Sat ne zamandı kikızlar selam
döngünün 25. günündeyim ,
son bir kaç döngümün sondan geriye doğru kaç gün sürdüğünü yazıyorum 30-26-29-30 şeklinde
ovülasyonda pik 9 eylül çatlama 10 eylülde gördüm batım 24-25 i gibi olursa 32-33. günleri gibi oluyor
ben bu ay ekstra geç mi yumurtladım yoksa benim hesapta mı ciddi bi yanlış var
batımı bulamıyorum
Ben 38 yasindayim küçük kızım 16 yaşında inşallah olacak Allah'ın izniyleInsallah canim yaaa gönülden amin.Ben 36 yaşındayım.Kucuk oğlan 5 yasini doldurdu.Önce hayirlisi sagliklisi olmak üzere bir de kız evlat diliyoruz Allahtan.
Merhaba canım sen şu ovulasyon testini yapansın dimi? Çizgi görüyorum ama bu marka teste güvenilmiyor pek yalancı pozitif çıkarıyor. Bu ay bende de aynı çizgiler çıktı hatta bir arkadaşda daha ikimizde gebe değiliz maalesef.
Ay hadi inşallah yükselişini görürsün kuzumEvet doktor cuma günü kan ver dedi eğer ondada değişimler varsa erken bir dönemde yakalamış olacaz gebeliğini dedi inşallah bakalım cuma verecem kanı
Ayni durumdayız 7 gün var daha vallah yoğun çalışıyorum işte aklıma gelmiyor. Eve gelince bura da göre biliyorum. Aslında erken çıksaydı yarın evlilik yıldönümümuz eşime de sürpriz olurdu.İnşallah çok istiyorum benim daha baya var sanırım ama ayın 24 ünde yapabilirim 14 gün geçmiş oluyor
Merhaba canım sen şu ovulasyon testini yapansın dimi? Çizgi görüyorum ama bu marka teste güvenilmiyor pek yalancı pozitif çıkarıyor. Bu ay bende de aynı çizgiler çıktı hatta bir arkadaşda daha ikimizde gebe değiliz maalesef.
Başka marka dene. Bir de ovulasyon testi yaptın mı tekrardan?
Benimde bugün eşimin doğum günü yapsam mı dedim bugün çok mide bulantım oldu ama daha erken negatifi görünce moralim bozulur dedim yapmadımAyni durumdayız 7 gün var daha vallah yoğun çalışıyorum işte aklıma gelmiyor. Eve gelince bura da göre biliyorum. Aslında erken çıksaydı yarın evlilik yıldönümümuz eşime de sürpriz olurdu.
İyi yapmışsın. Adet günü yaparız olmazsak o zaman olur surprizleri. Yeterli poztifi görelim ve en önemlisi sağlıkla kucağımiza alalimBenimde bugün eşimin doğum günü yapsam mı dedim bugün çok mide bulantım oldu ama daha erken negatifi görünce moralim bozulur dedim yapmadım
24 ağustosSat ne zamandı ki
Dr böyle dediyse ne mutlu bazıları negatif çık diyip kötü davranıyor ve kötü davranan doktorlardan nefret ediyorumEvet doktor cuma günü kan ver dedi eğer ondada değişimler varsa erken bir dönemde yakalamış olacaz gebeliğini dedi inşallah bakalım cuma verecem kanı
İnşallah çok istiyorum 1 sene olacakİyi yapmışsın. Adet günü yaparız olmazsak o zaman olur surprizleri. Yeterli poztifi görelim ve en önemlisi sağlıkla kucağımiza alalim
Benim yarın 4 senem oluyor. Hayırlısı canım. Bugün için ağrım devam ediyormu. Ben hala üşüyorumİnşallah çok istiyorum 1 sene olacak
Sorma ya dün kusmaktan göbeğim eridiArasaNillGerek çok geçmiş olsun kuzum salgın var bu aralar dikkat etmek lazım. Bulantı kusma ishal yüksek ateş öksürük boğaz ağrısı etrafımdaki herkes geçirdi.
Adetim yine kesildi 3 gün sürdü bu gün 4. Gün ama temiz geçti gelen giden yok. Galiba düşük olunca çok kan kaybettiğim için öyle oldu. Artık günümü bildiğime göre fik fik çalışmaları başlatabiliriz.
Yakınmışız benim de 25 i24 ağustos
Benimde 24 Ağustos son regl günümYakınmışız benim de 25 i
İnşallah canım yaAy hadi inşallah yükselişini görürsün kuzum
Bendede hiç sorum görülmedi çok şükür sadece suan amh1.75 doktor 1.4 düşerse tüp bebege yönlendiricem dediSonuc cok iyi normal hamile kalabilirsin esinin sonucuna gore sende sıkintı yoksa