Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef bende saldım bu ay korunmuyoruz bakalım prolaktin yüksek olup gebe kalanlarda var nasipten öte yol yokhayat çok garip canım ne için gidiyoruz neler çıkıyor
Mümkünn değil bekleyemem birde dediğim gibi ilaca başlanması gerekiyor hamileliği havada yakalamam lazımAaa öğretmen hanımcığım az daha sabır lütfen Bana bak mesela bugün pik’in üzerinden 15.gün ama hala bekliyorum
Erken gebelik testi yaptım bu arada ama kalbim kadar temiz çıktı test tabi testte göreceğimi düşünmüyordum zatenBende de saydıkların var beyaz akıntıya ek olarak uzayan sarı baya Bulanık ı akıntı geldi bu hamilelkte de geliyor bır gaza geldım acıkcası
Ben de öyleyim doktorum iğneyi yazdı betayı gördüğün an başla dedi ama bekliyorum halaMümkünn değil bekleyemem birde dediğim gibi ilaca başlanması gerekiyor hamileliği havada yakalamam lazım
Kaç kaybınız var sizinBen de öyleyim doktorum iğneyi yazdı betayı gördüğün an başla dedi ama bekliyorum hala
Ayyy canım maşallah gerçekten maşallah bakalım benim testler dogru degılse onumuzdekı ay gerçekten takmıcam 0 hesabı da sılcem zatenGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim 19’a kadar çıkmıştı beta. Bu ay hiç aklıma bile gelmemişti belirti sorsalar söyleyemem bile bir test yapayım dedim baktım saniyede ikinci kırmızı çizgi çıktı keşke biraz daha bekleseymişim gittiğimde keseyi falan görebilsem onu beklemekte zor inşallah sağlıklı ilerler kafanıza takmayınca gerçekten oluyor şok içindeyim yani
10.gunde belli oluyo die biliyorum bence 3 gün daha bekle kuzumYa batmalarım oluyor bide hafif aşırı hafif göğüs sızım başladı bide bembeyaz krem akıntım geliyor pıhtılaşmadan ötürü iğne kullanmam gerekiyor eğer varsa onun için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olacak diye vereyim dedim ama kandada mı çıkmaz acaba idrarda çıkmazda
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıklı olsun bendede pko var ilaç kür vs kullandinizmi bendede adet duzensiz 3-4 ayda bir bazen daha uzun olurumGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim 19’a kadar çıkmıştı beta. Bu ay hiç aklıma bile gelmemişti belirti sorsalar söyleyemem bile bir test yapayım dedim baktım saniyede ikinci kırmızı çizgi çıktı keşke biraz daha bekleseymişim gittiğimde keseyi falan görebilsem onu beklemekte zor inşallah sağlıklı ilerler kafanıza takmayınca gerçekten oluyor şok içindeyim yani
Teşekkür ederim inşallah, inofolic hp kullanmıştım 2-3 ay bıraktım geçen ay klomen kullandım kimyasal oldu bu ay hiç birşey kullanmadım ayıptır söylemesi 3 kere falan birlikte olmuşuzdur ne takip ettim ne bişey yaptım şoku atlatamıyorum. Kilomda çok her gittiğim doktor çok zor diyorduMerhaba hayırlı olsun inşallah sağlıklı olsun bendede pko var ilaç kür vs kullandinizmi bendede adet duzensiz 3-4 ayda bir bazen daha uzun olurum
masallah hayırlı olsun bende klomen kullandım bu ay bekliyorum.demekki yumurtlama dönemine denk geldi ve Rabbim nasip etti.biz pkolarda yumurtlama cok sorun ve tutturmak.inofolic fayda etmiş olabilir.ben cok kilolu değilim ama doktor kilo verebilirsin demişti bir kilo vermek bile etkiliyomus belki sizde biraz kilo verdiniz.hersey etkiliyor.güzel olsun insallahTeşekkür ederim inşallah, inofolic hp kullanmıştım 2-3 ay bıraktım geçen ay klomen kullandım kimyasal oldu bu ay hiç birşey kullanmadım ayıptır söylemesi 3 kere falan birlikte olmuşuzdur ne takip ettim ne bişey yaptım şoku atlatamıyorum. Kilomda çok her gittiğim doktor çok zor diyordu
Geçen akşam konuşmuştuk adımı değiştirdim hani s*gr bırakmak lazım iğne başlamamız lazım diyeKaç kaybınız var sizin
Evett ama hatırlamıyorum kaç düşüğünüz olduğunuGeçen akşam konuşmuştuk adımı değiştirdim hani s*gr bırakmak lazım iğne başlamamız lazım diye
Evet canım ya vazgeçtim zaten daha sonra pazartesiyi bekleyeceğim10.gunde belli oluyo die biliyorum bence 3 gün daha bekle kuzum
3 canım döngümün bugün 32.günü gelen giden yok ama 38e kadar da yolu varEvett ama hatırlamıyorum kaç düşüğünüz olduğunu
Evet evet aynı canımmYok kahve degl canmm sank kahveye yakın olacak gbydı yanlıs yazmışım sarı. Yanı bulanık
Hadi yaaa hahaha ama sabırsız olursa tabii gene martBenim 1 Nisanmış. Bir yerde de 31 Mart çıktı
Hamile iken göbek çekince ice kaçıyor mu göbekÜstüne görme az ve kahverengi oluyo
Üstüne görme az ve kahverengi oluyo