- 17 Ocak 2018
- 10.297
- 9.807
Yani normalde çok ilişki olur bizde çocuk düşünmeden de oluyordu ama denk gelmesi sinir bozucuAy kıyamam yabziimki de keyfe göre yapıyor ben ne zaman yumurtluyorum onu bile bilmiyorum
İnşallah tutar bu sefer sana da sürpriz olurYani normalde çok ilişki olur bizde çocuk düşünmeden de oluyordu ama denk gelmesi sinir bozucu
İnşallah hepimizin olsun canım aniden sürpriz Ama zaten olmazsa yaşamadığım hiçbir belirti yok bu ay önümüzdeki ay evet hamileyim diyemem o yönden güzelİnşallah tutar bu sefer sana da sürpriz olur
Sat bat yazarsan ekliyim canım
Beta 13 ne demek adetime 2 gün varEvet sabredemiyoruz yaa kimisinin cıkıyor silik cizgi günler kala adetine onlar azınlıkta bence
HamilesinnnnnBeta 13 ne demek adetime 2 gün var
Hayırlı olsun hamileliğin başındasınBeta 13 ne demek adetime 2 gün var
Hamilesin canım hayırlı olsunBeta 13 ne demek adetime 2 gün var
Yaaa minik beta hayırlı olsun henüz daha yeniBeta 13 ne demek adetime 2 gün var
Umut hep var Allah verecekse hayırlısını eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebiş versinİnşallah hepimizin olsun canım aniden sürpriz Ama zaten olmazsa yaşamadığım hiçbir belirti yok bu ay önümüzdeki ay evet hamileyim diyemem o yönden güzel
Çok düşük değil mi değer sevinemedim hiç kimyasal yazıyor internetteHamilesinnnnn
Belli olmaz kuzum. Sen dinlen. Başında öğrenmiş olabilirsin. Düşük değerler kimyasal olabiliyor ama iki katı artıp gebeliğini ilerletenlerde var. İki gün sonra tekrar kan ver o zaman netleşirÇok düşük değil mi değer sevinemedim hiç kimyasal yazıyor internette
Hmmm çok şanslısın ozamanEvet çünkü batmalarım aşırı çoktu Bir de bel ağrım vardı ve batmalar ilişkiden 2.gün başlamıştı. Yani predictor earlye güveniyorum ben 5 gün sonra yenilediğimde de çok kırmızıydı 2. çizgi aynı marka testle.
Bilmiyorum sevinemedim sanki çok düşük çıkmışYaaa minik beta hayırlı olsun henüz daha yeni2 gün sonra tekrar kan verirsen 2 katına çıkmış olmalı
Hamilesin demekBeta 13 ne demek adetime 2 gün var
Henüz yeni ya ondan düşüktür belki de, sadece yat dinlen yavaş hareketler et. Başka bir belirtin var mı?Bilmiyorum sevinemedim sanki çok düşük çıkmış
İki gündür arada beyaz akıntı geliyor yapışkan göğüslerim zaten çok şiş bir haftadan beri uyku hali varHenüz yeni ya ondan düşüktür belki de, sadece yat dinlen yavaş hareketler et. Başka bir belirtin var mı?
Bide adet ağrısı gibi ağrım var aradaHenüz yeni ya ondan düşüktür belki de, sadece yat dinlen yavaş hareketler et. Başka bir belirtin var mı?
Hayır artış onemlıÇok düşük değil mi değer sevinemedim hiç kimyasal yazıyor internette
Çok düşük değil mi değer sevinemedim hiç kimyasal yazıyor internette
Canım bende de var sümüksü gibi akıntı bembeyaz ve uzayan akıntı geliyor sarı gibi Bulanıkİki gündür arada beyaz akıntı geliyor yapışkan göğüslerim zaten çok şiş bir haftadan beri uyku hali var
Benim de öyleydi arada geliyordu yani çok sık sık değil ama değerim düşük çıkmış zaten doktoruma yazdım iki gün sonra kan ver yazmış tam sınırda çıkmış ama yine de sevemedim açıkçası zaten daha önce iki düşüğüm varCanım bende de var sümüksü gibi akıntı bembeyaz ve uzayan akıntı geliyor sarı gibi Bulanık