- 28 Ocak 2024
- 440
- 179
- 18
- 26
Gecikmem olmustu aslında adet olucam dıye bekledım oncesınde testlerın hepsı negatıf cıkmıstı gecıkmenın 10. Günü yaptım hafıf cift cızgı cıktı kan verdım oyle anladımTestlerde cikmadi mi peki anlatir misiniz biraz ? Belirti vs oldu mu
Peki ilk kac betayla öğrendiniz? Ve adet belirtileriniz var miydi kasik ağrısı vs ?Gecikmem olmustu aslında adet olucam dıye bekledım oncesınde testlerın hepsı negatıf cıkmıstı gecıkmenın 10. Günü yaptım hafıf cift cızgı cıktı kan verdım oyle anladım
83dü yanılmıyorsam evet karnım ve belim çok ağrıyordu adet beklıyordum bebek cıktı ama onuda 8. Haftada kaybettim maalesefPeki ilk kac betayla öğrendiniz? Ve adet belirtileriniz var miydi kasik ağrısı vs ?
Rabbim sagliklisini dünyada tanesini bütününü tekrar nasıp etsin inşallah83dü yanılmıyorsam evet karnım ve belim çok ağrıyordu adet beklıyordum bebek cıktı ama onuda 8. Haftada kaybettim maalesef
Amin hepimize inşallahRabbim sagliklisini dünyada tanesini bütününü tekrar nasıp etsin inşallah
Genetigim vs temiz sadece kan sulandirici ile eger pozitif olursa kadin doğum ve kalp damar ile ilerleme olacakYaa geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah. Yaşadığımız her kötü olayın ardında muhakkak güzellikler de vardır inanıyorum hepimiz mis kokulularımıza kavuşacaz
Evet çok mutlu oldum görünceEvet canım çok çok yakın. Ah ahhh ancak pcoslular anlar kendiliğinden yumurtlayabilmenin ne kadar kıymetli olduğunu
Kızlarr sizce durum nedir? LH testlerine devam edeyim mi?Kızlar günaydın, bi bakar mısınız gidişat nasıl?
Çıkmamış candan umut kesilmez misali olmadık regliden umut kesilmez gibi oldu benimkisi
Bende zaten yumurta rezervi azlığı olduğu için belki de hiç yumurtalamamışımdır
Son adet: 10 Temmuz
Biraz vücudundan atılmasını bekle bakalım 3 ay kadar ne olacak, hani doğum kontrol hapları gibi mi acaba bırakınca bi süre geçmesi mi gerekiyor acabaO kadar igrencki bana demediler 1 yıl gebe kalamaz ve adet olamazsin diye adet oldum ama bu ay gebe olamadım
Ay evet neden biz buraya insta gibi Twitter gibi kendi fotomuzu koymuyoruz kiKızlar ya eski gebeliğe hazırlık gruplarında kızlar bir saat belleyip kendi fotolarını profil fotosu yapıyordu 5 dakikalığına. Çok samimi oluyordu. Yapalım mı ne dersiniz
Evet geçmesi gerekiyomusBiraz vücudundan atılmasını bekle bakalım 3 ay kadar ne olacak, hani doğum kontrol hapları gibi mi acaba bırakınca bi süre geçmesi mi gerekiyor acaba
Anladım kuzum. O zaman biraz vakit geçirmeye bakEvet geçmesi gerekiyomus
AynenAnladım kuzum. O zaman biraz vakit geçirmeye bak
Coook tesekur ederimm canmmAvakado rahim ve yumurtaları müthiş güçlendiriyor, her gün 1 tane avakado tüket. Ayrıca posalı beslen yani sebze yönünden güçlü beslen, d-vitaminini ve folikasidini unutma ayrıca OMEGA da alabilirsin. Bol su ve temiz beslenme tercih et, paketli gıda asla tüketme, ekmek yeme, bol sebze ve meyve ye, kavrulmuş kuruyemişlerdense çiğ tercih et çiğ badem, çiğ fındık, çiğ kaju sabah kahvaltılarına eklemeye çalış, ben de tüp bebek yolcuyum böyle söylemişlerdi hastaneden
Rica ederiimmCoook tesekur ederimm canmm
Yani dimi kimse koymayınca bende kaldırdımAy evet neden biz buraya insta gibi Twitter gibi kendi fotomuzu koymuyoruz ki
Aynen vallaTamamen hiç bebek beklememekten geçiyor galiba bunun yolu
Insallah canmmRica ederiimmumarım hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?