- 8 Temmuz 2024
- 948
- 399
- 38
Üstüne görme az ve kahverengi oluyoAdet sandigim yerleşme kanaması olabilir mi yerleşme kanaması çok mudur yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne görme az ve kahverengi oluyoAdet sandigim yerleşme kanaması olabilir mi yerleşme kanaması çok mudur yani
Resim varmıKizlarrr daha öncede yazdım fota attım normal testi şimdi erken gebelik testi yaptım 5 dk dolmadan çıktı
Sanırım öyleEvet ama o tek kullanımlık sanırım
Hayırlı olsun canım topik gelsin inşallah
Var canım hayırlı olsun kan testi de ver ve kaç gün geçti adetinden belirtiler nelerdir
Sağlıkla gelsin inşallahAttım simdik
Pahalı yani bence tek kullanımlık olması o kadar parayı hak etmiyor kan ı özelde daha uyguna veriyorumSanırım öyle
hayırlı olsun
Evet bende baktım pahalıydı ama kaç kullanımlık olduğunu bilmiyordum canım ve tek kullanımlık olması gerçekten kötü zatenPahalı yani bence tek kullanımlık olması o kadar parayı hak etmiyor kan ı özelde daha uyguna veriyorum
Daha 3 gün var adetime teşekkür ederimVar canım hayırlı olsun kan testi de ver ve kaç gün geçti adetinden belirtiler nelerdir
Teşekkür ettimhayırlı olsun
Teşekkür ederimhayırlı olsun
Trendyol da soru cevap bölümünde yazıyor tek kullanımlık diyeEvet bende baktım pahalıydı ama kaç kullanımlık olduğunu bilmiyordum canım ve tek kullanımlık olması gerçekten kötü zaten
MaaleaefYaa bu kötü oldu
Neden bunu kimse daha önce yapmadı acabaKızlae hamile olanlara hayırlı olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün daha 7 günüm var inşallah bu belirtilere hiçbirimizi yanılmıyodur inşallah Candy7777 sizin şu ile yaptınız testten sonra bütün testlere inancım sıfırlandı en doğrusu adet gününü beklemek galiba