- 19 Aralık 2020
- 700
- 1.854
- 63
- 38
Ah ah aynıyız... Benim de sadece 7 ayda karakterim değişti. Çoğumuzun zaten sorunu stres değil mi? Ondan zaten hiç düşünmeyenlerin sürpriz gebelikleri olmuyor mu?Hiçte deli deli değil çok haklısın. Sadece vücudu stresten biraz olsun arındırmak gerekiyor. Bence çoğumuzun engeli stres. Salıcam diyip salamıyorsun ki aklının bir köşesinde hep var. Çok neşeli eğlenceli biri olarak bu halimi kendime hiç yakıştırmıyorum bu duygulara alışkın olmadığım için daha boğuluyor gibi oluyorum
Teselli değil bu hayatım gerçek sabır tüp bebek olayına şimdi girme bence biraz daha sabırBende kendimi böyle teselli ediyorum ama olmuyor maalesef
Evet bu sabahki silik git gide belirginleşmiş 2-3 günü vardır diye düşünüyorum öyle düşünmeyin inşallah bu ay olur diyelim :)Sanki bu sabahki biraz daha belirgin gibi geldi bana ne dersiniz?
Zaten bu aralar hamile kaldım kaldım, yoksa önümüzdeki ay tüp bebeğe yeniden
1 Ağustos senin ne zamanbende de pcos var :) inş tutar. ilk kontrol ne zaman peki :)
Ben de bu salı günü gidicem :)1 Ağustos senin ne zaman
O zaman devam ediyorum testlere, zaten çok almıştım bilerek elimde kalacağına kullanayım bitsinEvet bu sabahki silik git gide belirginleşmiş 2-3 günü vardır diye düşünüyorum öyle düşünmeyin inşallah bu ay olur diyelim :)
Rabbım sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. Bi yerde bi sey okumuştum dusuk yapılan çocuklarla vedalaşmak gerekiyormuş. Aradaki duygusal bağ kesilmedigi için tekrar hamile kalmak zorlanıyorum. Ben de 9 ay önce düşük yaptım 2. Gebeliğim oğlum 7 yaşında evlendiğimiz 1. Ay korunduk 2. Ayda tuttu hemen sonra 6 yaşına kadar korunduk 2023 un ağustos ta eşimle 3 ay görev ayrılığından sonra hemen tutmuştu. 2 aydır deniyoruz tutmadı bilmiyorum bu ayda tutar mı ama vedalasacagim meleğimle. Sonrası da nasip bi şeyin üzerine çok düşünce de olmuyor
Hayatım bu testler pozitif zatenSanki bu sabahki biraz daha belirgin gibi geldi bana ne dersiniz?
Zaten bu aralar hamile kaldım kaldım, yoksa önümüzdeki ay tüp bebeğe yeniden başlayacağım
Selam canım, hikayen nasıl çok fazla detaya inemedim. Ama ne olursa olsun aklından çıkarman lazım çok farkındayım aklından çıkar düşünme diyince asla olmuyor. Seni inan ki çok iyi anlıyorum.Galiba benim asıl nedenim bu kaybettiğim bebeklerimi kalbimden aklımdan çıkaramamak. Herkes diyordu aklımdan çıkarmaya çalış diye ama nasıl yaparım ben onlara dokundum sütümü verdim bir kerede olsa öptüm. Gözümün önünden gitmiyorlar. Hep aklımdalar
Ahhh yavrum benim yüreğimi dağladın tee kaç km ötedenGaliba benim asıl nedenim bu kaybettiğim bebeklerimi kalbimden aklımdan çıkaramamak. Herkes diyordu aklımdan çıkarmaya çalış diye ama nasıl yaparım ben onlara dokundum sütümü verdim bir kerede olsa öptüm. Gözümün önünden gitmiyorlar. Hep aklımdalar
Allah razı olsun çok sağolBen sabah içmedim canım midem bulanır diye akşam 18.00de içtim ama sen bakarsın belki sabah içilmesi lazımdır
İnşallah yarar canım ne demekAllah razı olsun çok sağol
Nasıl yani ama çift çizgi değil kiHayatım bu testler pozitif zaten
Çok pardon ben gebelik testi sandım evet kontrol çizgisiyle aynı olmak zorundaNasıl yani ama çift çizgi değil ki
Yani kontrol çizgisi zaten çıkıyor ama ikinci çizgi olan test çizgisi sadece bu sabah hafif silik çıktı
Yumurtlama döneminde olmam için çift olması gerekmiyor mu?
Benimki böyleydi ovulasyon testim ama malesef bu ay hamile değilim regl günüm yarın test yaptım ama negatifNasıl yani ama çift çizgi değil ki
Yani kontrol çizgisi zaten çıkıyor ama ikinci çizgi olan test çizgisi sadece bu sabah hafif silik çıktı
Yumurtlama döneminde olmam için çift olması gerekmiyor mu?
Biraz da stresten belirtiler bence, kafa hep orada olunca bünye de müthiş etkileniyorKızlar kan ve idrar testlerim negatif adet günüm yarın ama kaç gündür karın ve kasık ağrısı yasiyodum alt katında şişlik çok fazlaydi dedim regl olacam ama bu sabahtan beri bütün belirtiler yok oldu saçma sapan şeyler yaşıyorum bu ay
Aynen öyle çok haklısın canım. 7 ayda böyle olduysan 5 seneye yaklaşan ben ne eyleyeyimAh ah aynıyız... Benim de sadece 7 ayda karakterim değişti. Çoğumuzun zaten sorunu stres değil mi? Ondan zaten hiç düşünmeyenlerin sürpriz gebelikleri olmuyor mu?
Candyy boşver takmak yok bu ay yakmayalim kafaya artık bosverelim unutalım birde böyle deneyelim taktım kocamı koluma unutmak yolunaBende kendimi böyle teselli ediyorum ama olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?