- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
İnşallah canım inşallahMenopoz yaşa bakan Bi durum değil işte Bi sabah uykudan uyanmışsın bir bakmışsın menopoza girivermişsin. Ben yaştan ziyade azalmaya dikkat çekmek istemiştim. 38 yaş şu dönemin şartlarına göre kötü bir yaş değil imkanlar çerçevesinde istediğiniz yaşta hamile kalabilirsiniz. İmkanlar çerçevesinde dediğim de geniş kapsamlı tabi en önemlisi de nasibinde varsa bir şekilde olması sağlıklı bir ablam 42 yaşında sprialine rağmen gebe kaldı. Ben de korunduğum halde gebe kalmıştım. Vs vs yaşa takılmamak lazım. İnşallah dileğimiz gerçek olur güzel haberler alırsınız
İzmir de hem özel hem devlete gittim ama amh isteyen bakan hiç olmadı en son doğum yaptığım ile gidip doğum Dr uma gidecek bana ne yaptın diye
Haydi yapYarını bekleyemem herhalde ya eşim işe gitti ben ve nefsim başbaşayız
Bedavadan iki testim var evde yumurtlamanın üzerinden 15 gün geçti zaten varsa vardır yoksa regl gelir ilk gün bi yıkılırım
Ah sende bir yapsan şu meraklı bekleyişi mi güzel bir haberle mujdelesenYap kız sende ne kaybedecen
Hahaha sen bide beni düşün ne haldeyim. Ama söz yapıcam bugün olmadı yarın yapıcam inşallahAh sende bir yapsan şu meraklı bekleyişi mi güzel bir haberle mujdelesen
Hadi inşallah bakalımHahaha sen bide beni düşün ne haldeyim. Ama söz yapıcam bugün olmadı yarın yapıcam inşallah
Yaa elinde varsa yapsanaaaaaaa
Merak içindeyiz 15 gün geçmiş varsa çıkar zaten
O karın ağrısı bende 1 haftadır var yap ne kaybedersinKarnım ağrıyor o işte beni yapma yapma diye zorluyor
Erken öğrenmek istiyorum kürtaj sonrası doktor tekrar gebelik olursa kan sulandırıcı başlarız demişti biraz sabırsızım
Haydi yap
Ben her gün bitane yapıyorumKarnım ağrıyor o işte beni yapma yapma diye zorluyor
Erken öğrenmek istiyorum kürtaj sonrası doktor tekrar gebelik olursa kan sulandırıcı başlarız demişti biraz sabırsızım
Yap ozaman burada çoğu kişi diyor zaten gebeliği öğrenmeden önce adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu diye. Sen de yap en azından öğrenmiş olursunKarnım ağrıyor o işte beni yapma yapma diye zorluyor
O karın ağrısı bende 1 haftadır var yap ne kaybedersin
Ben sabah erken yaptım bitane dayanamadım ama tabiki tek çizgiYap ozaman burada çoğu kişi diyor zaten gebeliği öğrenmeden önce adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu diye. Sen de yap en azından öğrenmiş olursun
Ben her gün bitane yapıyorum
Galiba psikolojik yarım saatte bir bende gidiyorum ve her gittiğimde de afedersin yapıyorum ama neden bilmiyorum idrarimin rengi su gibi sık sık gittiğim icinmi anlamadimYa şey bi de tuvalete gidiyorum devamlı regl olacağım zaman bağırsak hareketlerim hızlanıyor
Hayılısı canım adet gelmediği sürece umut vardırBen sabah erken yaptım bitane dayanamadım ama tabiki tek çizgi
Hayır gebelik testi hergun bitaneKan sulandırıcı mı ne güzel tedbirinizi erken almışsınız
Ama iş yerindeyim ilk idrarla hiç yapmadım bugüne kadar yarın izinliyim adet olmazsam ilk idrarla yapacamHayılısı canım adet gelmediği sürece umut vardır
Aynen canım ilk idrar olması daha garanti yarını heyecanla bekliyorumAma iş yerindeyim ilk idrarla hiç yapmadım bugüne kadar yarın izinliyim adet olmazsam ilk idrarla yapacam
Hadi inşallah diyelim ama sanada inşallah diyorumAynen canım ilk idrar olması daha garanti yarını heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?