- 8 Temmuz 2024
- 986
- 408
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım internette bakınca 5 in altındaki değerler gebelik değil vücudun kendisinde olan beta diyor. Ama belki adet gecikmesinden sonra pozitif de çıkabilir. İki günde bir kan vermeni tavsiye ederim yükselmeye devam ederse var demektir bilemedim bende şimdiKızlar beta 2 gün önce 0.9 du şimdi ise 0.918 aklım karıştı regl 6 gün var şimdi bu sonuçta artma var mı
0.9 = 0.900Kızlar beta 2 gün önce 0.9 du şimdi ise 0.918 aklım karıştı regl 6 gün var şimdi bu sonuçta artma var mı
Yok gibi duruyor canım 2 gün arayla da olsa yükselişler bir hayli yüksek olmalı şuan en azından 5 in üzerini görüyor olmalısınBenimde aklım karıştı
Artar mı acaba ya0.9 = 0.900
Yeni değer 0.918
yani artış %1.02 olmuş
belki henüz implate olmamış olabilir 6 gün uzun bi süre çünkü
Seni uzmek istemem ama gebelik yok gibi sanki 2 gun arayla baya bi artmasi lazimdi 1in uzerine bile cikmamis, ayni kalmis deger.Kızlar beta 2 gün önce 0.9 du şimdi ise 0.918 aklım karıştı regl 6 gün var şimdi bu sonuçta artma var mı
0-5 arası negatif sayılıyor canım 1 bile değil çok erken başladın test yapmaya regle 6 gün varsa yumurtlama üstünden 7-8 gün geçmiş demekki. Bence 3-4 gün daha beklemelisinKızlar beta 2 gün önce 0.9 du şimdi ise 0.918 aklım karıştı regl 6 gün var şimdi bu sonuçta artma var mı
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla öğrenirsinizEvet cumaya kadar bekliycem 2 gün arayla devam edecem benim kalp problemim var ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi olacak sabirsizligimda bu işin aslı
Pco yok.Regl her zaman düzenlidir.Gebenin günlüğünü duymuştum sipariş vereyim bari.Teşekkürler.Laboquick önerilmişti bana daha önce, kaliteli gibi geldi. Ancak eğer PCO varsa en güzeli innovita diye biliyorum ya da bir gebenin günlüğünde de strip testler satılıyor onlarda hassas baya.
Tesekkur ederim.Kullanırken etiket yaparım sizi olur mu?İlk defa kullanacağım hic bir bilgim yok.☺Bir gebenin günlüğü öneririm nett
Bir gebenin günlüğünden aldıklarım silik çıktı T çizgisinden bahsetmiyorum bile C bile okunmuyorTesekkur ederim.Kullanırken etiket yaparım sizi olur mu?İlk defa kullanacağım hic bir bilgim yok.☺
İnnıvita baya iyiTesekkur ederim.Kullanırken etiket yaparım sizi olur mu?İlk defa kullanacağım hic bir bilgim yok.☺
Evet bende kötü olduğunu duydum. Ben miracle gebelik testini ve ovülasyon testini kullanıyorum memnunum. Çatlatma iğnesinin 2. günü gebelik testini denedim çok bariz çift çizgiydi. Hormon etkisiyleydi tabi.Eki Görüntüle 3480543
REGL DÜZENSİZ PCOS HASTASIYIM GEÇEN AYA GÖRE 6 GÜN GECİKTİ AMA DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN DAHA ÖNCEDEN DE BÖYLE GECİKTİĞİ OLDU. BUGÜN ÖĞLEN ÖYLESİNE YAPTIM ÇOK SIKIŞIKTA DEĞİLDİM. SİLİK BİR ÇİZGİ VAR GİBİ AMA EMİN OLAMADIM. TEST ARTIMED GÜVENİLMEZ DİYE OKUDUM AMA YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız insan umutlanıyor. başka marka alıp sabah tekrarlamayı düşünüyorum. Peki siz gördünüz mü attığım görselde silik bir çizgiEvet bende kötü olduğunu duydum. Ben miracle gebelik testini ve ovülasyon testini kullanıyorum memnunum. Çatlatma iğnesinin 2. günü gebelik testini denedim çok bariz çift çizgiydi. Hormon etkisiyleydi tabi.
Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız insan umutlanıyor. başka marka alıp sabah tekrarlamayı düşünüyorum. Peki siz gördünüz mü attığım görselde silik bir çizgi