inşaallah çıkarBende öyle bişey hissetmiyorum dedim bugüne kadar ama sağ kasığıma sancı giriyor şimdi dediğim gibi adet günü belli olsa da geç gebelik mi oluyor ? Bugün test yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün kaldı adetime değişir mi merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaallah çıkarBende öyle bişey hissetmiyorum dedim bugüne kadar ama sağ kasığıma sancı giriyor şimdi dediğim gibi adet günü belli olsa da geç gebelik mi oluyor ? Bugün test yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün kaldı adetime değişir mi merak ediyorum
Yükselir tabili çook erken vermişsin
Testiniz pik olmuş yakındır çatlaması siz bugünü değerlendirin mutlaka. Belki bu ikinci yumurtlama olabilir siz mutlaka değerlendirin birşey kaybetmezsiniz hemde strese girmemiş olursunuz :)Yumurtluyo olabilir miyim kizlar üstteki dün alttaki iki testi şimdi yaptım. Doktor geçen pazar çatlamış demişti ama uygulama bugün ovulasyon gösteriyor.
Evet canım erken oldu biraz midem çok kötü oldu brta değeri yükseldikçe midemde bulanıyomuş madem,Yükselir tabili çook erken vermişsin
Hayıııırrrr umutlarım elektrikli süpürgeyle çekilmiş gibi alındı elimdenBat 22 Temmuz olan arkadaşlar sabah test yapıyor muyuz
Aynen bende tam anlattığınız gibiyim hala çok sıcağım ellerim ayaklarım yanıyor, ateş ölçerim yok malesef keşke olsada ölçsem içiniz rahatlasa ama ben pozitif düşünüyorum inşallah olacakBurcucum Sen beni anlatmışsın kasık bel ve sırt ağrım var 37.4 iki gündür vücut ısım sıcak basmaları yaşıyorum ayağım cayır cayır yanıyor hiç kimse bana dokunamıyor her dokunan sana ne oldu böyle diyor uzayan akıntılı oldu mu iki gündür de hafif Bulanık uzayan akıntım geliyor sarı gibi internette baktım bebek Rahmi yerleşirken gelir diyor bazen de beyaz geliyor bembeyaz kasıklarrıma aniden batmalar oluyor iğne batması gibi oluyor bazen bıçak gibi hele ki 5 gün önce rahimde çalışma vardı sanki bıçakla oyuluyordu senden rica etsem vücut ısını ölçer misin diş altından acaba biraz komik gelecek ama sürekli ölçtürüyorum eşime de ama ben ondan neredeyse 1 derece daha fazlayım O da şaşkınlık içerisinde 4 günüm var benim de iki gündür aşırı sıcak hissetmem başladı resmen sıcak basıyor sürekli ama sürekli
Regline ne kadar var kuzu ben göremedim maalesefGünaydınnnn kızlarr ne diyorsunuuz var mı bişey gören ?
Merhaba canım, hayırlı olsun tekrar. Sen de çatlatma iğnesi olmuştun. Benim 3. oluşum ve gebelik oluşmadı. 7/8 aydır deniyoruz. Siz çatlatma iğnesinden sonra kaç kez denediniz? Bazı kızlar bir günde iki üç kez denemenin daha garanti olacağını söylüyor. Ben sadece çatlatmadan 36 saat sonra bir kez denedim. Sonraki gün boş, bir de ertesi gün denedim. Yani 2 kez. Rahimde 2 küçük polip varmış. Haftaya cuma onları alacağız. Öyle planladık. Onlar da engel olabilir dedi doktor. Çünkü görünürde bende ve eşimde başka herhangi bir problem yokmuş.. ben de 28 yaşındayım. Aynı süreçlerden geçtiğin için sana da sormak istedimVerdim canım 141 çıktı
Benim Bat 23 temmuz bugün yaptım negatif siz yaptınız mı inşallah vardır bişilerBat 22 Temmuz olan arkadaşlar sabah test yapıyor muyuz
Kuzum merhaba, biz iğneyi öğlen 12 de olduk. İğne günü hariç diğer üç gece 12 de denedik. Yalnız son gün 2 kere oldu. Dayanamadık diyim üç günden sonra doktor bize bir boş bir dolu gidin dedi. İğneden sonra 2 gün yapmadık. 2 günden sonra da iki gün ard arda oldu. Öyle kaldı. Biraz karışık oldu ama anlatabildim inşallah yani bu ay kendi içimizden geldiği gibi ilerledik.Merhaba canım, hayırlı olsun tekrar. Sen de çatlatma iğnesi olmuştun. Benim 3. oluşum ve gebelik oluşmadı. 7/8 aydır deniyoruz. Siz çatlatma iğnesinden sonra kaç kez denediniz? Bazı kızlar bir günde iki üç kez denemenin daha garanti olacağını söylüyor. Ben sadece çatlatmadan 36 saat sonra bir kez denedim. Sonraki gün boş, bir de ertesi gün denedim. Yani 2 kez. Rahimde 2 küçük polip varmış. Haftaya cuma onları alacağız. Öyle planladık. Onlar da engel olabilir dedi doktor. Çünkü görünürde bende ve eşimde başka herhangi bir problem yokmuş.. ben de 28 yaşındayım. Aynı süreçlerden geçtiğin için sana da sormak istedim
Pazartesi gözüküyor ama bakalımRegline ne kadar var kuzu ben göremedim maalesef
İnşallah geç döllenme falan olurPazartesi gözüküyor ama bakalım
İyi yapmışsınız birkaç kez denemek gerekiyor sanırım yaaa, polisler alındıktan sonra korunma önermezse biz de deneriz artık bir de bu ay çok sağlıksız bir 5 kg aldım. Bir anda. 63 kgyum şuan. Biraz beslenmeme de dikkat etmem gerekiyor sanırım. Çok saçma sapan şeyler yiyorum. Bu da yumurta gelişimini engelleyebiliyormuşKuzum merhaba, biz iğneyi öğlen 12 de olduk. İğne günü hariç diğer üç gece 12 de denedik. Yalnız son gün 2 kere oldu. Dayanamadık diyim üç günden sonra doktor bize bir boş bir dolu gidin dedi. İğneden sonra 2 gün yapmadık. 2 günden sonra da iki gün ard arda oldu. Öyle kaldı. Biraz karışık oldu ama anlatabildim inşallah yani bu ay kendi içimizden geldiği gibi ilerledik.
Tabikii beslenmenize dikkat edin. Paketli gıdaları hayatınızdan çıkarın,tatlı yemeyin bir süre. Her şey düzeliyorİyi yapmışsınız birkaç kez denemek gerekiyor sanırım yaaa, polisler alındıktan sonra korunma önermezse biz de deneriz artık bir de bu ay çok sağlıksız bir 5 kg aldım. Bir anda. 63 kgyum şuan. Biraz beslenmeme de dikkat etmem gerekiyor sanırım. Çok saçma sapan şeyler yiyorum. Bu da yumurta gelişimini engelleyebiliyormuş
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri güzel bir hamilelik geçirmen dileğimle peki ben kaçırmış olabilirim direkt kan ile mi öğrendinAynen bende tam anlattığınız gibiyim hala çok sıcağım ellerim ayaklarım yanıyor, ateş ölçerim yok malesef keşke olsada ölçsem içiniz rahatlasa ama ben pozitif düşünüyorum inşallah olacak
Yaaa deme öyle hem ne derdin adet olmayana kadar umut hep varHayıııırrrr umutlarım elektrikli süpürgeyle çekilmiş gibi alındı elimden
Ben Amerika’da yaşıyorum burda henüz gece 2 sabah olunca yapıcam :)Benim Bat 23 temmuz bugün yaptım negatif siz yaptınız mı inşallah vardır bişiler