- 8 Temmuz 2024
- 991
- 409
- 38
Adetime 9 gün var dayanamayıp bu sabah yaptımBat 22 Temmuz olan arkadaşlar sabah test yapıyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 9 gün var dayanamayıp bu sabah yaptımBat 22 Temmuz olan arkadaşlar sabah test yapıyor muyuz
Havuç yiyebilirsiniz çatlamasına yardımcı oluyormuş.Hanımlar bende 3 gündür ovülasyon pozitif oluyor yumurtlama günüm 18i 19u ve bugün 20 de pozitif çıktı
bat:1 Ağustos
Bu normal mi ? Bir de değerlendirmem gereken günler 18,19,20,21,22,23 hepsi mi olmalı o zaman ?
Neden böyle oluyor yavaş mı yumurtluyorum acaba
Orda bir köy var uzakta vallahi gördüm ama pencere vs olmasın inşallah gebeliktirAdetime 9 gün var dayanamayıp bu sabah yaptım
İşte ben hayal mi goruyorum dedim çok hafif bir çizgi var gibi geldi bana ama daha 9 gün var adetimeOrda bir köy var uzakta vallahi gördüm ama pencere vs olmasın inşallah gebeliktir
Biraz erken olmuş gibi bence yanıltıcı olabilir benim adetime 5 gün felan var kanda çıktı ama hala testte çıkmıyo çünkü çok erken oyüzden bekle erken öğrenmeye çalışma canım insan stres yapıyo❤Adetime 9 gün var dayanamayıp bu sabah yaptım
Malesef böyle bir stres yok günler gecmiyo ya ovulasyon tamam yumurtlama tamam cinsel ilişki tamam bir adet günü gelmiyoBiraz erken olmuş gibi bence yanıltıcı olabilir benim adetime 5 gün felan var kanda çıktı ama hala testte çıkmıyo çünkü çok erken oyüzden bekle erken öğrenmeye çalışma canım insan stres yapıyo❤
Adete 9 gün var kanda da çıkmaz şimdi değil miBiraz erken olmuş gibi bence yanıltıcı olabilir benim adetime 5 gün felan var kanda çıktı ama hala testte çıkmıyo çünkü çok erken oyüzden bekle erken öğrenmeye çalışma canım insan stres yapıyo❤
Kesinlikle çok haklısın ben bu ay midem kötü diye paketli gıdayı bırakmıştımTabikii beslenmenize dikkat edin. Paketli gıdaları hayatınızdan çıkarın,tatlı yemeyin bir süre. Her şey düzeliyor
Gerçekten en büyük etkenlerden biri. Doktorum bana bol bol yeşillik tüket demişti.Kesinlikle çok haklısın ben bu ay midem kötü diye paketli gıdayı bırakmıştım
Evet çok erkenn daha bekleme kal bakalım umarım vardırİşte ben hayal mi goruyorum dedim çok hafif bir çizgi var gibi geldi bana ama daha 9 gün var adetime
İnşallahEvet çok erkenn daha bekleme kal bakalım umarım vardır
Ama dalgalanmalar olabilir kötü düşünme canımKuzu ateşim düşmüştü sabah ölçtüğümde şimdi ölçtüm 36.6 çıktı. Korkuyorum ya değerim düşerse diye Freshmommy
Yumurtlamadan sonraki günler en geçmeyen günler bence deMalesef böyle bir stres yok günler gecmiyo ya ovulasyon tamam yumurtlama tamam cinsel ilişki tamam bir adet günü gelmiyo
İnşallah ilerde güleriz bu hallerimizeYumurtlamadan sonraki günler en geçmeyen günler bence de
Şeytanın işi işte beynimi kemirtiyorAma dalgalanmalar olabilir kötü düşünme canım
Yaaa yerleşme düşüşü olabilir canım stres yapma nezaman vereceksın kan artmıstır cnku artk içini ferah tutKuzu ateşim düşmüştü sabah ölçtüğümde şimdi ölçtüm 36.6 çıktı. Korkuyorum ya değerim düşerse diye Freshmommy
Yerleşme düşüşünü yaşamıştım benYaaa yerleşme düşüşü olabilir canım stres yapma nezaman vereceksın kan artmıstır cnku artk içini ferah tut
Oylede ne bileyim hiç içimden gelmiyor gecikmeyi beklemek istiyorum. Hem bence geçen günkü lekelenme yumurtlamaydıYaaa deme öyle hem ne derdin adet olmayana kadar umut hep var
Ben Amerika’da yaşıyorum burda henüz gece 2 sabah olunca yapıcam :)