- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
O zaman mutluluktan deliririzYa da çift çizgi görelim
Sanki gölge gibi gördüm ben ama emin değilim. Erken gebelik testi yapsana canım varsa daha belirgin çıkarKızlar 1 gün gecikmem var kasıklarım belim çok agriyo ve bugün ilk defa beyaz akıntım oldu testi dün sabah yaptım negatif ti ama bugünde olmayınca az önce yaptım gözlerim beni kandiriyo olabilir ama tlf kamerası bile cekmiycek kadar gölge görüyorum birde siz bakın ve gören olursa 1 gün gecikmede silikte olsa çıkması gerekmiyomu doktorum pazartesiyi bekle regl olmazsan gel dedi
Allahtan umit kesilmez diyip bekliycezO zaman mutluluktan deliririzay hadi inşallah
Yok bende iki gün önce vardı ama şu an bitti gibi o güne göre onu da regle bağladımSende gaz varmı afedersin ama müthiş gaz çıkarmaya başladımkendime şaşırıyorum
Bı kaç gün kaset yapayım diyorumSanki gölge gibi gördüm ben ama emin değilim. Erken gebelik testi yapsana canım varsa daha belirgin çıkar
Evet ateşin normal gorunuyo bende bunu az önce yaptım sanki gölge varYok bende iki gün önce vardı ama şu an bitti gibi o güne göre onu da regle bağladım
Ama aşırı şişim patlayacağım bugün ateşimi ölçtüm 36.8 normal bence
Ben göremedim canım inşallah vardır ben yapmıyorum test falan test yapmam için 10 gün falan geçmesi lazım artık benim içinEvet ateşin normal gorunuyo bende bunu az önce yaptım sanki gölge var
Kaset testte geç döllenme ise görünmesi zor erken gebelik testi yapman gerekiyor canımEvet ateşin normal gorunuyo bende bunu az önce yaptım sanki gölge var
Ben bir umut yapayım dedim hayırlısı hepimiz içinBen göremedim canım inşallah vardır ben yapmıyorum test falan test yapmam için 10 gün falan geçmesi lazım artık benim için
Geç döllenme olduysa kasette çıkmaz su an bide erken gebelik testi deneyin benceEvet ateşin normal gorunuyo bende bunu az önce yaptım sanki gölge var
Ayın 16 da ovulasyon pik oldu 17 de catlama oldu siliklesti testim bu tarihlerde geç döllenme olurmu acaba pek anlamıyorum geç döllenme nedir diyeGeç döllenme olduysa kasette çıkmaz su an bide erken gebelik testi deneyin bence
Evet sabah ilk tuvaletimle ve akşamda 2 saat yeme içmeyi kesip 2 saat sonra yapıyorum hemen hemen ay bu o saatlere geliyor aslındaOvulasyon testleri ayni saatte olmali
Yaparken su alımı 1 saat önce kesilmeli
Ama kist için soğan suyu faydalıymış, arkadaşıma bi zaman çikolata kestin var zor hamile kalırsın demişti Dr. Soğan suyundan sonra hamile kaldı Allah var. Bende kist olmadığı için denemedim ben bana söylemişti o ama işte kist olmayınca denemedim hiç. Tam ikna oldum akşam sistit başlığını içeriğini okudum yine vazgeçtimArkadaş dedi banada bende bilmiyordum , kist için yapıyorum ben 5 cm kist varmış, valla napsın millet acaba ne fayda eder diye kafayı yicez yakında
İnşallah güzel haberleri alırızseni diğer topiclerden hatırlıyorum kuzum ben
Aynı şeyi yazmamızGeç döllenme olduysa kasette çıkmaz su an bide erken gebelik testi deneyin bence
Henüz olmadi demek ki canimEvet sabah ilk tuvaletimle ve akşamda 2 saat yeme içmeyi kesip 2 saat sonra yapıyorum hemen hemen ay bu o saatlere geliyor aslında
Aminnnnn inşallah kuzumArkadaş dedi banada bende bilmiyordum , kist için yapıyorum ben 5 cm kist varmış, valla napsın millet acaba ne fayda eder diye kafayı yicez yakında
İnşallah güzel haberleri alırızseni diğer topiclerden hatırlıyorum kuzum ben
Yumurtlamanın çatlamanin geç olması demek sanirimAyın 16 da ovulasyon pik oldu 17 de catlama oldu siliklesti testim bu tarihlerde geç döllenme olurmu acaba pek anlamıyorum geç döllenme nedir diye
Bende göremedim gecikmen de yeni erken gebelik deneyebilirsin bir de yapmış mıydın bilmiyorum kaçırdıysam affola.Kızlar 1 gün gecikmem var kasıklarım belim çok agriyo ve bugün ilk defa beyaz akıntım oldu testi dün sabah yaptım negatif ti ama bugünde olmayınca az önce yaptım gözlerim beni kandiriyo olabilir ama tlf kamerası bile cekmiycek kadar gölge görüyorum birde siz bakın ve gören olursa 1 gün gecikmede silikte olsa çıkması gerekmiyomu doktorum pazartesiyi bekle regl olmazsan gel dedi
Ayın 16 da ovulasyon pik oldu 17 de catlama oldu siliklesti testim bu tarihlerde geç döllenme olurmu acaba pek anlamıyorum geç döllenme nedir diye
İki kere yumurtlama olabiliyormuş ben de bunu yeni duydum belki öyle bir şey olmuştur canım bence sen bi dene erken gebelik testiAyın 16 da ovulasyon pik oldu 17 de catlama oldu siliklesti testim bu tarihlerde geç döllenme olurmu acaba pek anlamıyorum geç döllenme nedir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?