitti mi ikinci akıntılarım başlar, bir hafta. Sonra bi kesilir, adet önü misal 3-4 gün önce bidaha başlar adete kadar.
Ni de şunu mu istesek diyince artisleniyolar haklısın, takipte olduğunu doktora değil de başka doktora gidip sadece amh istemekte fayda var, özelde boşa para vermeyin devlette yaptırınBen de bugün kan verdim her şeylere bakılmış Amh a bakılmamış21.gun tekrar çağırdı o zaman amh istesem bakar mı ki dediğiniz gibi doktora işini öğretmek istemiyorum ben de
Yaşına göre fazla olunca da kötü mü oluyo bilmiyorum benim fixtir. Adet bitti mi ikinci akıntılarım başlar, bir hafta. Sonra bi kesilir, adet önü misal 3-4 gün önce bidaha başlar adete kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?