- 9 Ağustos 2016
- 6.108
- 20.251
Ben de koç burcuyumm.Ay koç burcu olsun isterim ya akıllı ve inat oluyorlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de koç burcuyumm.Ay koç burcu olsun isterim ya akıllı ve inat oluyorlarrr
Eşim koç burcu olduğu hiç Koç burcuna denk gelmesini istemiyorum ya ben. Bir eve bir koç yetiyordu çok şükür bakalım koç mu geliyo balık miAy koç burcu olsun isterim ya akıllı ve inat oluyorlarrr
Bu ay boşsa sonraki ay dolar belki üzülme lütfen yoksa da gelecek aya nasip olsun inşallahEki Görüntüle 3454360 Eki Görüntüle 3454361 Ben hiçbirşey göremedim kızlar bu ay da olmayacak sanırım daha erken ama iki tane hayalet çizgili testten sonra bomboş test görmek beni yıktı
İster istemez içim yandı Allah biliyo ya bu ay ümitli gibiydimBu ay boşsa sonraki ay dolar belki üzülme lütfen yoksa da gelecek aya nasip olsun inşallah
Bende boğayım seviyorum koçları yaBen de koç burcuyumm.
Aa evet sen haklı olabilirsin bu konuda bir ev de iki aynı burç zorlarrEşim koç burcu olduğu hiç Koç burcuna denk gelmesini istemiyorum ya ben. Bir eve bir koç yetiyordu çok şükür bakalım koç mu geliyo balık mi
21 abla iki ay sonrayasin kaç canım bu arada
ne ilacı kullandınızKızlar benim normalde dün adet olmam lazım di pcos var bende ilaç da kullanıyorum ama adet olmadım
Ben ısı ölçmedim sma vücudumu sıcak hissediyorum bata 3 gün var bi umut olabilir mi senceIsım inanılmaz cok kimse bana dokunamıyor normalde bu hastalık ısısıdır ben mesela kışın ısım 37 olsun agrır eklemlermm progesteronum cok artmıstır umarım gebeliktendir. Normalde adet öncesi yumurtlama sonrası yanı gebelkk olmadıgında benm 36.8 fln maks günıcı kızlar yanıyorum yanıyorum. Gebelerden rıca ediyorum olcer msniz. Bahcemde oturdum bıde saatlerce ole yorulmadım da
Benim bu saatlerde normalde 36.2-36.3 çıkar.Isım inanılmaz cok kimse bana dokunamıyor normalde bu hastalık ısısıdır ben mesela kışın ısım 37 olsun agrır eklemlermm progesteronum cok artmıstır umarım gebeliktendir. Normalde adet öncesi yumurtlama sonrası yanı gebelkk olmadıgında benm 36.8 fln maks günıcı kızlar yanıyorum yanıyorum. Gebelerden rıca ediyorum olcer msniz. Bahcemde oturdum bıde saatlerce ole yorulmadım da
Kuzum senin normalde az atesın zaten senn ısınma göre yüksek benm norml halı 36.7 veya 8dir suan 37.4 kafayı ycem ates fıskırıyor normal insan ısısı asla olamaz. senn de 0.6 artmıs bayaaBenim bu saatlerde normalde 36.2-36.3 çıkar.
Normalde n yüksekse büyük belirti ama her aykı gbyse kontrol et bat veya sonrakı gün dusecekmiBen ısı ölçmedim sma vücudumu sıcak hissediyorum bata 3 gün var bi umut olabilir mi sence
Evet kuzum 4-5 derece oynuyor bende de. Sende de 4-5 derece oynamış. Belli olmaz iyi şeylere yoralimKuzum senin normalde az atesın zaten senn ısınma göre yüksek bu benm norml halı 36.7 veya 8dir senn de 0.6 artmıs
Canım bekle kacgun vardı hep unutuyrmEki Görüntüle 3454360 Eki Görüntüle 3454361 Ben hiçbirşey göremedim kızlar bu ay da olmayacak sanırım daha erken ama iki tane hayalet çizgili testten sonra bomboş test görmek beni yıktı
küçüksün daha kendini çok sev inşallah nisanlinla çok mutlu bir evliliğin olur21 abla iki ay sonra