- 17 Ocak 2018
- 10.189
- 9.774
Düzenli ölçüm gerekli adetin özellikle 2 günü düşüş olmaması gerekFreshmommy ateşim bugün 36.7 oldu inşallah bir umuttur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli ölçüm gerekli adetin özellikle 2 günü düşüş olmaması gerekFreshmommy ateşim bugün 36.7 oldu inşallah bir umuttur
Tamamdır örtmenim düzenli yapıcam bu arada bugün iş yerimde yabancı bi arkadaşımla konuştuk 6 ay önce doğum yaptı oda bana dedi bi sene olmadı sonra ateş ölçerek yumurtlamayı tespit ettim ve tek ilişkide oldu dedi uygulamasını açıp gösterdi işaretlemişti ilişkilerini vs bana da dedi olmazsa bu ay ateşini ölç boşver ovulasyon testiniDüzenli ölçüm gerekli adetin özellikle 2 günü düşüş olmaması gerek
Heheh Ateş olup olmadığını bize söylüyor evet gerçekten vücut inanılmaz bir yol gösterici bazen sapmalar olabilir ama gerçekten bilgi veriyor ama bej bu ay onca yasadıgm belirtiye ragmen pozitif olmazsa herseyu brakıcam. Kendi ovülasyonumu anlıyorum o sıkıntı işte takıp etmek ıstemyrm hc ama vücudum belirti veriyor batma akıntı bela agrısı vs.umarım sen de anlarsın ve gebelik olusur yada vardırTamamdır örtmenim düzenli yapıcam bu arada bugün iş yerimde yabancı bi arkadaşımla konuştuk 6 ay önce doğum yaptı oda bana dedi bi sene olmadı sonra ateş ölçerek yumurtlamayı tespit ettim ve tek ilişkide oldu dedi uygulamasını açıp gösterdi işaretlemişti ilişkilerini vs bana da dedi olmazsa bu ay ateşini ölç boşver ovulasyon testini
Evett kac gün var benm de 7,8 kala boleydıHafif çizgi görünüyor bana sanki, sizde görüyor musunuz kızlar yorumlar mısınız
4 gün var. Dün gece hafif başım döndü ve midem bulandı belki psikolojiktir bilmiyorum öyle hissettim kısa sürdü amaEvett kac gün var benm de 7,8 kala boleydı
Yaa çok uzakmışsınız inşallah çift çizgi görürsünüzYaaa deme öyle hem ne derdin adet olmayana kadar umut hep var
Ben Amerika’da yaşıyorum burda henüz gece 2 sabah olunca yapıcam :)
Ayy kızım darladın milleti aynı hikaye ile ya burda millet arka arkaya tam anlamıyla ilişki yaşıyorda hamile kalamıyor 3 sn içinde durmakla bilimsel olarak hamile kalmazsınerkek arkadaşımla birliktelik yaşadık aslında birliktelik sayılmaz.sadece içime grdi ve geri çıktı üş saniye bile sürmedi ben korktuğum için devam ettirmedim.boşalma olmadı ve ıslak değildi.6 temmuzda oldu bu olay
14 temmuzda regl olmus olmam gerekiyodu uygulama öyle gösteriyor ama çok düzenli olan biri değilim geçen ay 13 haziranda olmustum.ama daha olmadım
gecikmemin ikinci gününde kaset test yaptım negatif cıktı.gecikmenin ücüncü gününde erken gebelik testşni ilk idrarla yaptım o da negatifti amamhala adet olamadım
gebelik falan olabilir mi yoksa stres mevsim değişimi falan olanilir mi sizce
Bence de silik bi çizgi varHafif çizgi görünüyor bana sanki, sizde görüyor musunuz kızlar yorumlar mısınız
Canım göremedim ben yaGünaydınnnn kızlarr ne diyorsunuuz var mı bişey gören ?
Benimde 1 temmuz ovulasyon testiyle takip ettim 16 da yumurtam çatladı çok şükür ama çok sabirszim 9 gün var adetime delilik yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki negatif adeti beklemekte istemiyorum dayanamiyorumcandy7777 sat 3 Temmuz bat 29temmuz
Kız sen Bizim gördüğümüz çizgileri niye göremiyorsun yanlış anlama beni acaba yakın görmede problem mi var Çünkü bana göre bu çizgi o kadar net kiCanım göremedim ben ya
Canım bekle bekle stres yapma belirtin var mıBenimde 1 temmuz ovulasyon testiyle takip ettim 16 da yumurtam çatladı çok şükür ama çok sabirszim 9 gün var adetime delilik yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki negatif adeti beklemekte istemiyorum dayanamiyorum
Ben de gördüm, inşallah hamilesinizdirHafif çizgi görünüyor bana sanki, sizde görüyor musunuz kızlar yorumlar mısınız
İnşallah öyledir bi kaç gün tekrarlarım adet gecikmesi de olursa kan veririm diye düşünüyorumBen de gördüm, inşallah hamilesinizdir
Kaç dk cıktııİnşallah öyledir bi kaç gün tekrarlarım adet gecikmesi de olursa kan veririm diye düşünüyorum
3 dk olmamıştır yeni uyanmıştım gözümü kamaştırarak baktım öyle emin olamadım bide çok umudum yok yine de göstermek istedim size görüyor musunuz diyeKaç dk cıktıı
Goguslerimin ucunda değişik bir ağrı var dokundugumda ve bel ağrım var onun dışında herşey normalCanım bekle bekle stres yapma belirtin var mı