- 24 Nisan 2023
- 1.407
- 1
- 942
- 43
Tamam canım için nasıl rahat edecekse öyle yap
Karışık işler bunlar , öyle mi şöyle mi diye düşünmekten yoruldum kuzum ya. Allahım inşallah nasip eder artık bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım için nasıl rahat edecekse öyle yap
Ya bende nisan ayında öyle bir şey yaşadım adet oldum bitti 3-4 gün sonra tekrar kanama yaşadım meğerse hamileymişim ama sonu kimyasal olduBu detaylara pek hakim değilim ama adet günümün geçtigi 10. Günde adet kanaması geldi. Yerleşme kanaması falan değil dümdüz kanama kıpkırmızı yavaş yavaş progestan iğneyle kahverengiye döndü. Bebeğin yeri güzelmiş iyiymiş çok şükür. Sadece her wcye gittiğimde lekelenme görmek psikolojik olarak etkiliyor.
Kaset testler saniyorum daha güvenli yaa kan ver baksınlar mutlaka. Artık başıma gelince regl olmak, hamileliğin olmadığını kanitlamiyormuş dedim
Valla öyle ya eskiden olsa adetten günler önce milyon tane test yapardım şuan gecikmem olmasına rağmen hiiiçç içimden gelmiyor. Yoruldum bunaldumKarışık işler bunlar , öyle mi şöyle mi diye düşünmekten yoruldum kuzum ya. Allahım inşallah nasip eder artık bize
İnşallah senin tekrarlamaz bakalım hepimiz için güzel sonuçlar gelsinYa bende nisan ayında öyle bir şey yaşadım adet oldum bitti 3-4 gün sonra tekrar kanama yaşadım meğerse hamileymişim ama sonu kimyasal oldu
Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın
Benimde yine o tarz bi durumum var galiba bakalım nolacak :)
Valla öyle ya eskiden olsa adetten günler önce milyon tane test yapardım şuan gecikmem olmasına rağmen hiiiçç içimden gelmiyor. Yoruldum bunaldum
İnşallahh, teşekkür ederimİnşallah senin tekrarlamaz bakalım hepimiz için güzel sonuçlar gelsin
Aynen bir süre sonra umutsuzluğa kapılıyoruz. 4 gün gecikmem var en son salı günü yani 4 gün önce yaptım testi. Belirti var ama pek takmıyorum belirtileri düşününce deli oluyorum. Bence geç yumurtladımEvet zaman geçtikçe insan maalesef ki umutsuzluğa kapılıyor. Bi belirti varmı canım? Yap dicem ama insan üzülüyo istediğini göremeyince. Kaç gün gecikti bi umut dedim kaç kere test yaptım ama sonuç en azından bi doktora gitsen inşallah benim gibi olmaz bu ay sana. Güzel düşünelim güzel olsun vardır inşalllah bebiş süpriz yapar bize
Başla canım kaçırma benim üç gün içinde oldu yumurtlamaKızlar regl dün bitti , ovulasyona bugün mü başliyim sizce?
Başla canım kaçırma benim üç gün içinde oldu yumurtlama
Aynen bir süre sonra umutsuzluğa kapılıyoruz. 4 gün gecikmem var en son salı günü yani 4 gün önce yaptım testi. Belirti var ama pek takmıyorum belirtileri düşününce deli oluyorum. Bence geç yumurtladım
şimdilik bekliyorum ne içimden belirse ozaman yaparım artıkOzaman bekle kuzum diğer türlü daha sıkıntı bi yapınca arkası kesilmiyor
Canım benim yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti regl bekliyorum ben bu ay için ara lekelenme yaşadım ama mevsimsel sanırımYaptım canım , hadi inşallah bu ay nasip olur hepimize
Bu ay bize noluyor anlamadım yaKızlar bişey merak ettimm 22sinde adetim leke olarak geldi 24ünde söküldü bugün sökülmeyi sayarsam 3. Lekelenmeden sayarsam 5.günüm ve benim resmen sol kasığımda yumurtlama ağrısı var böyle bişey olabilir mi
Canım benimde geçen ay senin durumun gibi oldu. Adetim 4 gün sürdü ve son günü yumurtladım. Adetim bittikten bir gün sonra test yapmıştım koyu çıkmıştı. Erken yumurtlayacağım herhalde dedim ama gitgide silikleşti testim. Zaten adetin 4. Günün14 gün sonra tekrar adet oldum. Neden oldu bilmiyorum ama olabiliyor böyle şeylerDün erken gebelik testi yapmıştım tertemizdi
Acaba bu kanama başka bir durumdan olabilir mi ya? Yumurtlama yaşıyor olabilir miyim
Hayırlısı kuzucum inşallahşimdilik bekliyorum ne içimden belirse ozaman yaparım artık
Canım benim yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti regl bekliyorum ben bu ay için ara lekelenme yaşadım ama mevsimsel sanırım
Kaybı olanlar olarak artık sevinç gözyaşlarının zamanı çok yakın eminimmmm