Adetliyken sadece hormonlara bakarak yumurtlama olup olmayacağını bilemez diye düşünüyorum. Ha ultrasonla baksa belki anlayabilirKızlar şuan aklıma geldi sizlere bir sorayım dedim. Adet döneminde yapılan hormon tahillerinin sonucunda, o ay yumurtlama ihtimali olabileceği belli olur mu? Yani değerlere bakılarak ihtimal yüksek veya düşük diye bir bilgi edinebilinir mi ?
Candy7777 @ayb00 @Mervenur277 @ArasaNillGerek @BallYilmaz123 ve diğer kızlar
23 Eylül bat bence24 ağustos
pcos um yok23 Eylül bat bence10da çatlama olduysa onu birinci gün sayarsak. Pcos mu var sizde geç mi çatladı yumurtanız
Ben az önce gidip kan verdim yine 2 saat sonra çıkarmış bakalım nolacak benimde 6 günüm var ama benden 3 gün önce kahverengi akıntı geldi çok azdı yerlesmeyse eğer 3 günde azda olsa yükselme olur diye düşünüyorumpcos um yok
26. günde bile regl olduğum oldu bi kaç ay önce 29-30 arası olduğuda oluyor
bugün 26. gün bakalım
ben aşırı umutlu değilim hissel olarak yani ondan daha test felan bile yapmadım hafta sonuna kadar olmazsam yaparım cumartesi pazar zaten ayın 21-22 si oluyorBen az önce gidip kan verdim yine 2 saat sonra çıkarmış bakalım nolacak benimde 6 günüm var ama benden 3 gün önce kahverengi akıntı geldi çok azdı yerlesmeyse eğer 3 günde azda olsa yükselme olur diye düşünüyorum
Eğer benim sonuclarimda bir farklilik çıkarsa sende bir kan yap sonuçta seninle tarihlerimiz aynı canım inşallah ikimizde güzel şeyler duyarız doktorlardanben aşırı umutlu değilim hissel olarak yani ondan daha test felan bile yapmadım hafta sonuna kadar olmazsam yaparım cumartesi pazar zaten ayın 21-12 si oluyor
hayırlısıyla inşallahhEğer benim sonuclarimda bir farklilik çıkarsa sende bir kan yap sonuçta seninle tarihlerimiz aynı canım inşallah ikimizde güzel şeyler duyarız doktorlardan
Hadi bakalım canım yükselmiş olsun inşallahEğer benim sonuclarimda bir farklilik çıkarsa sende bir kan yap sonuçta seninle tarihlerimiz aynı canım inşallah ikimizde güzel şeyler duyarız doktorlardan
İnşallah canım ben tekne kazintisi olacak olan evladı çok diledim Allah'tan 3 aydirda deniyorum dilerim bu ay esiminde benimde yüzümüz gülerhayırlısıyla inşallahh
Ay inşallah sen bana hep umut verici konusuyosun bı kaç gündür benim için bugün bana dua edermisin çünkü kanı çok umutlu verdimHadi bakalım canım yükselmiş olsun inşallah
Benim 1 kaybım var hayırlısı bakalım martta kürtaj oldumİnşallah canım ben tekne kazintisi olacak olan evladı çok diledim Allah'tan 3 aydirda deniyorum dilerim bu ay esiminde benimde yüzümüz güler
Çok üzüldüm ama ahiret içinde sevinmen lazım seni orda bekleyen ve cennet için şefaat eden bir evladın varBenim 1 kaybım var hayırlısı bakalım martta kürtaj oldum
yani ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca neye uğradığımı şaşırdım , amin inşallah şimdi doğmak üzereydi :)Çok üzüldüm ama ahiret içinde sevinmen lazım seni orda bekleyen ve cennet için şefaat eden bir evladın var
İnşallah kardeşi doğar ve sağlıklı bir şekilde buyuryani ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca neye uğradığımı şaşırdım , amin inşallah şimdi doğmak üzereydi :)
dün gece de bir rüya gördüm hayra çıksın inşallah amin hayırlı haberlerİnşallah kardeşi doğar ve sağlıklı bir şekilde buyur
İnşallah canım simi bu 2 saat geçmez banadün gece de bir rüya gördüm hayra çıksın inşallah amin hayırlı haberler
özelde 40 dk da çıkıyordu yaİnşallah canım simi bu 2 saat geçmez bana
2 saat çok dedim kan alan bayana dedi cihazda 45 dk kaliyo sonra diğer makinaya giriyo en az bir buçuk saat dedi ama daha önce verdiğimde de 2 saat dediler 55 dk aldım sonucu 1 saat geçsin arayıp soracam çıktımı diyeözelde 40 dk da çıkıyordu ya
Sallamış o2 saat çok dedim kan alan bayana dedi cihazda 45 dk kaliyo sonra diğer makinaya giriyo en az bir buçuk saat dedi ama daha önce verdiğimde de 2 saat dediler 55 dk aldım sonucu 1 saat geçsin arayıp soracam çıktımı diye
Canım öncelikle Allah'tan hayırlısı. Boş yere umut vermekten korkarım ama bir yandanda umutsuz olamazdım yani sebebi yoktu çünkü çıkmaz olmaz negatifdir demem için. Bana göre adet gelene kadar hep umut vardır.Ay inşallah sen bana hep umut verici konusuyosun bı kaç gündür benim için bugün bana dua edermisin çünkü kanı çok umutlu verdim