- 9 Mayıs 2024
- 883
- 242
- 23
Bir hafta varCanım bekle kacgun vardı hep unutuyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta varCanım bekle kacgun vardı hep unutuyrm
Canım benim arkadaşım 4 kala erken test yaptı yok dye lazere gitti :) adet 1gecıncekaset testte kırmızı gördü çift :)Bir hafta var
Önceleri hiç kontrol etmedim bilmiyorum sadece bu ay fark ettim bi son 5 gündür sıcak hissediyorum kendimiNormalde n yüksekse büyük belirti ama her aykı gbyse kontrol et bat veya sonrakı gün dusecekmi
Morali bozuk oturuyorum eşimde yok bir hafta tam delirmelikKızlar selam nasılsınız napıyorsunuz
1 haftada bir tık uzun bir süreymiş canı sıkılır insanınMorali bozuk oturuyorum eşimde yok bir hafta tam delirmelik
Öyle valla bide kaynanamda kalıcam. O yokken evde tek kalmamı istemiyormuş beyim1 haftada bir tık uzun bir süreymiş canı sıkılır insanın
Ayy o daha fena. Ne kadar iyi anlaşsanda kendi evindeki rahatlığın olmuyor yaÖyle valla bide kaynanamda kalıcam. O yokken evde tek kalmamı istemiyormuş beyim
Ya çok iyidir kaynanam anlayışlı kibar falan ama saat 00:57 ben hala uyuyamıyorum. Kendi evimde 12 oldu mu uyuklamaya başlardımAyy o daha fena. Ne kadar iyi anlaşsanda kendi evindeki rahatlığın olmuyor ya
Canım mesela ateş ölcer varsa suan bakarmsn merk ettmÖnceleri hiç kontrol etmedim bilmiyorum sadece bu ay fark ettim bi son 5 gündür sıcak hissediyorum kendimi
İnsanın kendi evi gibisi yok gerçekten. Bende dünden beri bildiğin adet ağrısı çekiyorum ya birde çok sıcak zaten hem ağrı çekiyorum hem adet olmuyorum sinirlerim gergin. Çok kalitesiz 2 gün geçirdim vallahi. Birde bugün ıslaklık hissediyorum lavaboya gidiyorum bir bakıyorum akıntı kafayı yicemYa çok iyidir kaynanam anlayışlı kibar falan ama saat 00:57 ben hala uyuyamıyorum. Kendi evimde 12 oldu mu uyuklamaya başlardım
tesekkur ederim ya gercekten bana cok yardımcı oldunuz ama hala kendime gelebilmis degilim.reglim dort fgun gecikti gosteriyor normalde 1 gun falan kayardı ama neden bu kadar geciktigini anlayamadım stressel olabilir ama ne zaman olucam onu bekliyorum iki gün sonra olmazsam yine dayanamayıp test yaoacagım bu sekilde kafayı yemek üzereyim cunkuküçüksün daha kendini çok sev inşallah nisanlinla çok mutlu bir evliliğin olur
kafayı yemek uzereyimKızlar selam nasılsınız napıyorsunuz
Ayy o ıslaklık bende de var. Benim hiç belirtim yok ne adet ne gebelik. Dünkü lekelenme yumurtlamaydı sanırımİnsanın kendi evi gibisi yok gerçekten. Bende dünden beri bildiğin adet ağrısı çekiyorum ya birde çok sıcak zaten hem ağrı çekiyorum hem adet olmuyorum sinirlerim gergin. Çok kalitesiz 2 gün geçirdim vallahi. Birde bugün ıslaklık hissediyorum lavaboya gidiyorum bir bakıyorum akıntı kafayı yicem
Hayırdır canım noldukafayı yemek uzereyim
Yükselenim de boğaBende boğayım seviyorum koçları ya
Daha önce hiç yumurtlama lekelenmesi yaşadın mı. Yumurtluyorsan senin adet döngün bayağı uzayacak bu ayAyy o ıslaklık bende de var. Benim hiç belirtim yok ne adet ne gebelik. Dünkü lekelenme yumurtlamaydı sanırım
Bende de oldu merak etme ümidini kaybetme ❤kızlar sanırım ben elenecek gibiyim. adet öncesinde yaşadığım bas ağrısı tuttu. umarım gelmez ama ya nasip
bikac olay oldu erkek arkadasımlamkorkmustum gecikince testlerim negatif zaten ben gebelik olmayacagından emindim ama korkudan yapmıstım. asljnda sormak istedigim sey benHayırdır canım noldu
Şuan işteyim ama eve gidince bakıcam bende merak ettimCanım mesela ateş ölcer varsa suan bakarmsn merk ettm