Bende diyetteyim ama adet olamadigim zaman ödem oluyorKızlar merabalar. Ben 2 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyordu. Korunmayı bırakınca adet olmamaya başladım 2 ayı buluyordu öyle olunca devlete gittim bişey yok deyip gönderdi. Ben diğer ay gene aynı şey olumca özele gitmeye karar verdim. Pcos tanısı konuldu. Yani yumurta tembelliği. Hormon testleri normal diye ilaç vermedi. Zayıflamam gerektiğini söyledi. 72 kilodan 2 ayda 62 ye indim. Ve d vitamini verdi. Ve adetim 3 aydır düzenli 33 günde bir gelmeye başladı. Hergün yürüyüş evde spor ve diyet. Bu arada ekmeği kestim karbonhidratı az tükettim. Ben dün doktorumu aradım ben artık beklemek istemiyorum aşılama yapalım dedim. Oda pazartesi günü gel bakalım dedi. Ve bugün kahve kokusundan midem bulandı geçmeyince test yaptım pozitif çıktı. İnanmadım tabi 2. Yi yaptım oda aynı çıkınca gidip kan verdim . Ve hcg 765 çıktı. Demek istediğim kilo vermeye çalışom kilo çok etkiliyor. Düzenli hergğn yürüyüş yapın. Gerisi Allahın takdiri. Rabbim hepinize nasip etsin. Soracağınız soru olursa her zaman yardımcı olabilirim